reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

frotka może nasi chłopcy tak odreagowują swoje urodziny. Przemek wczoraj w nocy trzy razy się obudził i stał w łóżeczku z takim przeraźliwym płaczem :-( Teraz już też raz u niego byłam. Jak znowu się obudzi to biorę go do siebie. Może przytulenie mamy pomoże.
ionka też właśnie myśle, że coś może się śnić...

reklama
Witam my już na nogach o 2 godzin nocka w miarę.Teraz popijam kawę i myślę nad planem na dzisiejszy dzień:)
Dziewczyny wszystkiego dobrego z okazji dnia kobiet:)

Dla dziewcząt które znam
moc zyczen dzisiaj mam
duzo zdrowia,szczescia,miłosci
oraz kwiatów i radosci
niechaj sie to niesie na cały kraj
dzis dla pan wszystkiego naj naj naj!!!

Witam sie:)

Znowu wyspana,Bartus szedł spac o 20.30 i wstał o 6.20 na mleko,ale polezelismy do 7,bo Bartus zrobił mega wielką kupe.Teraz wcinam pyszne kanapeczki i popijam kawke,a Bartolini łobuzuje na podłodze.Pogoda super,ale siedzimy w domku.

Miłego Dnia Kobiet:)

katrinka owocnych poszukiwań niani!
polusia najlepsze życzenia dla Twojego M!

Witam się i ja! Kochane wsio naj dla Was z okazji naszego święta!:-)A ja załamana - przewijam rano Franka a on wysypany znów! Ledwo wczoraj jeden dzień nie brał zyrtecu! Co go uczula no????? M każe mi wszystko praktycznie mu wycofać - proszek, jedzenia - zostawić mu z jedną kaszkę, jeden obiadek, deserek...
Miłego dnia kobiet:-)

images

myszowata dziękuję w imieniu M :) a co do uczulenia to może rzeczywiście odstaw jak M mówi i będziesz widziała

Witajcie :)

wczoraj już nie dałam radę do Was zajrzeć bo dentysta mnie tak wykończył że hej. no i mam jeszcze dylemat - leczę zęba z tyłu po prawej stronie tzw. 7 i mam dwa wyjścia albo leczyć kanałowo i to jeszcze bez możliwości całkowitej jego odbudowy b o się nie da - koszt oko 600 zł, albo go usunąć- koszt 100 zł. kurcze nie wiem co mam zrobić bo najgorsze jest to że 6 koło niego jest już leczona kanałowo i jest martwa i jeżeli okaże się że ona się rozsypie to zostanę bez dwóch zębów z tyłu. muszę jechać na konsultację do mikro-stomatologa aby pod mikroskopem obejrzał dwa zęby i zobaczył jak wygląda sytuacja. teraz mam tego zęba wyczyszczonego z dwóch nerwów i założony tzw. tymczasowy opatrunek i nie boli więc to jest dobry znak :)
moja Julka już z rana słuchajcie dostała kwiaty od chłopaków w szkole ale była dumna :)
a mała dziś ma dobry humor i urzęduje na podłodze w salonie tzn. chowa się pod kocem i bije sobie brawo :)
lecę jakiś obiadek przygotować
miłego dnia kobiet :)

Witam się i ja :) noc Franko przespał całą pięknie :) tylko ja czwalałam się w boku na bok :(
Oliwia wieczorem wymiotowała i odpuszczamy dziś przedszkole. Teraz jest lepiej ale nic nie je więc jeszcze padnie mi tam :(

polusia żyjesz po wizycie u dentysty ? :) hi hi

Pędze do lumpka bo dziś dostawa.
Po południu gin :( ciekawe czy wszystko ok.

Miłego dnia!!!

Kobiety wszystkiego Naj w dniu Naszego Święta :)

witajcie kochane,
Wpadam na chwilę bo zaraz do pracy.

Wszystkiego naj, naj, naj dla Was i naszych małych kobietek!

Lilusia dziękuje Franiowi Polki i Oleńce nesii za prześliczne karteczki urodzinowe!

Miłego dnia!

Witajcie,
Radosnego Dnia Kobiet życzę :)
myszowata ja też mam problem ze znalezieniem przyczyny wysypki na buźce i szorstkich placków:-( odstawiłam juz niemal wszystko, sama gotuje obiady a mimo to, cholerstwo nie chce zniknąć. Ostatnio wpadłam na pomysł ze moze pieczywo a konkretnie jakies spulchniacze lub ulepszacze mu szkodza. Od kilku dni nie daje mu zadnego pieczywa i tak jakby krostki z buzi znikały. Czekam na masc z apteki. Jak znikna to spróbuje z innym chlebem.
polusia no to mamy problem z tym samym zębem, mi tez zaczela dokuczac 7 po prawej. U dentysty jeszcze nie bylam, bo żadnego tutaj nie znam, a poza tym nie znosze chodzic do dentysty zawsze oblewaja mnie zimne poty jak siedze na tym fotelu, ale wiem ze musze
polka_84 to udanych łowów ciuszkowych i wizyty u gin.

kalisa no też myślę, że może i chleb bo Młody je go sporo, na szorstą skórę polecam balsam do ciała i twarzy la roche posay lipikar ap - a i szorstość to raczej po białku mleka krowiego czy kurzego jajka, krostki to co innego - mogą być konserwanty czy inne coś (szeroki temat)
polusia obrazek - marzenie nie do spełnienia:-D
polka udanych łowów i pochwal się na odpowiednim wątku:-)No i 3mam kciuki za wizytę! Ja jak coś mnie trapi to też spać nie mogę...

reklama
Tak tak, Filip ma podejrzenie skazy, wiec cały nabiał mamy wyeliminowany a mimo tego ma 2 szorstkie plamki, co prawda małe ale sa i też nie wiem co je powoduje:(i dzięki za info o balsamie :)
a z tymi konserwantami to przyznam, że jestem lekko przerażona bo przeciez sa wszedzie,
ehh mam nadzieje że i Tobie i mnie uda sie to zwalczyc i ze juz nie wróc

Do góry