reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Bartus ma drugą drzemke od 17 był zmeczony rehabilitacją,biedak na koncu sie mocko rozpłakał i walnoł sie o autko odrazu zasnoł.Jak sie zbudzi wykapie go i pójde na lampke wina do babki.

byłam u gina :) a on od drzwi czy kolejne w planach :) hehe dowcipny Tak całkiem poważnie to przebadal mnie na wszystkie strony. Usg, cytologia obowiązkowo :) Zostałam pochwalona że nawet stanu zapalnego się nie dopuściłam. Wszystko dobrze. Lekarz zaproponował mi udział w programie wczesnej diagnozy i profilaktyki raka szyjki macicy. Zgodziłam się przynajmniej często będę badana i to za darmo. No i namówił mnie na plastry. Bo ja tylko w życiu tabletki używałam. No zobaczymy...

Położyłam dzieci. m. Też śpi a ja M jak Miłość obejrze i też nyny.
Nadrobie Was jutro obiecuje:)

Witajcie:-)
Ja dopiero teraz zaglądam. Ostatnio w ogóle jakoś nie mogę się zorganizować żeby więcej bywać na bb.

Boli mnie bardzo głowa więc chyba spać się kładę bo ja niestety jeszcze w nocy wstaję. Kingusia nie daje mi pospać całej nocki:-(

Przepraszam,że nie odpisuję Wam ale nie dam rady:-( Wybaczcie

U nas dalej biegunka dzis o 24.00 i narazie o 6.oo rano kupa, pobudki co chwilę i od 5 nie spię, nie wiem ile jeszcze pociągnę i na ile mocne jest aktualnie moje zdrowie psychiczne z tym ciągłym brakiem snu

wiolonczela trzymaj sie, 2 kupy to nie tak duzo, moze juz przechodzi,a u lekarza bylas??

ja zaraz wybywam na ta rozmowe, och ale mam stresa

reklama
Do góry