reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kalisa gratulację z okazji pierwszego spacerku na nóżkach!
polusia wpadnę na kawkę jak tylko będę w okolicy:-)

U nas też wiosna na całego! Spacerowaliśmy sobie z Franiem w słoneczku, a potem poszliśmy do moich rodziców. W tym czasie M zrobił chatkę na błysk! A jutro wielki dzień - czuję, że będą łzy!Na wieczór plan pt tosty + bitwa na głosy (jeszcze tego nie oglądała). Z nowej ramówki wkręciłam się w rodzinkę.pl - super śmieszny serial!
Miłego wieczorku dziewczynki:-)

reklama
Moje dziecię padło. Spała dziś godzinkę i szalała od godziny 11. Odwiedzili ją dziadkowie z prezentami mimo, że imprezka za tydzień:) Dostała biblię, kolczyki, piękny płaszczyk z sukienką, papmersy no i pieniążki:)

Oleńka bardzo bardzo dziękuje wszystkim swoim koleżankom i kolegom z bb i ich mamusiom za pamięć i piękne życzenia w wątku życzeniowym:)

Witajcie!!!

czarna alez przezylas...szybkiego wygojenia!!!

neska zdrowka!!

polusia oby dlugo nie bolalo!a na kawke bym wpadla...:)

dronka Mloda duzo nie wazy...tak jak yra pisze, niektorym sie nie dogodzi niestety...

Marciaa oj guz...dobrze, ze dzieci szybko o nich zapominaja...

My dzisiaj bylysmy w salonach slubnych, siostra poprzymierzala pare sukien...alez wybor!tylko te ceny niektore...A wiosenka u nas juz od paru dni...uwielbiam krokusy w parku...

polusia, ja też bym wpadła na kawkę, co? ;-)

dronka, a moja zobacz starsza i ważyła ostatnio 8600. każdy mówi, że taka drobniutka. twoi tescie myslą, że dziecko cały czas ma wazyć 4kg? nie przejmuj się :-) i nie zasłaniaj okien, bo tylko dziecku zabierzesz rozwojowa rozrywkę.

u mnie dziś pracowicie, a jutro znów mam łączone klasy i jak przypomnę sobie te 37osób tydzień temu, to mi się słabo robi. postaram się przeżyć ;-)

a jeszcze a'propos biegunek, wymiotów- moja znajoma dziś pojechała ze swoim 13miesięcznym synkiem do szpitala własnie z tego powodu. miała mi dac znać, co i jak i nie dała :-(

Mamo ja już się wyspałem, wstawaj widno jest.Godz 6!!!I oczywiście Milenka wstała na dźwięk słów brata.Obejrzalam Maję w ogrodzie , dzieci sie bawią .Ziewaam...Robię kawkę może ktoś się podłączy:)

Hej hej! Mój synuś był już wyspany o 5.50 - boli mnie zatem główka i teraz marzę o kawie!Wspomnienia z przed roku wracają...
Miłego dzionka:-)

reklama
I ja już nie śpie, pobudka o 5.30 :/ wiec przyłączam sie do kawy:)
Dziś podobno ma być jeszcze cieplej niż wczoraj, to na pewno część dnia spędzimy na zewnątrz:) A co najważniejsze to już lżej ubrani, w sensie w kurtkę i buty wiosenne, co do czapki to na razie zimowa, dopiero zastanawiam sie jaka ma byc czapka na wiosne.
frotka fajne dzieciaczki i widać ze zadowolone z rodzinego wypadu :)

myszowata uściski dla Frania z okazji pierwszych urodzinek:)

Ostatnia edycja:
Do góry