reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

owlrene o tak mój to przy 37 już umierający :tak: normalnie jak ma 37 to chodzi cały czas i temperature mierzy a jak skoczy na 37,1 to już wszystkie leki idą w ruch

Maziajka trzymam kciuki :tak:

U nas Oli dzis troszke lepiej jadła ale do słowa oki to jeszcze dużo brakuje ehhh chyba przez te zębska cosik idzie ale czy 3 czy 4 to już nie wiem bo i to podejrzane.
Ja również czekam do czwartku z niecierpliwośćą żeby tak bez wyrzutów sobie poczków pojeść :tak:
Spokojnych snów życze

reklama
Ach dziś miałam mało czasu i tak Was powoli nadrabiam :)
Byłam w Kaliszu miałam nadzieje że bez umawiania dostanę sie do fryzjerki mej a ona że o 20.00:( kurde tak dawno u niej nie byłam i nie wiedziałam że ma otwarte do 22.00aż. No i jutro o 15.00idę :) Kupiłam buciki sobie bo drugą parę zniszczyłam tej zimy przez sól sypaną na ulicach :( więc wzięłam takie wiosenno zimowe pół kozaczki :)
Franko zjadł dziś tyle że na koniec dnia był "bełt gigant" :( ale potem chwila przerwy i kaszka i zasnął.
A my dziś do McDONALDA zabralismy dzieciaki bo tak raz w miesiącu grzeszymy i Franko był w zachwycie bo mu krzesełko dali i siedział jak król:)

Wszyscy śpią a ja przed chwilą pędziłam do sklepu bo babcia dostała gorączki i nie miałam nic żeby jej dać. Tak się martwię o nią :( wróciła chora :( a w piątek ma zabieg laserowy na oczy.

A ja w tłusty czwartek nic nie planuje bo ostatnio mam zgage po słodkim i smażonym i chyba uniknę tej katorgi.

Kobietki uciekam bo jutro pewnie pobudka jeszcze wcześniej gdyż słońce wstaje codzień szybciej :( więc mój syn postanowił wraz z nim wstawać:)

Dobranoc !!!

karalajna to kokosy oferują, ehh widzę że coraz ciężej o dobrą pracę :( tzn dobrze płatną

no ja szukam pracy ale za takiepieniadze to niech sie ugryza,szkoda gadac, frajerow szukaja

wiec na razie czekam

ja tam paczkow chyba jesc nie bede, no moze na jednego sie skusze;-)

mazia trzymam kciuki za meza!! a o jaka prace chodzi?

tez zmykam, dobrej nocki

Maziajka sukienka super:) a figury zazdroszcze Twojej mamie ;) I kciuki zacisniete bedą ;)

A na tłusty czwartek to ja planuje zrobic pączusie - te na serkach homo kładzione łyżeczką - w tamtym roku któraś przepis wstawiała ;))) a paczka napewno zjem i to nie jednego , ja bez słodyczy nie potrafie funkcjonowac, 5 min temu opedzlowałam zelki ;(((( , ale nie lubie paczkow domowych bo są takie tłuste i cięzkie nie to co kupne.

Witam z rana :)
Ja juz mam sprawny laptopik i znowu będę na bierząco. Nocka u nas fantastyczna 19.30-7.10 bez żadnego budzenia w między czasie:)
Nikodem robi porządek po swojemu w zabawkach a ja kawka i zaraz postaram się nadrobić resztę tematow.

Hejka kochane
Dzisiaj u nas piękne słoneczko ale zimno .

Postanowiłam zmierzyć się dziś z szafą w przedpokoju więc czeka mnie ciężki dzień :crazy::crazy:

A do tego nie wiem w ogóle co na obiad dziś upichcić:confused2:
Igi w szkole a Błażko bawi się sam (!!!!) zabawkami więc mam chwilke na śniadanko i bb:-)

Miłego dnia dziołszki :-):-):-)

hejka
wpadlam na chwile sie przywitac, ja dzis zostawiam pawelka i jade pozalatwiac sprawy do katowic, lekarz, empik, hm ;-)

milego dnia zycze

odezwe sie jak wroce;-)

reklama
Dzień doberek:)
Justyna witamy.
Nasza nocka przespana spokojnie od 19,50do 5,40 bo kupształ obudził.Milenka rządzi w klockach ,mąż zawiózł Misia do przedszkola i pojechał do biura.
U nas dzis nie ma ciepłej wody od 8 aż do północy,jakaś awaria węzła. Na obiad ogórkowa z wczoraj i warzywa z ryżem i rybką na parze.Nesiaa na mnie czeka tez przeterzepanie garderoby ale to połączę z pakowaniem.
Słoneczny dzień a mróz trzyma:(

Do góry