reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej dziewczyny

enterol 250 jasiu pije, biegunki brak jak narazie, wymiotów też, wymiotów nie ma od przedwczoraj już, i temperatury też nie ma a na noc nie podawałam nic na zbicie bo też nie miał. dziś cały dzień na kaszkach żeby delikatnie było i nie przeleciało to przez niego. jestem dobrej myśli oby ...

reklama
Witam:)

Ja sie wyspałam spalismy do 7 takze cała noc mały sie nie budził.Teraz bawi sie na kocyku na podłodze a ja pije kawke.Pogoda super ale my narazie musim kisiec w domku.

yra to super ze Jasio dobrze sie czuje,bedzie dobrze:)

n&h buziak dla synka z okazji miesiecznicy:)

Dobrego dnia:)

Ostatnia edycja:
Witam się i ja w ten pięknie i słonecznie zapowiadający się dzień. Jeszcze raz dzięki za przyjęcie.
yra ja również mam nadzieję że najgorsze już za synkiem, jak mój mały miał 2 miesiące przez 3 tygodnie miał biegunkę, przez co 2 razy wylądowaliśmy na izbie przyjęć w szpitalu, badania robione na poczekaniu, na szczescie wyszły dobrze i puścili nas do domu, z zaleceniem podawania płynów aby nie doszło do odwodnienia. Kazali zwracać uwage na śluzówki, czy jest ślina, i czy ciemiączko nie jest zapadniete bo to sygnalizuje odwodnienie.

Hej:)Ale mnie głowa trzaska:(Miłosza rozbiera choróbsko , zostawiłam go w domku ,wygrzewa się w łóżku.Milenka rozrabia ,trudno ją izolować od brata , bo pokoik nie ma drzwi.Dzień bez konkretnych planów dzisiaj, bo poniedziłek:)
N&H buziaczki dla Antonka :)Kolejnego 11miesięczniaka:):*
Yra wyglada na to ,że Jasiowi przechodzi i oby:)Zdrówka dla Was:)
Blueberry buziaki dla Adasia to juz dzisiaj roczek obchodzicie!!!a i Karolek niedługo ma urodzinki:)Kiedy wspólna imprezka?
Madzia wiecej takich nocek przespanych:)zupełnie inaczej się funkcjonuje gdy organizm wypoczęty:)
Kalisa to tez mieliscie stracha .A jak synek ma na imię?

Witam, czy można się przyłączyć? od kilku dni przeglądam forum i postanowiłam sie zarejestrować. Mam synka, który co prawda urodził się końcem lutego, jednak planowany termin był na 15 marca. I właśnie do tego miesiąca mam duży sentyment:)

Witaj wśród marcowych mam :) jak fajnie że jesteś z Krakowa - bliziutko mnie :):)

hej dziewczyny

enterol 250 jasiu pije, biegunki brak jak narazie, wymiotów też, wymiotów nie ma od przedwczoraj już, i temperatury też nie ma a na noc nie podawałam nic na zbicie bo też nie miał. dziś cały dzień na kaszkach żeby delikatnie było i nie przeleciało to przez niego. jestem dobrej myśli oby ...

właśnie o Was myślałam jak nocka minęła - cieszę się że dobrze i będzie już coraz lepiej :)

witajcie :)
piękny dzionek się nam zapowiada więc pewnie spacerek obowiązkowo :)a ja dziś cały dzień sama - M pojechal do Warszawy, rozmawia w sprawie awansu na lepsze stanowisko i oczywiście lepszą pensję . proszę o trzymanie kciuków :)
dziś w planie pieczenie sernik ana jutro dla M z okazji urodzin :) staruszek mój :)

e-kord trzymam kciuki &&&&&&

blu ucałuj no tam Adasia *) życzenia na odpowiednim wątku dla niego :)

miłego dzionka :)

frotka 74 współczuje bólu głowy, mi czasem pomaga krótka drzemka, ale wiem że przy dziecku z tym bardziej dwójce jest to ciężkie do zrealizowania, zdrówka dla syna
Faktycznie zapomniałam napisać, że mój syn ma na imię Filip:)

polusia faktycznie:)

Ostatnia edycja:
Polusiu oczywiście trzymam &&&&&& i e-kord &&&&&& pamiętam.
Polusiu ten swój serniczek pieczesz?On taki pyszny smaka robisz:):)Pochwal się nam roślinkami nowymi ,proszę:)Uwielbiam ogladać wnętrza domów :)
Kalisa o ładnie:)Pierwszy Filipek w marcóweczkach:)

reklama
polusia kciuki zaciścięte!
e_kord i za Was też!
moni my mamy kiddy guardian pro
n&h buziak dla Antka:*
frocia odganiam ból!
yra cieszę się, że Jaś ma się już lepiej!
Witam się i ja. Niestety ponownie nie w nastroju. Spaliśmy do 8 tzn Młody bo ja ostatnio słabo sypiam...Pogoda u nas cudna.
Miłego dnia:-)

Do góry