reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

yra będzie dobrze, spokojnie, daj mu coś lekkiego na obiadek jakąś marchewkę z ryżem np, tak żeby żołądek mógł odetchnąć po tych nocnych przebojach
Najgorzej z tymi owocami moim zdaniem bo to wszystko tak sypane, zwłaszcza teraz zimą...

reklama
ja tylko na chwile, moj nadal marudny, a M jakos malo dzis wklada wysilku w zajmowanie sie mlodym. Ja mam od wczoraj jakiegos dola i nawet nie chce mi sie z nim gadac. Na dodatek mlody nadal marudny:(
yra mam nadzieje, ze u Jasia to bylo tylko chwilowe, zdrówka
ide Was troche podczytac, chociaz maly juz jeczy:///

dzięki dziewczyny :) i fakt dziś na obiadek coś bardzo lekkiego.

mysza zagoń twojego , bo kochana ty całymi dniami, weekendami z małym jesteś więc jak już ma wolne niech trochę cię odciąży.

yra - tak jak radza dziewczynki , lekki obiadek i juz jutro nie bedziecie pamietac o niczym .

ja dzis leniu****e sobie ale mało nie pojechalismy znowu do lublina - bo kupilismy sobie tez wczoraj wage kuchenna ,no i nie ma klapki do zamykania baterii ale z tym da sie funkcjonowac , ale moj M uruchomil i nie działał mu przycisk -wyłączania i tarowania . Myslalm ze sie rozplacze jak pomyslalam sobie ze dzis musze jechac z ta reklamacja ;), no ale na szczescie przerosła nas technika ;)- wystarczyło ciut dłuzej potrzymać przycisk i wszystko działa ;) ale dałabym plamy jakby sie okazało że waga ok a ja nie umie jej wylaczyc ;)

Zaraz Wam dziewczynki wstawie fajny przepis na kotleciki z piersi, robilismy je w tym tygodniu i są wg nas pyszne.

Ale pustki wszyscy odpoczywają niedzielnie:) Ja już gotowa na podejmowanie gości Nikodem jeszcze śpi od 14 więc pewnie zaraz wstanie i dobrze będzie wypoczęty.
Po imprezie pochwalę się fotkam:)

reklama
Do góry