reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka u nas nocka mega zarabista!!

Maly spał od 18 o 22 dalam mu butle bo nie zjadl o 18.I spal do 6 wzielam go do nas dostal butle i pospalismy jeszcze do 8.20 takze supeerrr!!!!!!!!!

Ja juz pomylam okna,kurze poscieralam itp.

Zaraz lecimy na spacerek.W wiosennej kurteczce bo cieplo jak nie wiem!

reklama
hej nasza noc tez ok, spal do przed 8 wiec fajnie
ja od rana pracus, umylam okno, dom, obiad, teraz czekam az mlody wstanie, zje, a m wroci z myjni i idziemy na dluuugi spacerek...
super
pogoda rewelka nic tylko sie cieszyc

dronka a twoja mala wyglada ok na fotach widac ze wszystkow porzadku, nie powinnas sie przejmowac, moj pawel ponad 11kg, a jak dla mnie chudzinka, tylko brzuszek sterczy;-)
pawel je dzis ogorkowa a potem moze jeszcze na golabka sie skusi bo uwielbia, ja juz po obiadku teraz chwila odpoczynku przy kawusi

milego dzionka!

a ja od rana w ogrodzie, właśnie wróciłyśmy już do domku bo mała zaraz spać a ja odpoczynek. odkryłam już wszystko co było zabezpieczone na zimę i już widzę że azalie mają pąki kwiatowe, to samo sasanki :) już niedługo będzie kwitnąco :) poprzycinane to co trzeba było i trawa też z filcu zgrabiona - więc robota wykonana :)
mała siedziała w kojcu i pokrzykiwała kto co ma robić, teraz M pojechał do castoramy kupić siatkę ogrodzeniową i będzie robił dla małej plac zabaw ale ogrodzony aby psy i koty nie miały tam wstępu.

życzę wszystkim miłego popołudnia :)

Filip dzisiaj zaliczył swój pierwszy spacer na własnych nóżkach, co prawda tylko pod blokiem i trzymany za rączki, ale jest:-) Pod koniec juz sie zmeczył i zaczął siadac, wiec siup do wózka i pojeździlismy po osiedlu.
dronka absolutnie sie tym nie przejmuj, bo wygląda na to że Twoi teściowie nie widzieli jeszcze dużego dziecka, 8.5 kg to jest nic w porównaniu z córką mojej znajomej, która również urodziła w marcu zeszłęgo roku a jej córka w grudniu ważyła 13 kg:szok:. Co najśmieszniejsze jej pediatra nie zobaczył w tym niczego złego, poprstu określił ze ma "dorodne" dziecko.
polusia jejku to już u Ciebie niedługo bedzie pięknie i kolorowo, uwielbiam wiosne i to jak sie wszystko budzi do życia,
szkoda że mieszkam teraz w bloku i nie ma tutaj zbyt wielu miejsc do podziwiania tego pięknego procesu

E:
blueberry77 pięknie ten tort wygląda:) jak juz zrobisz to daj znać jak wyszedł i jak smakował, może kiedyś sama spróbuje:)

Ostatnia edycja:
kalisa zapraszam do mnie n a kawkę to będzie możliwość podziwiania ;)

zresztą wszystkie Was zapraszam jak będziecie tylko w Krakowie :)

blu tort wygląda ślicznie a jak smakuję?

a ja wlasnie przygotowalam przekaski na urodziny siostry zaraz bede goscie.Bedzie gyros(salatka) salatka sledziowa,jaja w majonezie,tatar nic niezwyklego ale my lubimy takie jedzonko:)

a mały poszedł z tata na polko.Dzisiaj u nas bylo pieknie 15 stopni bez wiaterku.Maly po 12 na polku byl w wiosennej kurteczce i bez czapki.Teraz poszedl juz oczywiscie w czapce i zimowej kurtce.

reklama
a my bylismy na zakupach tzn kobietki :) panowie pilnowali maluszka...i co Niko ma niezlego guza...przyfasolil w kant stołu...ale zniosl to dzielnie

potem do domku, odwiedził nas hodowca z bandą, spacerek, i swietujemy babci urodzinki i imieninki...Niko padł ale da nam czadu dzisiaj ;-)

ogladalam wozek pegperego avio porazka

Do góry