reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

cześć dziewczyny :)
pragnę pochwalić się że jestem w drugiej ciąży :) :) :)
nie piszę od dawna na forum bo jakoś nie mam czasu, może ktoś mnie jeszcze pamięta? :) poczytuję tylko Was troszkę z ukrycia :) pozdrawiam wszystkie marcóweczki i ich dzieciaczki :*
aha termin mam na 3 listopada póki co. nie wiem czy dam sobie radę opiekować się sebastianem i znosić ciąże hehe. a potem zajmowac sie dwójką. Zobaczymy, jakoś to będzie

Hejka.Ja Cie pamiętam,Gratuluje i napewno spbie dasz rade trzymam kciuki:)

reklama
nie piszę od dawna na forum bo jakoś nie mam czasu, może ktoś mnie jeszcze pamięta? :) poczytuję tylko Was troszkę z ukrycia :) pozdrawiam wszystkie marcóweczki i ich dzieciaczki :*
aha termin mam na 3 listopada póki co. nie wiem czy dam sobie radę opiekować się sebastianem i znosić ciąże hehe. a potem zajmowac sie dwójką. Zobaczymy, jakoś to będzie
gratulacje!

Marciaa dacie radę z Ł!

no i u nas biegunka wraca, wczoraj kazała przestać dawać na biegunkę i już dziś 1 . więc daje spowrotem tym bardziej że już prawie nic nie było.

kuźwa dziewczyny przesilenie wiosenne czy co? Denerwuje mnie wszystko!!!. Słońce, wiatr,zapachy, nadmiar obowiązków, to ciągle sprzątanie i nawet Franus :( który wlezie wszędzie :( patrzeć na siebie nie mogę :( shit weny brak :(
Zdrowia chorowitkom !!!
Gratuluję kolejnej fasolki!!!

Uciekam...

polka nie jesteś sama hehe :( ja byłam u fryzjera, jeszcze się zafarbuję to może trochę mi się polepszy, a nie tak ciągle w lustrze wieloryb hehe :)

Hej Laski ... Miś szaleje więc czasu brak :/ ... dopijam coffee na spacerek :)

yra :* dla Jasia, cieszę się, że już lepiej :)

polka idź na spacerek :) pobędziesz na świeżym powietrzu to Ci przejdzie :*

miłego dnia :d

edit:

u nas 4 zęby na górze :szok: i 2 na dole :-D ... 6 w ciągu 1,5 miesiąca :sorry2:

Ostatnia edycja:
u nas tez przestoj okrutny, z 3 miechy ale ja nie tesknie za zabkowaniem ha ha

rozmowa okej, teraz do 2 tyg czekam na tel ale jestem dobrej mysli

gratuluje dzidziusia ;-)

Hejka

karalajna kciuki zaciśnięte! Jesteś super babka dasz radę!
wiolonczela myslę, że dwie kupy to jeszcze nic strasznego, dziwne tylko, że w nocy...Siły dla Ciebie!
frotka Tobie też siły!

Witam się i ja średnio wyspana. Co dwie godziny budziłam się bo mnie suszyło na maxa - chyba po hot dogach co je na kolację jedliśmy bo nic innego nie przychodzi mi do głowy. Franio spał do 6.30 - krótko jak na niego, ale już drzemkuje w związku z tym. Zaliczył już dzwona z podłogą...poślizną się w kuchni....biedny mój - upadł na ten sam policzek co już ma troszkę siny po ostatnim bum w łazience...Czy Wasze dzieciaczki też tak częstko mają upadki?
W ogóle zapomniałam, że dziś Popielec i zrobiłam M do pracy zdecydowanie mało postne kanapki:sorry2:
Dziś odwiedza mnie babcia - zapowiedziała się z zupką szczawiową i plackami z jabłek - kochana jest!
Po południu mam kosmetyczkę, więc troszkę odetchnę. Wracając wejdę do tesco po carlo na niedzielę:tak:
Miłego dnia Kochane:-)

No i dzięki teraz hod dogi będą za mną chodziły:dry::dry::dry:

witam i ja

wiolonczela a temperaturkę nadal ma? a podajesz dalej mleczko? bo naprawdę gdzie nie przeczytasz musisz mleko odstawić, bo jeszcze bardziej podrażnia jelitka i brzuszek. spróbuj może kaszki ryżowe robione na mleku. znam ten ból ze wstawaniem w nocy, u nas na szczęście mój M bardzo mi pomaga i zajmujemy się na zmianę,

no i paracetamol widać daje mu ulgę na brzuszek bo dziś nocka lepsza naprawdę były pobudki ale tylko picie i spał dalej. no i dałam delikatnie zrobioną mietkę parzoną.

yra jak Ty sobie dajesz rade z dźwiganiem Jasia, ja nie wiem co zrobie w 30 tygodniu i później gdy już teraz jest mi tak ciężko:baffled::baffled:Mam skurcze,brzuch mnie boli ehhhh :-(

gratulacje :-)

naughty&happy świat jest mały nie ???:-D:-D:-D

reklama
Hejka

No i dzięki teraz hod dogi będą za mną chodziły:dry::dry::dry:

yra jak Ty sobie dajesz rade z dźwiganiem Jasia, ja nie wiem co zrobie w 30 tygodniu i później gdy już teraz jest mi tak ciężko:baffled::baffled:Mam skurcze,brzuch mnie boli ehhhh :-(

gratulacje :-)

naughty&happy świat jest mały nie ???:-D:-D:-D

neska Błażej zacznie chodzić niedługo i staraj się organizowac mu tak czas żebys nie musiała go nosić. Wiem co mówię bo tak miałam w ciąży z Oliwia :) ale dałam radę !!! :) Ty też dasz :) PIĘKNA JESTEŚU KOBIETO !!!

Do góry