reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam,
u nas Ol rozpoczęła dzień juz o 4:30 przesikując sie na wylot. potem prawie do 6ej nie spała. wstałysmy o 8:30, no ja padnięta jestem i głowa mnie boli, a ona widzę świeżutka jak skowronek!
piekna pogoda u nas i miałysmy zaraz iśc na spacer, ale 0stopni, więc jednak poczekam, aż się ociepli ;-)

wczoraj byliśmy na zakupach ubraniowych dla Oli, brakowało nam bluzeczek takich na teraz z długim, więc zakupt nie były zróżnicowane ;-) ale widziałam bluzeczkę z Peppą i na cześć Frotki chciałam Olci kupić, ale rozmiaru nie było.

dziś w planie pranie, poczta, shepards pie na obiad. musze tez poszukac szafeczki zamykanej do łazienki, bo Ol wszystko non- stop rozwala i ja pół dnia sprzątam.

reklama
polusia ciekawe...to ja nie wiem o co cho...wejdę do tego sklepu przy okazji spacerku jakiegoś w tym tyg i spytam...

hahah- polusia- i polka ;)
teraz ja gafe zrobiłąm, też przepraszam ;)))) a tak w ogóle nie zrobiłam tego specjalnie ;)))
dobre to , ale ja szczerze -mialam na mysli polusią tylko jakoś tak szybko skrót zrobilam i ogolnie zapomnialam ze mamy jeszcze polkę ;)))

oj nie ważne - jak nas zwą tak nas zwa ;)))))
a jeszcze w nawiązaniu do tego mylenia to mam nadzieję że po tej lampce ;) nie przepisałaś innego przepisu ;)))) no albo zamiast szklanki cukru - szklanka soli ;)))))
Dzieki jeszcze raz za przepis , na pewno sie przyda ;), tylko musmy pozjadac resztki weekendowe no i tesciowa mi jeszcze dwa ciache przywiozła , wiec narazie za duzo by było.

Byłam dzis na przegladzie autka bo w piatek sie skonczył no i mus bylo pojechac , kurde 5 min i 160 zł ubyło. A na dodatek za niecały rok okres butli gazowaej sie konczy i albo wymiana albo legalizacja , no i nie wiadomo co lepsze ale koszt ok 400 zł prawdopodobnie . A zaraz do pracy, Alan śi a ja dzis mam na 14 wiec jeszcze sobie odpoczywam przy kawce ale ..... . Ja jestem ogromny kawosz i potrafie 2- 3 dziennie ale tak mi magdnez wypukuje ze poznokcie zaczynaja mi sie rozdwajac ;(. W ciazy jak mnie odzucilo od kawy było ok , a teraz znowu to samo . No i musze sie ograniczyc i zamiast zwyklej zrobilam zbozowa z magnesem, dobre to to nie jest ale czas cos zmienic.

Ostatnia edycja:
hahah- polusia- i polka ;)
teraz ja gafe zrobiłąm, też przepraszam ;)))) a tak w ogóle nie zrobiłam tego specjalnie ;)))
dobre to , ale ja szczerze -mialam na mysli polusią tylko jakoś tak szybko skrót zrobilam i ogolnie zapomnialam ze mamy jeszcze polkę ;)))

oj nie ważne - jak nas zwą tak nas zwa ;)))))
a jeszcze w nawiązaniu do tego mylenia to mam nadzieję że po tej lampce ;) nie przepisałaś innego przepisu ;)))) no albo zamiast szklanki cukru - szklanka soli ;)))))
Dzieki jeszcze raz za przepis , na pewno sie przyda ;), tylko musmy pozjadac resztki weekendowe no i tesciowa mi jeszcze dwa ciache przywiozła , wiec narazie za duzo by było.

Byłam dzis na przegladzie autka bo w piatek sie skonczył no i mus bylo pojechac , kurde 5 min i 160 zł ubyło. A na dodatek za niecały rok okres butli gazowaej sie konczy i albo wymiana albo legalizacja , no i nie wiadomo co lepsze ale koszt ok 400 zł prawdopodobnie . A zaraz do pracy, Alan śi a ja dzis mam na 14 wiec jeszcze sobie odpoczywam przy kawce ale ..... . Ja jestem ogromny kawosz i potrafie 2- 3 dziennie ale tak mi magdnez wypukuje ze poznokcie zaczynaja mi sie rozdwajac ;(. W ciazy jak mnie odzucilo od kawy było ok , a teraz znowu to samo . No i musze sie ograniczyc i zamiast zwyklej zrobilam zbozowa z magnesem, dobre to to nie jest ale czas cos zmienic.

patrzyłam - przepis jest ok :) a co do kawy zbożowej z magnezem to ja codziennie na śniadanie obowiązkowo muszę wypić na mleku inkę z magnezem - jak dziecko normalnie :):)

też muszę zrobić przegląd ale dopiero w kwietniu więc jeszcze mam czas :)

A my po szczepieniu bez płaczu sie nie obyło,miał jedną na WZW zaległe i dopiero za miesiąc nastepne.Teraz Bartus spi,zjadł troche obiadeki nawet chumor miał dobry.Moze nie bedzie takiej temp jak ostatnio,oby.M pojechał po zakupy dla siebie na wyjazd,a ja mam chwile na BB.

to może ja nick zmienię ;-)
Jak ja Ci nick zmienie to zobaczysz he he mnie tam to nie przeszkadza. Mam taki od 9lat wszędzie prawie :) Twój mi się podoba i ma zostać :) Mnie nie przeszkadza że Nas mylą :)

W ogóle to witam w ten przepiękny dzień :) pogoda cudowna . Spacer zaliczony. Prababcia wróciła :) ale coś nie w humorze :(

Zaraz idziemy do szkoły po Wiktora :) a po południu do fryzjera jadę :)

Franko coś dziś w nocy niespokojnie spał :( może zęby ...

Dziękujemy Poli, jej mamie Asi i siostrzycce Julce za piękna kartkę urodzinową !!! !!! :)

reklama
hej ho Ladies ! :D

Coffee kończę (od 9 tą samą piję :/ ) Miś wreszcie śpi - jak odpocznie to humoru i energii nabierze ;)

Przyszło krzesełko do karmienia - ładne :) Coś mi nie wychodziło przy skręcaniu więc zadzwoniłam do sprzedawcy. Pani poradziła mi abym poczekała na męża i on na pewno sobie poradzi ... pfi ! jeszcze czego ... ! A jakbym męża nie miała ??? hm? To co? do sąsiada? eh ... Powiedziałam pani, że chce to sama zrobić, zatem poradziła mi żebym zadzwoniła do jej męża hahah !!! Po co była ta cała emancypacja ? eh

Koniec końców, dałam radę :-) Krzesło stoi, Nini mleczko w nim pił.

Mam mega duuużo spraw do zrobienia, a drzemka Niniego tylko jedna ;) Dopijam kawkę i uciekam.

Całuję :*

Do góry