reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam z rana:) ale mialam noc istny koszmar pierwsza pobutka o 1.30 potem 4.00 a dzień zaczą łobuz o 5.30 padam jak to będzie przezyć ten dziśejszy dzień?
K_aralajna pewnie odsypia wielki dzień też ostatnio myślalam o swoim slubie 10 lat temu szok ale zleciało.
Dobra pora się ogarnąć robię kawkę ma ktoś ochotę? Na 17 pozapraszalam gości będzie 15 osób niewiem gdzie ich pomieszczę ale wkońcu pierwsze urodziny raz w roku :)potem zajrzę do was.

reklama
witam niedzielnie :)
ja od rana samotna bo M pojechał na deskę a po południu jedziemy na zakupy musimy buty dziewczynką kupić:)
nocka przespana do 6:30 ale usnęłam o 21:30 więc jestem bardzo wyspana i mam energię na cały dzień - zaraz biorę się za gołąbki :)
ionka ja już zaprawiona w boju ogrodowym więc służę radą :)

katrinka mam nadzieję że wczorajszy dzień był piękny :)

juustyna buziak dla Nikodema *) życzenia na odpowiednim wątku :)

polka nasz pracuś :)

miłej niedzieli kochane :)

hej dziewczyny

wczoraj nie pisałam, bo Jasiu cały dzień miał biegunkę, rano zwymiotował kaszkę to jeszcze myślałam że to przypadek ale potem cały dzień biegunka , kupiłam w aptece smekte myślałam że pomoże ale nadal była taka że na pół materaca przeszła więc wzięłam go do siebie a tu mi zwymiotował 2 raz, zmierzyłam temperaturę 38. odrazu alarm do męża, przyjechał z pracy i do lekarza. zapisała coś innego na biegunkę, faktycznie pomogło, dałam syropek na gorączkę, i całą noc ani jednej biegunki, ani wymiotów nic, temperatura ok.

kurdę nie mam pojęcia jaka przyczyna.

czymś się zatruł?
może od tych dzieci co u nas byli coś podłapał?

nie mam pojęcia :(

całą noc nie spałam bo ciągle sprawdzałam czy przypadkiem nie wymiotuje a wiecie jaki to strach jeszcze by mi się udławił czy coś :((( na szczęście ładnie pije, zjadł dziś trochę kaszki ryżowej. ehh normalnie jak mi zwymiotował wieczorem to się popłakałam. tak się bałam, nadal boję, mam nadzieję że to już nie wróci.

yra zdrówka dla Jasia!
ajentka współczuję, ja się kiedyś też przytrułam zapiekanką w Zakopanem!
mysza m buzialek dla Franulka:*

Witam się!
Jakoś bez humoru dziś jestem i weny brak...
Życzę Wam miłego dnia i sobie też oczywiście:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam! Marcia ja tez nie lubie jak moj gdzies chodzi na piwko po pracy z kumplami. I zawsze jest za godzinke bede a jest za 2. Ale raz na jakis czas moze...:tak: My wrocilismy 2 marca z urlopu byslismy u mojej siostry w szwecji 2 tygodnie,super bylo. Ona ma córeczke 2 letnia,zabieraly zabawki sobie,bily sie a ostatnie dni tulily sie... hehe. Odpoczelismy sobie od wszystkiego. Szukamy stancji w Lubartowie ale nic nie ma jak narazie na nasza kieszen. Tu dobrze ale w kuchni tzn w pokoiku tym malym co mamy kuchnie jest straszna wilgoc!! Szafki nowe i jak otwieram to mam grzyb w srodku i szlak mnie juz trafia...

Dzięn Doberek:)

Ja tez jakos nie wyspana,Bartus szybko zasnoł ale ja póżno rano przebudził sie o 5.30 na mleczko pogadał sobie i przed 7 pobudka z wielką kupką i nici ze spania,mój maluch ostatnio szybko chodzi spac i szybko sie budzi,ale całą noc spi.Bylismy juz na kawce na pączku u babci potancowali troche i Bartek padł.

Yra duzo zdrówka dla Jasia!!!Ja pamietam jak Bartus mi w nocy wymiotował.

Dobrego niedzieli,pogoda u nas ładniutka:)

yra całuski i życzenia zdróweczka dla Jasia a dla Ciebie spokoju abyś się nie stresowała, wiem że łatwo się mówi ale ja my się denerwujemy to nasze dzieciaki to czują i się też denerwują

ajentka Tobie też zdróweczka życzę *)

kurczę ale co mogło mu zaszkodzić ? wiecie po tych wieściach na TS to odrazu normalnie panikę miałam niesamowitą.

yra a Jasiu jadł może coś nowego w ostatnich dniach? nawet jeśli nie to wiesz jabłko jabłku nie równe, banan bananowi itd - nigdy nie wiemy na co trafimy robiąc zakupy...

reklama
masz rację myszowata, być może. no nic ważne że narazie nic nie zapowiada nawrotu i wszystko jest ok. odpukaćććććććć

Do góry