reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ciesze sie ze karteczki dochodzą.Ja jem obiadek,M zachwilke w domku trzeba sie jeszcze sobą nacieszyc.

A mam pytanko jak Bartus nie bedzie miał gorączki po tym szczepieniu to mozemy na goscine jechac czy sobie odpuscic?bo nie chce zeby cos złapał.

reklama
hmm ... ja nic o tym nie słyszałam, że nie wolno. Nawet pielęgniarka mówiła, żeby po szczepieniu na spacerek iść ale ręki sobie nie dam uciąć.

madzia tez nie slyszalam, zeby nie bylo wolno...

n&h niezla ta kobieta na infolinii....tak samo u mnie w pracy, jak zazwyczaj ktos dzwoni i od razu walnie, czy moge rozmawiac z mezczyzna????? to ja sie pochwale jeszcze, ze wczoraj sama zlozylam biurko do komputera i krzeslo...jeszcze dzisiaj wozek mnie czeka do zlozenia...

heronek i o to chodzi ! Bez przesady, że my kobiety mamy 2 lewe ręce ! :D Gratuluję zdolniacho ! :))) I powodzenia z wózkiem :)

Spadam pod prysznic.

Miłego, słonecznego dnia :)

dziewczyny ja dzis nie do zycia, tez pije 2 kawe, i nie wiem czy pomoze
slonecznie ale zimno strasznie, szybko ucieklismy ze spaceru
mlody przed spacerem olal zupe ale teraz zjadl,w nagrode dostal chlebek he he

tez rozdwajaja mi sie paznokcie tak jak tobie marela, to brak magnezu? nie wiedzialam
ja pije 2 dziennie kawy myslalam ze to akuratnie

nic mi sie nie chce a jeszcze po recepte do pediatry, dobrze ze obiadek jest z wczoraj ...;-)

zwariuję z moim dzieckiem, jeśc nie chce, spała tylko 25 minut. ja sama ledwo na oczy patrzę, drugą kawę dopijam. zaraz na spacer idziemy.

Madzia, wydaje mi się, ze możesz, przecież wzw to nie grypa ;-)

dzwonili z citi handlowy praca na infolinii
takze w likendy, i zmiany do 1 w nocy,
na poczatek 1500 brutto, potem nibyjakies prowizje i premie

super,nie? heh:no:

reklama
U nas po obiedzie.Milcia spała rekordowo dzisiaj prawie 2 godz. Ładnie zjadła ogórkową a jak wstała to gulasz z kaszą .Paznokcie rozdwajaja mi sie czasami a moim dzieciom od urodzenia!Kurczę myslałam że mają to poprostu po mnie?Zapytam lekarki co ona na to , hmm:(
W technicznych sprawach nigdy nie mówie ,że nie umiem ,dopóki nie spróbuje .Tylko elektryki i elektroniki sie nie tykam:)
T pojechał do tego biura nieruchom ,bo jednak nam wcześniej nie pasowao_Odrazu zobaczy jak sie uda albo umówi inna godzine bo Miłosza z przedszkola musi zabrać.Kurcze to przedszkole na drugim końcu miasta :(Ale nie chce mu znowu zmieniac,bo to przeżywa jak to dziecko:(

Karalajna faktycznie kokosy...

Do góry