reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Pola dziękuję za przepiękną karteczkę Milence, jej braciszkowi i mamie. nie mogła się naoglądać taka śliczna :)

mała wstała ale taka nie dobra - ja już wymiękam dziś , nic nie robi tylko się wspina jak nie po kanapie to po stoliku kawowym, to znowu po mnie ,otwiera wszystkie szafki i wszystko co nadąży to wywala z nich - katastrofa dziś z nią :(

reklama
Milenka tez robi sie diablica:)nic tylko psoci. pospała znowu od 10-12,20ale super:)Mogę coś porobić:)Zjadła pomidrową z ryżem dzisiaj ,teraz rządzi w kuchennych szufladach:)
Dziewczyny cieszę się ogromnie, że karteczki się dzieciom podobają:):):)Robione na specjalne zamówienie dla każdego dziecka inna wyjątkowa:)Tylko Bartusiowa zgineła ale wysłałam drugą.:):):)

Ja też lubię obcasy, ale wiadomo z wózkiem to średnio wygodnie, jeszcze znosić dziecko z 4 piętra. Myszowata zazdroszczę ci że miałaś przyjemność chodzić w butach venezi. Mnie się one strasznie podobają. Jednak nie stać mnie niestety na nie. Nawet w outlecie.

Matko ale pogoda pod psem:eek: ze tak brzydko powiem:confused2: Pewnie dlatego dzieciaki takie marudne, w sumie mi tez sie chce marudzic:-D Leje, wiec ze spacerku nici, a chcialam po poludniu zrobic mlodemu niespodzianke i zabrac go do tesco:laugh2: On uwielbia te wielkie koszyki : drze sie zawsze na caly market GAGAGAGA a jak zobaczy sloiki z deserkami w takiej ilosci jak na tescowych polkach, to oczy mu z orbit wychodza:tak:
Ja tez uwielbiam buty z venezi i na zime kupuje tam kozaki, bo na wiosen to wole rylko albo zare. Ja chodzilam w tym roku w zime na obcasach, ale w najwieksze sniegi na spacery wskakiwalam w campusy :p Teraz biegam w bokserkach nikowych a niedlugo przyjdzie czas na coversy i baleriny we wszystkich kolorach grrr nie moge sie doczekac:D

A ja drugą zimę w butach ala kowbojki zamszowe z deichmana z przeceny za 29zł.Za panienki miałam mnóstwo butów głównie ryłko a na lato włoskie z ulubionego sklepu w niemieckim Gorlitz:)To niemiecka częśc mojego miasta rodzinnego z pięknie odnowioną starówką i rynkiem.Po naszej stronie po wojnie została tylko jedna dzielnica , bo granica na rzece:)Och stare czasy teraz trzeba na sobie oszczędzać

mała wstała ale taka nie dobra - ja już wymiękam dziś , nic nie robi tylko się wspina jak nie po kanapie to po stoliku kawowym, to znowu po mnie ,otwiera wszystkie szafki i wszystko co nadąży to wywala z nich - katastrofa dziś z nią :(

Milenka tez robi sie diablica:)nic tylko psoci. pospała znowu od 10-12,20ale super:)Mogę coś porobić:)Zjadła pomidrową z ryżem dzisiaj ,teraz rządzi w kuchennych szufladach:)
Dziewczyny cieszę się ogromnie, że karteczki się dzieciom podobają:):):)Robione na specjalne zamówienie dla każdego dziecka inna wyjątkowa:)Tylko Bartusiowa zgineła ale wysłałam drugą.:):):)

Jakbym czytała o swojej niuńce:) Wszędzie jej pełno. Nauczyła się otwierać szafki, szuflady, wydziera dekoder z półki, tylko patrzy czy drzwi do łazienki otwarte. Ostatnio wyciągnęła kostkę z wc. Nie mogłam zmyć tego zapachu z jej rąk. Masakra. A teraz wspina się jeszcze na kanapy, fotele. Nie nadążam:)

Frotka a karteczka naprawdę piękna. Zresztą wszystkie są śliczne. Zaraz się pochwale i mam nadzieję, że reszta dziewczyn też się pochwali:) Ja miałam czekać bo nie doszły jeszcze trzy ale najwyżej wkleję dodatkową fotkę jak dojdą:)

Byłam na małych zakupach bo mój M. jutro będzie i chce mu coś pysznego ugotować. Będzie karkówka:)

Nesiaa ja wczoraj wysyłałam dopiero.Do nas dwie nadal nie doszły od 5 lutego hehehehe możliwe,że zagineły ? Jak pisałam wyżej nam sie to przytrafiło:)Jadę na zakupy, moze wkońcu buty Milence kupimy a sobie okulary lecznicze.

Nesiaa i Oleńka kartka cudna dziękujemy !!!

Załączniki

• Wycałowana .jpg
    Wycałowana .jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 33
hihi Polka super, że się podobała:) Świetna fotka:p

Edit: Frotka tylko się upewniam:) Nasza karteczka doszła??

Ostatnia edycja:
reklama
Ja też już wysiadam dziś! Pozwalam Frankowi na wywalanie z szuflad bo to dla mnie chwila odpoczynku. Najfajniejsza jest szuflada taty z kablami i milionem płyt cd...Dziś moje dziecko na wszystko ma jedną odpowiedź "ne ne ne" - spanie to porażka. W końcu się ululał - CUD! Jedzenie ok. Tzn obiadek super, reszta zjedzona ale nie bez "przeboi", a kisiel co mu ugotowałam był be - musiałam mu dać alternatywę naleśniki hippa i jakoś poszło...Kurczę może dzieciaczki nasze też mają wiosennę przesilenie bo już nie wiem jak to tłumaczyć...

Do góry