reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
No Maziajka u nas wtedy 3 w nocy ale moj maly wtedy zazwyczaj na butle sie budzi wiec napewno zdaze potrzymac kciuki:)Wiem co to brak pracy wiec solidaryzuje sie z kazdym kto szuka.

A moj maly wlasnie wstal i grzebie mi w torebce ciekawe co dzis wygrzebie.Ja druga kawke pije i na spacerek wybywamy.U nas piekne sloneczko chodz temp.6 stopni ale przynajmniej nie pada chodz jak zawsze w wietrznym miescie wieje

Dziewczyny wlasnie malo sie nie posi.....m ze smiechu.W telewizji leci u mnie Barni i moj maly tak tanczyl jak spiewali i do tego rekami machal szkoda ze kamerki nie zdazylam wlaczyc.Maly raczej nie szalal nigdy za Barnim wolal raczej bajki w stylu Kajtus czy Super Why a tu szok jak szalal

Ostatnia edycja:
owlrene dziekuje mam nadzieje,ze w koncu cos z tego bedzie bo juz 2 miesiace bez pracy:(.Moj maly bajek nie oglada jedynie dziennie 15 min swoich piosenek i tez przy tym tanczy po swojemu i wyma****e lapami:)

Jasio mial dzisiaj niezlą zabawe jak tata go na barana nosil musze wkleic foteczki potem:)

marela ja w ciąży miałam super paznokcie, a włoski cudo - zero przetłuszczania i gęste się zrobiły, za to na ciele wręcz odwrotnie dużo rzadziej depilacja była konieczna;-)gin mówił, że to hormony takie cuda działają!

u mnie to samo... piękne czasy to były, a teraz znów na głowie sianko, a na nogach gąszcz.

Moje dziecko sie przewracalo o wlasne nogi taki byl zmeczony ale spac nie chcial dopiero musial upasc i rozbic warge o kanape i usna mi w drodze do sypialni na rekach.Czy wasze tez czasem tak walcza?

taaa :dry: dziś przeszła samą siebie. w nocy nie śpi, w dzień nie spi. pospała 25 minut i potem wieczorem po spacerze w samochodzie dospała kolejne 20minut. ale za to teraz pewnie bedzie wypoczęta do 23 :zawstydzona/y:

mazia, sukienka bardzo ładna :-)

dzięki dziewczyny mama to rzeczywiscie szczupak waży tyle co ja ok 49kg a jest 5 cm wyzsza! swoją droga to z niej jeszcze na prawde niezla laska jest, kolezanki z liceum myslaly ,ze to moja siostra.

polusia kochana przepis na pączki : rano pędem do cukierni :) :) :)

maziajka sukienka bardzo ładna :)

ha ha u mnie w dziurze nie ma cukierni :):):) chciałam coś zrobić :)

maziajka kciuki będą zaćiśnięte na 100% , kopnij mężulka ode mnie w doooopkę :) a suknia śliczna :)

dziewczyny cieszę się że karteczki doszły :)
a ja miałam sąsiadkę na wsi ale sobie poplotkowałyśmy :) a dzieciaki poszalały :)

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry