reklama
M
myszowata
Gość
Hej hej:-)Ależ te dni lecą szybko! No i wtorek już mamy - dziś muszę popłacić rachunki wszystkie za marzec - znów ogołącę konto
Nocka w miarę choć Franio często budził się i to z płaczem. Plus taki, że szybko zasypiał na nowo. Ostatecznie wstał o 6.30, więc już od 20 min drzemkuje. A ja przy kawce i bb łapię energię na dalszą część dnia:-)
Wczoraj obrobiłam szafę Franka, dziś czas na moją i M...Muszę też fotelik do karmienia wyszorować bo wygląda.....uuu...nawet nie wiem doczego to porównać
Lecę Was dalej poczytać!
Miłego dnia!
edit: dziewczynki ile to jest 8g mąki ziemniaczanej w przeliczeniu na łyżeczki???

Wczoraj obrobiłam szafę Franka, dziś czas na moją i M...Muszę też fotelik do karmienia wyszorować bo wygląda.....uuu...nawet nie wiem doczego to porównać

Lecę Was dalej poczytać!
Miłego dnia!
edit: dziewczynki ile to jest 8g mąki ziemniaczanej w przeliczeniu na łyżeczki???
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie!
Tak gadacie, chyba i ja musze sie zabrac za swoja szafe...juz nic nie moge znalezc...jak dla mnie sprzatanie szafy Mlodego jest o wiele fajniejsze...
myszowata wspomnialas o krzeselku i ja na swoj spojrzalam, wstyd, tez musze wyszorowac...
ionka wlasnie w przedszkolu nie daja zadnych sokow, tylko wode, i wlasnie na tyle dobrze, ze Mlody pije ta wode (a Lobuziak w domu nawet nie tknie butelki z woda), wiec wiem, ze sie nie odwodni...
a dzis moja mama przylatuje, po poludniu musze pojechac po nia na lotnisko, juz coraz blizej do urodzinek-jak fajnie
k_aralajna oj to juz tuz tuz...jak super
Tak gadacie, chyba i ja musze sie zabrac za swoja szafe...juz nic nie moge znalezc...jak dla mnie sprzatanie szafy Mlodego jest o wiele fajniejsze...
myszowata wspomnialas o krzeselku i ja na swoj spojrzalam, wstyd, tez musze wyszorowac...
ionka wlasnie w przedszkolu nie daja zadnych sokow, tylko wode, i wlasnie na tyle dobrze, ze Mlody pije ta wode (a Lobuziak w domu nawet nie tknie butelki z woda), wiec wiem, ze sie nie odwodni...
a dzis moja mama przylatuje, po poludniu musze pojechac po nia na lotnisko, juz coraz blizej do urodzinek-jak fajnie
k_aralajna oj to juz tuz tuz...jak super
dzień dobry 
myśmy nockę przespali spokojnie - rano jak się moje dziecko obudziło i M do niej poszedł do leżała sobie w samym pampersie już się przygotowała na ubieranie i rozpoczęcie nowego dnia
dziś w planie - łazienki, obiadek a co jeszcze zobaczymy
wszystkim życzę miłego dzionka
myszowata ja wczoraj robiłam zlecenia na rachunki to też ogołociłam konto
myśmy nockę przespali spokojnie - rano jak się moje dziecko obudziło i M do niej poszedł do leżała sobie w samym pampersie już się przygotowała na ubieranie i rozpoczęcie nowego dnia
dziś w planie - łazienki, obiadek a co jeszcze zobaczymy
wszystkim życzę miłego dzionka
myszowata ja wczoraj robiłam zlecenia na rachunki to też ogołociłam konto
Witam się i ja!
Nocka ok. Ranek też jak narazie
Czekam na przesyłkę od męża. Mają przywieźć ten traktor. haha ciekawe co ja z nim zrobię jak ja nie umiem nim jeździć. Pewnie postoi jeszcze 3 tygodnie na środku podwórka aż M wróci i go wstawi do garażu. Chyba, że mój tato się nad nim zlituje
Piękna pogoda i w planach mamy dziś spacerek. Co do obiadu to nie mam pomysłu. Teściowie prawdopodobnie dziś wracają z KAtowic więc może coś ugotuję i dla nich.
A jeśli chodzi o tłusty czwartek to tradycyjnie moja mamusia będzie robić przepyszne pączki
Nas też mylą jak Polkę i Polusię hihi.
Miłego dzionka!
Nocka ok. Ranek też jak narazie
Piękna pogoda i w planach mamy dziś spacerek. Co do obiadu to nie mam pomysłu. Teściowie prawdopodobnie dziś wracają z KAtowic więc może coś ugotuję i dla nich.
A jeśli chodzi o tłusty czwartek to tradycyjnie moja mamusia będzie robić przepyszne pączki
Hihih porządki to ma robić Neska. Ale swoją drogą u mnie też by się przydałyNesiaa na mnie czeka tez przeterzepanie garderoby ale to połączę z pakowaniem.
Słoneczny dzień a mróz trzyma![]()
Miłego dzionka!
kasia0305
Fanka BB :)
Witam kochane:-)
wczoraj nawet nie miałam jak zajrzeć. Mała ostatnio nie odstępuje mnie na krok.
Trochę spróbuję poczytać co u Was:-)
Miłego dnia:-)
wczoraj nawet nie miałam jak zajrzeć. Mała ostatnio nie odstępuje mnie na krok.
Trochę spróbuję poczytać co u Was:-)
Miłego dnia:-)
ramari
Witajcie :-)
mam troszkę zaległości. Jak kogoś pominę to krzyczeć
Asiu cieszę się, ze malutka się obróciła i że wyjaśniła się sprawa z bratem.
Mazia kciuki zaciśnięte. Sukienka piękna, ale ja bałabym się kupić przez allegro. Ja zawsze muszę przymierzyć.
heronek poproszę trochę energii od Ciebie, a Redankowi życzę zdrówka. Początki w żłobku są najgorsze. Powim Ci, że teraz odpukać już chyba od trzech miesięcy Przemek na nic nie chorował.
n&h ja też jestem Zosia samosia i lubię sama, ale wiem, że czasem nie warto pokazywać facetom, że się potrafi... Potem to wykorzystują. Dlatego ja oficjalnie mam dwie lewe ręce do takich spraw... ASle ostatnio mój A się wycfanił i mówi, że to ja jestem mgr inżynier w tym domu. On tylko mgr
myszowata ja stawiam, ze to taka czubata łyżeczka.
Dziewczynki wrzucajcie przepisy na sprawdzone pyszności ostatkowe i na torty urodzinkowe. Proszę :-):-):-)
mam troszkę zaległości. Jak kogoś pominę to krzyczeć

Asiu cieszę się, ze malutka się obróciła i że wyjaśniła się sprawa z bratem.
Mazia kciuki zaciśnięte. Sukienka piękna, ale ja bałabym się kupić przez allegro. Ja zawsze muszę przymierzyć.
heronek poproszę trochę energii od Ciebie, a Redankowi życzę zdrówka. Początki w żłobku są najgorsze. Powim Ci, że teraz odpukać już chyba od trzech miesięcy Przemek na nic nie chorował.
n&h ja też jestem Zosia samosia i lubię sama, ale wiem, że czasem nie warto pokazywać facetom, że się potrafi... Potem to wykorzystują. Dlatego ja oficjalnie mam dwie lewe ręce do takich spraw... ASle ostatnio mój A się wycfanił i mówi, że to ja jestem mgr inżynier w tym domu. On tylko mgr

myszowata ja stawiam, ze to taka czubata łyżeczka.
Dziewczynki wrzucajcie przepisy na sprawdzone pyszności ostatkowe i na torty urodzinkowe. Proszę :-):-):-)
M
myszowata
Gość
Własnie prówbowałam zrobić budyń dla Frania ma mm i wyszła mi jajecznica na mleku...
ramari dzwoniłam do mamy i sprawdziła mi w swojej magicznej tabelce i okazuje się, że jedna łyżeczka to 3g
ramari dzwoniłam do mamy i sprawdziła mi w swojej magicznej tabelce i okazuje się, że jedna łyżeczka to 3g
reklama
ramari
myszowata To dałaś radę
a może lepiej zrobić na zwykłym mleku? Czy Wy nie możecie? My już tak jedliśmy i było ok.