reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka u nas nocka wkoncu spokojna obudzil sie przed 1 na picie i spal ladnie do rana wow
o 4 zawiozlam Ł. do Kórnika potem babcie owiozlam zakupki sloikowe i bylam z malym u fryzjera :) potem wkleje zdjęcie inaczej odrazu wygląda moj mały facecik :) bawił się papilotami a ciocia ścinała :))))
chwila spokoju potem dziadkowie Nikosia wracaja i tesciowie wlatuja na obiad i odwiedzinki a ja dzis szoruje wózek i auto w srodku musze wyczyscic bo obora od chrupek sie zrobiła ;-)

pogoda do kitu szaro buro i wieje bedzie padac
potem coś skrobnę

reklama
Cześć dziewczyny!

Ciekawe, jak tam Karalajna...
Też wychodzę z założenia, że lepiej mieć już tą torbę przygotowaną, a i tak pewnie w ostatniej chwili mi się coś przypomni;)
U nas nocka super, tylko ten mój P tak chrapał niemiłosiernie;)
Nie chwaliłam się jeszcze, że nam siódmy ząb idzie, przez to humor Szymcia taki sobie od wczoraj i apetyt też nie bardzo.
Miłej soboty!

A ja też na moment :)
Od rana działamy z M.w szafach i robiłam oponki Polusiowe. Robiłam i robiłam tyle ich wyszło :) pycha !!!DZIĘKUJĘ więc :) a Frotce za podpowiedz że mogą mieć różne kształty :) zrobiłam w cukrze pudrze, lukrze cytrynowym i polewie czekoladowej.
Dziś imieniny Oliwii więc z głowy miałam wymyślanie ciasta :)

Franko łobuzuje po pokoju biegajac :) Kochany jest a jego miny bezcenne!!!
No ciekawe jak k aralajna :) tak wspaniały dzień dziś mają :)

U nas też szaro buro i do d... :) pogoda się popsuła .
Miłego weekendu i udanych urodzin Miłoszka :)

Bartolini drzemkuje ale sie nasmialismy,wygłupialismy mój kochany śmieszek:)Troche pocwiczylismy na piłce,ładnie cały obiadek zjadł,juz sie czuje lepiej wogóle nie kaszle chyba czas odstawic syropek.

polka buziak dla Oliwi:)

jaka tu dzis pustka, my bylismy na zakupach prawie caly dzien, tak to jest jak sie wypusci mnie do wiekszego miasta ;)
a w dechatlonie wpadlismy na tak fajne buciki za 50 zł ze nie moglam sie oprzec- zimowe ;) no i szukalam w tel kogo mam znajomego z dzieckiem 2 latnim bo chcialam je wziasc na nastepny rok , i odnalazlam telefon CC ;) jeszcze z okresu porodowki jak sie wymienialysmy numerami ;), kochana jesli przeszkodzilam to bardzo przepraszam jakos taki impuls mnie podkusil bo bardzo chcialam kupic te buciki.
No i zakupy sie ogolnie udaly, aby w makro mi karte zabrali bo mialam karte mamy ;) na firme w ktorej pracowala i firma sie rozpadla i karta nie wazna , kurde a ja tak tam lubie robic zakupy, odrazu robie zakupy na dluzej. Dzis jeszcze mi sie udalo.
Ogolnie kupilam malemu - 3 pary butow,bluze, skarpetki bo wyrosł ze wszystkich , spacerowke, odkurzacz i kilka drobiazgow do kuchni i malemu.
Pochwale sie na zakupowym ;)

oj ale tu cichutko :)
a ja dziś taki pracowity dzionek - najpierw ta giełda kwiatowa. potem 2 godzinny spacer z młodą, a M sprzątał kominek - potem odkurzył i nawet podłogi umył :)
potem zmiana wystroju okien na nowe zakupione na all :) sadzenie kwiatów - pięknie mam teraz w salonie :) a po południu byłam z Julką na balu ostatkowym organizowanym przez stowarzyszenie pomocy osobą niepełnosprawnym i moją mamę - ale się wyszalałyśmy :) teraz padam z nóg bo dzień rozpoczęty już przed 5 rano.

ionka obiecałam coś dla Ciebie - ogrody wiejskie :) ale niestety nie mogę znależć w internecie strony czasopisma co prenumeruję : mój piękny ogród. tam w numerze z kwietnia 2010 są projekty takich właśnie ogrodów z opisem jakie rośliny i ile sztuk potrzebne. ale są tam :nie wysokie rośliny : Lebiodka drobna, nachyłek okółkowy,rozplenica wschodnia,szałwia, mała trawa preriowa, słoneczniczek - jest śliczny ten ogródek :)
a ja w tym roku sadzę dużo : rodendrony, laurowiśnie, azalie, mam dużo rozmnożonych już funki i to aż 7 różnych rodzajów, muszę zrobić ogród wiszący z glicynii - piękna roślina. jak będę robiła prace ogrodowe dam znać co sadzę .
nie lubię rośłin jednorocznych i takich które muszę wykopywać i sadzić na jesień czy wiosnę, wolę takie które widzę jak z czasem są większe i piękniejsze. polecam na wiosnę piękne drzewko - cudnie kwitnący - migdałek :)

No cicho jak nie wiem...
Polusia to się napracowałas :) dobra Kobieto!!!

A my ledwo żyjemy z przejedzenia :) jutro tacie zawioze oponki bo wymiekamy :) na kolacje jeszcze sałatkę zrobiłam to zaraz jakiś rapacholin wezme :)
Frankowi idą górne jedynki w końcu uff tylko tak cierpi :(
Idę na Bitwę na głosy ciekawe co to ? :) he he
Buziaki Moje Kochane Mamuski !!!

Ja tez padam...Niko spal moze z 2 h. Dwie drzemki to juz standart...:)
Własnie usnał, dziadkom nie da zyc, nie poznali go jak wrocili...tydzien a jak sie zmienił łobuzował strasznie:-D
Ł. dzwonil z nart ida na impreze...:wściekła/y:jestem zła...bo popili czy dziady nie moga nie pic? w ogole jechalo 17 osob i 3/4 schlalo sie w 3 d*py...stare barany:angry:

marela ale zrobiłas zakupy :):tak:

Bartek tez spi juz od 20.50,ja tez zachwile pójde lulu.Mój był dzisiaj na skokach tam u siebie w Oslo i widział Małysza.

Marciaa takie to chłopy są,mój tez w tej Norwegii z kumplami w sobote sobie wypiją,nie co tydz,ale co jakis czas i tez mnie to wkurza.

reklama
Witajcie kochane,
Uff przezyłam. Dzisiaj mielismy gosci tzn. ojca chrzestengo Lilusi i pierwsza impreza urodzinkowa za nami. Jak znajde chwile to wkleje zdjątka. Ale powiem Wam, że przy 5 dzieci to mam teraz ochotę na ciszę...
Widze, że nasze pracusie (polka, polusia) jak zwykle nie próżnują:)
Zyczę Wam kochane miłej niedzieli. Jutro mamy urodzinki z dziadkami, wiec znowu gwarno:)

Do góry