reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Hejka!

Uwielbiam, kiedy tak cały dzień świeci słoneczko! W powietrzu czuć wiosną. My dziś z Marcelkiem pojechaliśmy na spacerek, spotkać się z koleżanką, jej 6 tygodniowym i 5 letnim synkiem. Super było, 1,5 godziny chodziłyśmy. A jutro cały dzień w pracy. Szybko zleci bo klientka za klientką ale po powrocie pewnie padne na pysk. M sam z małym jutro wojują, pewnie po powrocie zastanę jeden rozpiździel;-) znając moich chłopaków.

Karalajna Ale SUPER!!! Trzymam &&&&&&&& ale i tak waadomo że wszystko uda się na cacy. Ciesz się tym dniem kochana i wykorzystaj go w pełni.:tak:
Agulka Witaj i odzywaj się teraz na bieżąco.
Moni Ja też dopiero będę szczepić na pneumo, miało być jak pójdzie do przedszkola ale jednak zdecydowaliśmy się teraz. Po koniec miesiąca się wybieramy.

Teraz oglądam Madagaskar II:-)

Ślicznie dziękujemy za przecudowną kartkę urodzinową oraz piękne życzenia od Oleńki i jej mamy nesii. Marcel zachwycony, miś prawie stracił oko ale mama odratowała:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Karalajna trzymam kciuki i życzę wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!!
Polusia a jakie kwiaty będziesz sadzić tak wczesną wiosną?? Pytam bo też czymś chciałam rozweselić moje podwórko. Póki co czekam na piękne tulipany, które się już przebijają:)

karalajna w tej uroczystej chwili,
gdy słowo tak oznacza
zwyciestwo miłości,
przyjmijcie życzenia szczere:
szczęscia,zdrowia,radosci
Niech uśmiech Waszych dzieci
pochodnią wesoła swieci
Dobroc,mądrosc
niech czynem kieruje
a harmoni współzycia
nigdy nie brakuje!!!
Wszystkiego Najlepszego na Nowej drodze życia!!!!

193.jpg

A moje dzieciątko sobie lula ja pewnie tez szybciej spac pójde.

nesiaa w ogrodzie jeszcze nie sadzę bo żeby je wkopać musiałabym użyć wiertarki mojego męża aby robić malusią dziurkę ;) jadę kupić sobie azalię do domu tzw. drobnolistna i amarylisy lub jak inni mówią hiperastrum - kocham te kwiaty tylko tak krótko kwitną ;)

karalajna powodzenia!! piękne chwile przed Tobą! :-D

polusia, a jakie zamierzasz mieś kwiaty na podwórku?? ja w tym roku debiutuję ;-) oby cos wyrosło, hehe ;-)
marzy mi sie tzw. ogród wiejski :-) duuużo kolorów i taki misz-masz, ale zaplanowany :-)

Karalajna kciuki będą zacisnięte, zobaczysz będzie wspaniale:)Wszystkiego najsłodszego na wspólnej drodze życia!!!
Kobietki nadrobiłam tylko TS ,teraz kończę przygotowania w kuchni.Rano przyjadą rodzice i brat:)W niedzielę chrzestni Miłoszka i teściowie.
Jak skończe dekoracje to wrzucę zdjęcie torcika:)Spokojnej nocki :)

Witajcie wieczorem :happy2:

Znowu musiałam Was nadrobić. W ciągu dnia Młody nie daje mi posiedzieć przed kompem, chyba że akurat śpi, a ja nie mam nic innego do roboty. A wieczorem padam na pysk ;-)

Frotka spóźnione życzenia urodzinowe dla Miłoszka!!! STO LAT :-)
Karalajna trzymam kciuki! Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!!
Heronek dobrze, że Redanek lepiej się czuje.
Yra ja z ulgą zdejmę płaszcz zimowy, bo już ledwo się dopinam, ale co włożę zamiast niego, nie wiem. Teraz już nie opłaca mi się kupować nic wiosennego, żeby pochodzić miesiąc z kawałkiem, chyba że w lumpeksie.
Katrinka u nas też wrzask jak Młody sobie coś upatrzy, a ja mu to wezmę. A jaką minę przy tym robi :-D Mały szantażysta :-D
Agulka witaj po przerwie!

U nas też dziś było pięknie, czuć wiosnę w powietrzu :-) Uwielbiam ten czas, kiedy wszystko budzi się do życia :-) Dla mnie wiosna mogłaby trwać cały rok.
Tylko ja dziś jakaś nie bardzo, taka śpiąca byłam cały dzień, zaraz po położeniu Szymcia spać padłam i wstałam niedawno. Poza tym rano zrobiłam zakupy szpitalne i dla Maleńkiej, chyba będę powoli się pakować :-D Myślicie, że nie za wcześnie?

Życzę spokojnej nocy!

reklama
Dzień dobry:)
Jest tak pięknie za oknem słoneczko już zagląda super u nas nocka spoko tylko wstał drań 5.45 i teraz odlożyłam go na malą drzemkę zobaczymy czy uśnie.Ide robić kawkę i male śniadanko do potem........

Do góry