reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Moze Pani Mloda ma poprawiny :-)

bylismy na miescie na sushi z dziadkami Ł. dopiero w nocy wraca ale powiem Wam ze caly tydzien mało był w domu miał dosc duzo pracy i odczuwam to bo jestem zmeczona, młody daje mi w kosc troszke. Po obiadku spacerek po starym rynku i były stragany z palmami na Niedziele Palmowa i obkupilismy dziadkow...i siebie przy okazji potem wizyta u prababci i kimnął ...tak sie obsrał u babci ze hej bez prysznica sie nie obeszlo:-D

Dałam małemu mały słoiczek obiadek po 5 miesiącu i co weszło od razu wyszło. Na razie na cały dzień 1 raz kupka luźna . cały obiadek oddany,.

Rano dałam kaszkę ryżową, i nic nie było więc teraz na kolację też dam.

Dobrze że dużo pije, tylko znowu gorączka wraca, zbijam syropkiem.

Już sama niewiem co myśleć, raczej to jakiś wirus.

Kurcze yra chyba lekarz Ci zostaje jutro:/
Oby nocka była dobra, no i bardzo dobrze, ze chce pic
A wysoka ta goraczka?

no ciekawe jak panna mloda ;) pewnie jutro bedziemy mialy relacje:D

38 około. ale jak już zbije syropkiem to kilka godzin spokoju, a jutro M jedzie z tatą do szpitala do trójmiasta, no nic jak nie przejdzie gorączka to jutro po południu do lekarza.

do tego pupa po tej biegunce tak odparzona że masakra, tylko delikatnie go opłukuje wodą, aby schłodzić, a stoi na nóżkach wczepiony wemnie bo tak go to drażni. ale smaruję linomagiem.

a ja jestem nieprzytomna, 3 godziny w nocy spałam. dziś będzie powtórka z rozrywki bo będę czuwać.

yra mnie też się wydaje że to wirus - daj mu jeszcze orsalit ( ja dawałam to Poli jak wymiotowała i miała biegunkę - wsypywałam do gęstego soku jedną saszetkę i dawałam do picia - nie jest on smaczny ale chętnie piła ) uzupełnicie tym elektrolity. życzę aby nocka była spokojna i szybko Jasio wrócił do zdrowia *)

Franko buziaki dla ciebie z okazji 11 miesięcy *)

a ja kupiłam dziewczynkom buty już na wiosnę - młodej z elefantena mówię Wam jakie mają śliczne wzory :) oczywiście nie obeszło się bez awantury jak mierzyłyśmy nowe butki ale tylko chwilę :) Julka też zadowolona ze swoich :) a potem obowiązkowo były pyszne lody
a ja się załamałam jak zobaczyłam jakie laski chodzą po galerii - a moja dooopa taaaaaaaaka wielka - muszę iśc na jakieś zajęcia aby znowu była mała i zgrabna :)

yra przede wszystkim zdrowka dla Jasia !!! !!! I chyba jutro do lekarza pędz :(

A ja dziś wykonczona:) wstalismy przed 7.00. Pojechaliśmy do taty mojego. Zawiozłam mu oponki to mnie wycałował z wdzięczności :)
Pomogłam mu głowę umyć bo rece mu się od parkinsona trzęsą strasznie już :( ale dałam mu kasę na fryzjera i jutro obiecal pójść :)
Potem zakupy w Tesco małe i na 13.30pędzilismy na urodzinki z obiadem proszonym :) było ok. Jedzenia za dużo a mało ruchu ... Więc głodówka przez najbliższy tydzień :) :) :)
Franko mial tylko problem z zaśnięciem w innym miejscu :( i cały dzień nie spał. Padł na koniec kiedy mieliśmy wracać i rozbudziłam Go :( i do teraz nie śpi :(

Teraz X factor i Was nadrobie !!! No i Justynaa dla Nikodema wielkie buziaki z okazji 1szych urodzin!!!.

reklama
Witam!
Dopiero znalazłam chwilę na bb. Ola śpi a ja cierpię na jakiś potworny ból nogi, nie wiem czym spowodowany:( Tak jakbym miała cały czas mocny skurcz łydki. Idę do gorącej wody, może trochę przejdzie.
Yra kurcze współczuję. Wiem jak się martwisz, bo też to przechodziłam w grudniu. My wylądowaliśmy w szpitalu ale mam nadzieję, że u Was szybko minie. Pupcię też Olcia miała bardzo odparzoną:( Ja polecam termentiol, działa cuda. Zdrówka dla Jasia. Uważaj na siebie, żebyś się nie zaraziła, bo mnie to nie ominęło:(
Franuś buziaki od Olci z okazji kolejnej miesięcznicy!
Miłego wieczoru kobietki!

Do góry