reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No pogoda the best:) dziś byliśmy w parku i na placu zabaw :) jaka radość i młody jak śmigał po tych nierównościach . super !!! Już chce wiosnę !!!
Wrzuciłam filmy na zamknięty :) Franko padł po tym spacerze na 3godziny :) a jaki apetyt ma.
Cc witaj po przerwie :) odwiedziłam wątek Mama się zna. Fajny !!!

reklama
Alan dziękuje Franusiowi, Oliwce , Wiktorowi oraz ich mamusi za przepiękną karteczke :tak::-D i grosik (ps. mama Alana wycofała się z tej akcji ;-)ale adres pozostał;)- jesteśmy b. wdzięczni ;))

Alan tez maruda mały i jak czegos nie dostanie to placz ;) , wymusza jak nic .
u mnie dzis dopiero pieczenia paczusiów ;)- niezły mam pospiech ;)))) własnie zrobilam M piecze ;), ale padl mi mikser , mam pozyczony od mamy ;) , moze tata nareperuje ;) a jak nie to wkoncu kupia sobie nowy ;)a jutro pora kupic sobie swoj ;))

wlasnie jutro jedziemy na zakupy- odkurzacz , mikser ;) - bo nie mam swoich, obejrzec lodowki i spacerowki- musze zobaczyc bo nie chce sie nadziac z neta jak z fotelikiem. Mam nadzieje ze cos znajde w tym Lublinie.

a zapomnialam napisac ze przyszly mi zdjecia - wyslalam do wywolania Alanowe zdjecia , i z chrzcin dla chrzestnych- no i przyszly ;) cc - z Lidzbarka - bo tam tania firma ;)

marela ja przepraszam ale kurde już zwątpiłam ostatnio i nie chciałam być jedyną co nie wyśle a jestem jedyna co wysłała :) hi hi

Witajcie!

ja dzis znowu padnieta po pracy..jeszcze jutro na pare godzin i na zakupy i przygotowanie na niedziele, pare osob zaprosilam, wiec jakies zarelko musi byc....

Mlody w koncu chyba lepiej, nie zrobil dzisiaj ani jednej cieknacej kupki...:) do tego do teraz spi od 5 :) juz widze dzisiejsza nocke...

I dziekujemy pieknie za wszystkie zyczenia!!!!

Antoni bardzo dziekujemy za cudna kartke!

dziewczynki dziewczynki to juz jutro, pije drinka na rozluznienie, wszystko zapiete na ostatni guzik, powinno sie udac
nie denerwuje sie ale jest lekka ekscytacja hehe
nie wiem czy jutro zajrze wiec trzymajcie kciuki moje kochane!!;-)

k_aralajna napewno wszystko się uda nic się nie martw.Wszystkiego naj naj naj..... na nowej drodze życia.
Padam na pysk M w pracy mały już spi i ja chyba też się kladę.Do jutra:)

reklama
karalajna
ekartki_39.jpg

a ja jutro mam ambitny plan wstać o 5 rano i pojechać na giełdę kwiatową zrobić zakupy :) co z tego wyjdzie dam znać :)
a mój M jutro ma czyścić komin więc wiosna idzie i to szybko :) a ja umyłam dziś okna ale nie ważne powiedział że poprawi jak się zakurzą :)
miłego wieczorku życzę :)

Do góry