reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!!!

asia pewnie, ze nie za wczesnie, ja juz bylam spakowana do szpitala w styczniu :-p, i tz sie zgodze z Toba, wiosna moglaby trwac caly rok, ta zielen trawy na wiosne jest niepowtarzalna!!!

Mlody zrobil nam pobudke o 5.30, dopiero teraz zasnal, a na 9 do pracy....:-(...ech, kiedy my sie wyspimy???

A u nas tez juz tak ladnie, wiosennie, sloneczko codziennie, od razu czlowiek ma energie i chec do zycia....

Milej soboty!

reklama
hej hej :-)
ja jeszcze szamię tościka, dopijam kawkei jazda do pracy!

asia, nie za wcześnie, ja wylądowałam w szpitalu w 33 tygodniu ;-)

Witam!
U nas pobudka o 6.30. Teraz Ola szaleje na podłodze. Po drzemce i obiadku jedziemy do mojej mamy. Ola tam zostaje a ja jade do koleżanki na urodziny. Już się cieszę:)
Asia lepiej być za wcześnie spakowanym niż później w panice czegoś zapomnieć. Swoją drogąstrasznie szybko ten czas leci:)
Frotka udanych urodzinek Miłoszkowi życzymy! A Milence buziaki ślemy z okazji kolejnej miesięcznicy:)
Miłej soboty.

Witajcie:)
wróciłam - byłam na giełdzie kwiatowej i kupiłam sobie kwiaty do salonu :) i donice - zrobię później zdjęcia to wstawię :) ale pobudka o 5 rano ale co tam warto było :)

ionka ja sadzę dużo kwiatów w ogrodzie ale napiszę wieczorem i wtedy też wrzucę ci ciekawy projekt ogrodów wiejskich z dużą ilością kwitnących kwiatów :)

frotka udanych urodzin Miłoszka :)

karalajna wszystiego dobrego :)

lecę bo ja tak tylko w przelocie bo trzeba obiadek i porządki w domku :)
miłej soboty :)

karalajna
232946.jpg
Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!
Witajcie! Nocka przespana, ale coś mam dziś ciężką głowę. Franio zrobił mnie w balona i przed chwilką zasnął a po 5 min siedział uśmiechnięty na poduszce...Lecę na kawkę!
Miłego dnia!

Witam:)

Nocka ok,ani razu sie nie przebudził musiał byc zmeczony po cwiczeniach.Obudził sie o 6.30,polezelismy sobie do 7,bo Bartus połozył sie na brzuch i owinoł kołdrą i nie mogł sie ruszac:)Teraz drzemkuje.Mieszkanko posprzątane.

Asia lepiej wczesniej byc spakowanym niz za pózno ja wylądowałam w 34 tyg w szpitalu,szybko ten czas leci.
frotka udanych urodzinek Miłoszka:)

Miłej soboty:)

Ja też wpadłam na sekundkę. Niuńka spi a ja zarzuciłam farbę na włosy i zaraz idę ja zmyć. Mam chwilę żeby się doprowadzić do porządku:)
Do jutra!Miłego popoludnia i wieczorku!!

reklama
Do góry