reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

u nas tak wieje ze zaluje ze wyszlam, przewialo mnie i znow gardlo boli echh, jak jutro nie bedzie lepiej zostajemy w domu, mam nadzieje ze maly nic nie zlapie

potem bylam u sasiadki, dzieci szalaly a teraz deserek maluch bedzie jadl

myszowata ja nic takiego nie dostalam ;-)

reklama
myszowata ja też nie może Wasz pediatra Was zgłosił. ja tak mam z Julką że jesteśmy w programie szczepienia na ospę, zaczęliśmy jak miała trochę więcej niż rok i do teraz jesteśmy w nim

yra wpływ żywienia na zdrowie

Wylosowali nas podobno z bazy pesel - już dzwoniłam, że się nie zgadzam...bardzo próbowali mnie jednak przekonać...

ja tez nic nie dostalam:)

Maly spi ale troche chce mu zmienic dzien bo niebawem o 18 to jeszcze widno bedzie i potem bedzie mi o 4 wstawal.Takze usnal bez flaszki a zawsze dostawal z kacha na noc.Jak sie obudzi to go wezme pobawie z 30 min i dostanie kache i do wyra.Finalnie mysle ,ze o 20 bedzie nynal juz na noc,bo dobijaja mnie te wedrowki ludow do nieggo w nocy.Ilez mozna> O 4 juz jest glodny.A od 2 dni od 6 juz buszuje maskara.

Witam się!
U nas piękny dzionek był więc dużo spacerowałyśmy. Zaraz idziemy się kompciać, kaszka na dobranoc i łóżeczko:) Jutro rano jedziemy do babci na pączki. Już mi ślinka cieknie:)
Przeczytałam Was ale nei jestem w stanie odpowiedzieć bo już nie pamiętam.
Madzia cieszę się, że Was nie zostawili w szpitalu. Oby Bartuś był już zdrowiutki!!
Ja to pismo też dostałam.

moniczko przecież to trzeba się radować ! Głupolu ! Już cały roczek Pawełek na świecie jest :)))

polusiu proszę bardzo :))) życzenia autorskie specjalnie dla Poli :)

Ja też już prawie wszystkie karteczki wysłałam ... tylko Franio i Niko później :-)

Każda karteczka jest inna, jedne mają biedrony inne laleczki a jeszcze inne kwiatki przyklejone itd :-) :-) :-)

Szybka kawa i na basen ! :D

Ostatnia edycja:
myszowata ja nie dostałam
yra miałaś sajgon jednym słowem :-)
Monia ja Ci się nie dziwie. Jutro pewnie będę robić to samo. Ten rok tak szybko zleciał, czas wogóle za szybko płynie...

A ja się troszkę wyżaliłam na TS

reklama
monia tak jak n&h piszę - cieszyć się trzeba, że Pawełek zdrów, że ładnie rośnie!
niesiaa i co zamierzasz w związku z tymi badaniami?

Do góry