reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dziewczyny wy się bierzecie za porządki a i umnie w szafie się przesypuje muszę się za to zabrać a tak mi się nie chce SZOK

reklama
Hej hej:-)Ależ te dni lecą szybko! No i wtorek już mamy - dziś muszę popłacić rachunki wszystkie za marzec - znów ogołącę konto:dry:Nocka w miarę choć Franio często budził się i to z płaczem. Plus taki, że szybko zasypiał na nowo. Ostatecznie wstał o 6.30, więc już od 20 min drzemkuje. A ja przy kawce i bb łapię energię na dalszą część dnia:-)
Wczoraj obrobiłam szafę Franka, dziś czas na moją i M...Muszę też fotelik do karmienia wyszorować bo wygląda.....uuu...nawet nie wiem doczego to porównać:-D
Lecę Was dalej poczytać!
Miłego dnia!
edit: dziewczynki ile to jest 8g mąki ziemniaczanej w przeliczeniu na łyżeczki???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie!

Tak gadacie, chyba i ja musze sie zabrac za swoja szafe...juz nic nie moge znalezc...jak dla mnie sprzatanie szafy Mlodego jest o wiele fajniejsze...

myszowata wspomnialas o krzeselku i ja na swoj spojrzalam, wstyd, tez musze wyszorowac...

ionka wlasnie w przedszkolu nie daja zadnych sokow, tylko wode, i wlasnie na tyle dobrze, ze Mlody pije ta wode (a Lobuziak w domu nawet nie tknie butelki z woda), wiec wiem, ze sie nie odwodni...

a dzis moja mama przylatuje, po poludniu musze pojechac po nia na lotnisko, juz coraz blizej do urodzinek-jak fajnie

k_aralajna oj to juz tuz tuz...jak super :)

dzień dobry :)
myśmy nockę przespali spokojnie - rano jak się moje dziecko obudziło i M do niej poszedł do leżała sobie w samym pampersie już się przygotowała na ubieranie i rozpoczęcie nowego dnia :)
dziś w planie - łazienki, obiadek a co jeszcze zobaczymy :)

wszystkim życzę miłego dzionka :)

myszowata ja wczoraj robiłam zlecenia na rachunki to też ogołociłam konto ;)

Witam się i ja!
Nocka ok. Ranek też jak narazie:) Czekam na przesyłkę od męża. Mają przywieźć ten traktor. haha ciekawe co ja z nim zrobię jak ja nie umiem nim jeździć. Pewnie postoi jeszcze 3 tygodnie na środku podwórka aż M wróci i go wstawi do garażu. Chyba, że mój tato się nad nim zlituje:)
Piękna pogoda i w planach mamy dziś spacerek. Co do obiadu to nie mam pomysłu. Teściowie prawdopodobnie dziś wracają z KAtowic więc może coś ugotuję i dla nich.
A jeśli chodzi o tłusty czwartek to tradycyjnie moja mamusia będzie robić przepyszne pączki:)

Nesiaa na mnie czeka tez przeterzepanie garderoby ale to połączę z pakowaniem.
Słoneczny dzień a mróz trzyma:(
Hihih porządki to ma robić Neska. Ale swoją drogą u mnie też by się przydały:) Nas też mylą jak Polkę i Polusię hihi.
Miłego dzionka!

Witajcie :-)
mam troszkę zaległości. Jak kogoś pominę to krzyczeć :-D
Asiu cieszę się, ze malutka się obróciła i że wyjaśniła się sprawa z bratem.
Mazia kciuki zaciśnięte. Sukienka piękna, ale ja bałabym się kupić przez allegro. Ja zawsze muszę przymierzyć.
heronek poproszę trochę energii od Ciebie, a Redankowi życzę zdrówka. Początki w żłobku są najgorsze. Powim Ci, że teraz odpukać już chyba od trzech miesięcy Przemek na nic nie chorował.
n&h ja też jestem Zosia samosia i lubię sama, ale wiem, że czasem nie warto pokazywać facetom, że się potrafi... Potem to wykorzystują. Dlatego ja oficjalnie mam dwie lewe ręce do takich spraw... ASle ostatnio mój A się wycfanił i mówi, że to ja jestem mgr inżynier w tym domu. On tylko mgr :-D
myszowata ja stawiam, ze to taka czubata łyżeczka.
Dziewczynki wrzucajcie przepisy na sprawdzone pyszności ostatkowe i na torty urodzinkowe. Proszę :-):-):-)

Własnie prówbowałam zrobić budyń dla Frania ma mm i wyszła mi jajecznica na mleku...
ramari dzwoniłam do mamy i sprawdziła mi w swojej magicznej tabelce i okazuje się, że jedna łyżeczka to 3g

reklama
Do góry