reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
k_arlajna - powodzenia ;)
Dziewczyny nie odzywałam sie bo brak weny tworczej ;( , troszke czytalam Was. Ostatnie dwa wieczory poswiecilam na sprawdzanie klasowek itp. , wole juz bb. Zeby jeszcze choc cos pisali z sensem to by nie szkoda mi czasu bylo. Nie wiem czy pamietacie ale w tej klasie co niby malo wymagam - zrobilam na drugi dzien kartkowke - kilka 3 a reszta 2 i 1 ;) zapowiedzialam ze czesciej bedzie, nie mieli zbyt fajnych minek. Oceny mieli nawet ok bo nie jest to kiepska klasa ale niestety sie popsuly. Nawet uczennica - 6 dostala 3 . Niedlugo licze na wezwanie na dywanik do szefa - zebym przystopowala;) . A dzis rada i szkolenie do poznego wieczora;(.
Milego dnia .

karalajna kciuki zaciśnięte! Jesteś super babka dasz radę!
wiolonczela myslę, że dwie kupy to jeszcze nic strasznego, dziwne tylko, że w nocy...Siły dla Ciebie!
frotka Tobie też siły!

Witam się i ja średnio wyspana. Co dwie godziny budziłam się bo mnie suszyło na maxa - chyba po hot dogach co je na kolację jedliśmy bo nic innego nie przychodzi mi do głowy. Franio spał do 6.30 - krótko jak na niego, ale już drzemkuje w związku z tym. Zaliczył już dzwona z podłogą...poślizną się w kuchni....biedny mój - upadł na ten sam policzek co już ma troszkę siny po ostatnim bum w łazience...Czy Wasze dzieciaczki też tak częstko mają upadki?
W ogóle zapomniałam, że dziś Popielec i zrobiłam M do pracy zdecydowanie mało postne kanapki:sorry2:
Dziś odwiedza mnie babcia - zapowiedziała się z zupką szczawiową i plackami z jabłek - kochana jest!
Po południu mam kosmetyczkę, więc troszkę odetchnę. Wracając wejdę do tesco po carlo na niedzielę:tak:
Miłego dnia Kochane:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam i ja

wiolonczela a temperaturkę nadal ma? a podajesz dalej mleczko? bo naprawdę gdzie nie przeczytasz musisz mleko odstawić, bo jeszcze bardziej podrażnia jelitka i brzuszek. spróbuj może kaszki ryżowe robione na mleku. znam ten ból ze wstawaniem w nocy, u nas na szczęście mój M bardzo mi pomaga i zajmujemy się na zmianę,

no i paracetamol widać daje mu ulgę na brzuszek bo dziś nocka lepsza naprawdę były pobudki ale tylko picie i spał dalej. no i dałam delikatnie zrobioną mietkę parzoną.

Witajcie:)

U nas nocka ok,raz Bartus popłakał,ale uspokoił sie sam bez smoka.Obudził sie przed 6 na mleczko i po 7 sie obudzilismy ale wstalismy przed 8,bo Bartus juz wszystko wyrzucał z łózeczka.Ja jem sniadanko mały fika na podłodze.Dzisiaj wszystko odstawilismy syropek inhalacje,Bartus jest zdrów,ale bede go obserwowała.Pogoda sliczna moze niedługo juz na spacerek wyjdziemy.

Zdróweczka dla dzieciaczków i dla Was:)

Dobrego dnia:)

cześć dziewczyny :)
pragnę pochwalić się że jestem w drugiej ciąży :) :) :)
nie piszę od dawna na forum bo jakoś nie mam czasu, może ktoś mnie jeszcze pamięta? :) poczytuję tylko Was troszkę z ukrycia :) pozdrawiam wszystkie marcóweczki i ich dzieciaczki :*
aha termin mam na 3 listopada póki co. nie wiem czy dam sobie radę opiekować się sebastianem i znosić ciąże hehe. a potem zajmowac sie dwójką. Zobaczymy, jakoś to będzie

Dzien dobry:)
k_aralajna powodzenia na rozmowie
myszowata mój też sie przewraca, w kuchni przedpokoju i łazience mamy płytki, wiec tam bardziej na niego uważam. W pokojach panele i tu juz nie raz wywinął orła i chociaz sam jeszcze nie chodzi to wystarczyło ze siedział i za bardzo odchylił sie do tyłu i bęc, albo idąc przy meblach stracił równowage:(
1kkarilaa1 gratulacje ! spokojnej ciąży życze i napewno dasz sobie rade :)

a ja jakas wyspana jestem, mimo, że połozyłam się przed 1, bo czytałam Millenium, no naprawdę świetna ksiązka!! zaraz pól godziny później Ol wstała i za nic nie chciała spac dalej. chichrała się i bawiła w najlepsze. no ale ogólnie pospałyśmy do 7:40.

Ola odpukać, jakoś az tak strasznie się nie wywraca, ale ja jestem matka-kwoka i zapobiegam jak sie da, co tez nie jest dobre... no ale Ol jeszcze nie chodzi sama, więc zobaczymy, jak bedzie.

jeszcze a'propos mleka i biegunki, to tutaj oprócz 7upa ;-) daja mleko mm jak zawsze, ale rozcienczone o połowę, bo wtedy jest lżejsze dla brzuszka. czyli np. 6 miarek wody i tylko 3 mleka.

9 pytań o biegunkę u dziecka - alergia, antybiotyki, biegunka, dieta, dzieci - Ciąża i macierzyństwo - poradnikzdrowie.pl

hejka wreszcie mam czas napisac
moje dziecko mi nie pozwala na nic no i ciagle cos do zrobienia
wczoraj spacerki zakupki i stomatolo a do gina idę w pon ale do mamy lekarza...jest spoko facet bynajmniej opanowany!
w ogole od wczoraj popoludnia moj telefon przepadl przeryłam wszyyyystko po smieci, pomeszczenie ogrodnika i NIC jestem wkurzona bo moja dobra kolezanka jest od wczoraj na porowdowce i NIC nie wiem....;-(( zaraz sie okaze, ze musze nowy tel kupic ;-( mlody spi to troszke Was nadrobię...
Ł. w warszawie dostał pracę...i to dobrą...w firmie co zajmuje sie stalą tylko musi 3tyg mieszkac w Wawie bo go szkolic beda i bedzie sobie latalo po Europie.... a ja kuzwa sama bede :(

zostawilismy wczoraj młodego u pradziadkow na 30 min bo skoczylismy z Ł. do banku i 5 minut przed przyjsciem sie rozplakal ...dundle po pas caly mokry i sie trzasl i zanosil od placzu ale mamusia go przytulila i caly happy:))

w ogole mam winowajce tych naszych koszmarnych nocek...mamy na dole zabka i do gory...wiec sztuk 7:) dzisiaj spal ladnie...w nocy pije juz z kubeczka wiec butle wywalone :)

no na razie tyle :p

reklama
Dzień dobry:)
Mam dziś wspanialy chumor i dużo energi właśnie ogarnełam chatę zrobiłam obiadek i co najważniejsze to posprzątałam na tarasie czuć w powietrzu klimat wiosny:-)
Teraz czekam aż Nikodem wstanie i na spacerek bo o 16 praca.
Miłego dnia dziewczyny

Do góry