reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

karaljana to super kaska nie ma co!
madzia ja też słyszałam, że szczepienie nie wadzi w spacerach, kapielach i generalnie szeroko pojętej codzienności;-)
alex dzięki, pewnie masz rację, pamiętam, że ta babka w sklepie mówiła właśnie też o produktach innych marek min vizir i lenor

reklama
Jak ja Ci nick zmienie to zobaczysz he he mnie tam to nie przeszkadza. Mam taki od 9lat wszędzie prawie :) Twój mi się podoba i ma zostać :) Mnie nie przeszkadza że Nas mylą :)
popieram ;P ja pzez przypadek tak napisalam, ale Was nie myle ;) juz ;)))
dziewczyny ja dzis nie do zycia, tez pije 2 kawe, i nie wiem czy pomoze
slonecznie ale zimno strasznie, szybko ucieklismy ze spaceru
mlody przed spacerem olal zupe ale teraz zjadl,w nagrode dostal chlebek he he

tez rozdwajaja mi sie paznokcie tak jak tobie marela, to brak magnezu? nie wiedzialam
ja pije 2 dziennie kawy myslalam ze to akuratnie

nic mi sie nie chce a jeszcze po recepte do pediatry, dobrze ze obiadek jest z wczoraj ...;-)
tak sadze ze to kawa , bo w ciazy mialam ładne i tylko kawe odrzucilam, a teraz znowu lipa, ale moze sie myle

Ostatnia edycja:
kobitki wyskakiwać mi tu szybko z przepisami na tłusty czwartek bo to już ten :)

karalajna to kokosy oferują, ehh widzę że coraz ciężej o dobrą pracę :( tzn dobrze płatną

marela ja w ciąży miałam super paznokcie, a włoski cudo - zero przetłuszczania i gęste się zrobiły, za to na ciele wręcz odwrotnie dużo rzadziej depilacja była konieczna;-)gin mówił, że to hormony takie cuda działają!

Hej dziewczyny.Ja juz porozwozilam towarzystwo i zawiozlam mezusiowi gripex do pracy bo smsowal ze go trzesie.Kurcza czy wasi tez 37,2 i juz umieraja?
U nas nocka nie ciekawa. Chyba wczoraj przedobrzylam bo nakarmilam go malinkami a przed spaniem sprobowal jeszcze ryby w pomidorach od siostrzyczki i chyba brzuch go pobolewal bo stekal i gazowal.Ale pospal do 7:30.Zjadl kasze.Usmialam sie jak nie wiem z mojej cory.Ona uwielbia tez te kaszki bobowity czy nestle z malinkami.I zawsze czeka zeby maks nie skonczyl to ona dojada.No i dzis mu robie a ona zaglada przez reke i stwierdzila ze za duzo mu kaszy daje.No martwila sie ze dla niej braknie.

Probowalam malego uspic ale cos nie bardzo.Teraz pije kawke a on ulice sezamkowa oglada w krzeselku bo juz mialam dosc wyciagania go z szafek wiec na chwile go uziemilam.

N&h wlasnie co toza baba.Ja to wszystko musze zrobic i poskladac(krzeselko tez skladalam i kolyske i wszystkie zabawki)bo jakbym miala czekac na G ktory caly dzien w pracy to pewnie moje dziecko poszloby predzej do przedszkola.Teraz jest zdziwiony jak przychodze do niego zeby cos zrobil,a dzieci to wysyla do mnie bo mama tolepiej zrobi.Ostatnio nawet kuchenke naprawialam bo raczka odpadla no a G nie mial czasu naprawic a mnie wkurzalo ze nie mialam za co zlapac zeby otworzyc piekarnik.

Na paznokcie i wypadajace wlosy zawsze skrzypowite kupowalam i naprawde super juz po kilku dniach widzialam poprawe
A magnez dobry,czasem jak mnie nogi rwa to tez zazywam

Madzia ja slyszalam zawsze ze po szczepieniu nie kapac a przynajmniej nie moczyc tego miejsca ale co do spacerow nic nie slyszalam

Moje dziecko sie przewracalo o wlasne nogi taki byl zmeczony ale spac nie chcial dopiero musial upasc i rozbic warge o kanape i usna mi w drodze do sypialni na rekach.Czy wasze tez czasem tak walcza?

Witam sie!
Poczytałam Was ale nie miałam chwili żeby odpisać. Strasznie szybko dzień zleciał. Byłyśmy na długim spacerku bo pogoda piękna:) Oby tak dalej!
Ola znalazła sobie nowy pchacz. Chodzi z tym FISHER PRICE ŻYRAFA Z PIŁECZKAMI K8844C ZABAWA (1473977787) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy (my mamy starszą wersję) A prawdziwy pchacz kurzy się w kącie:)
OwIrene moja zawsze tak walczy. Chociaż ostatnio deczko lepiej:)

Oleńka serdecznie dziękuje Bartusiowi i jego mamie za piękną karteczkę z życzeniami!!
Również Poleńce, mamie Asi i siostrzyczce Julii gorąco dziekujemy za przesłodką karteczkę i życzenia!

Ostatnia edycja:
hejka
ale dzis byl piekny dzien...Panowie spia to nadrabiam :)
dostalam @ bez tabletek ale sie ciesze he he :D oby usg wyszlo ok po @ badanie i odetchne bo ciagle o tym mysle...jutro dentysta przeglad paszczy juz sie boje :O

hej a ja juz mam fajrant mlody od godziny spi uff jak to dobrze ,ze on tak wczesnie chodzi spac!!!!!!!!!!!!

dziewczyny w czwartek tlusty czwartek chyba z 10 paczkow zjem!!! albo i 20!!

Nesia moj tez pchaczem w ogole sie nie interesuje,ale dobrze ze nie kupowalam tylko pozyczony mam.

Madziu ja na szczepienia zawsze spacerem szlam nie raz nawet pozniej na zakupy do marketu szlam,takze spacer to nie problem .Nie wszyscy samochod maja przeciez.

W ogole u mnie caly dzien wody nie ma nawet mlodego nie okąpałam;/

Jutro R ma rozmowe o prace blagam trzymajcie kciuki!!!

reklama
Do góry