reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

i ja sie witam
dostałam wczoraj @ i padnieta chyba przez to jestem , 2 kawy i nic nie pomoglo usypiam na stojaco
do tego - nie rusz nie dotykaj - wsio mnie denerwuje

polusiu
- skad wzielas przepis na tego ambasadora , ostatnie strony watku kulinarnego i nie bylo i wyszukiwanie tez nie pomoglo ;), chetnie bym zrobila jakies nowe ciasto .
kupilam wczoraj -przyslij przepis marcowy i tam jest jeden przepis co mi sie podoba ale na tygodniu dopiero wypróbuje z białym serem.

Myszowata jak tak samo do tego słabość i zawroty głowy:(ogólnie do kitu sie czuję zwłaszcza dzisiaj...Polusiu wypróbuje ciasto napewno:)Ajentka najwazniejsze że sie prezent dziecku spodobał:)
Witam się szybko
Milenka cos marudzi ,kaszel juz ładnie sie odrywa.Plany na dzis luźne własciwie tylko obiad i o 12 spotkanie z agentem od nieruchomości.Ma nam upatrzone mieszkanie pokazac i podobno ma jakies jeszcze w centrum którego w necie nie ogłosili jeszcze:)Zobaczymy ,ale chyba bedę sie wkrótce pakować

reklama
polka - dzieki ;) to ja chcialam ;) ten przepis ;) ale mirosia z moich okolic -= toz to prawie to samo ;)

wlasnie go przejrzalam - po porzepisie widac ze pycha:tak: , jeju ale bym go zjadla ;) toz to prawdziwy ambasador albo i prezydent ;)

witajcie

troszke malo czasu mam i nie mam jak was nadrobic
martwi mnie moje dziecie
bo tydzien temu mial ten sam wirus co ja i w poniedzialek wymiotowal, ale potem juz 3 dni byl na diecie i w piątek zaczął w miare normalnie jesc, ale strasznie smierdzące bąki zaczął robic, a wczoraj ze dwa razy taką luźną kupe zrobil, druga to byla prawie wodnista, i teraz nie wiem od czego, czy to jeszcze jakis wirus, czy alergia czy od ząbkow bo caly czas mu ida i juz prawie blisko są gorne 2, wujek lekarz kiedys nam mowil ze od ząbkow moze byc nawet biegunka, ale czy waszym dzieciakom zdarzalo sie cos takiego?? alergii raczej bym nie podejrzewala, bo wczesniej jadl to co je teraz i nic nie bylo

katrinka moja Pola ma biegunkę, temperaturę i krostki na brodzie - a za dwa dni zawsze są zęby - pediatra powiedział że niektóre dzieci tak reagują :)

marela przepraszam kochana - na oczy mi się wczoraj rzuciło bo zamiast słodzić herbatę to soliłam wieczorem, pisałam tak jakbym nie umiała, a jakie głupoty gadałam :) a to po jednej lampce winka :):):)

frotka to życzę aby było bo Twojej myśli :)

witajcie :)
nocka przespana, ranek ok- nawet o 7:30 zjadła kaszkę :) teraz robi artystyczny nieład w salonie :) dziś plany : roladki na obiadek, pranie, mycie podłogi i robienie odlewów gipsowych ciąg dalszy :)

lecę na kawusię bo mi się bardzo chce :)
miłego dzionka :)

Dzien Doberek:)

Nocka ok,Bartus zaczoł dzien o 6.30,teraz ma drzemke,bo za niedługo idziemy na szczepienie.Napewno zajze do Was pózniej.

Dobrego dnia:)

madzia spokojnego szczepienia bez wielu łez życzę!
polusia ja też jakoś ostatnio reaguję już na małą ilość alko
frotka ja też dziś makabra - mam jakby mix zgagi i mdłosci - co za ciort!Nawet mama zapytała mnie wczoraj jak się czuję bo stwierdziła, że mam jakieś oczy zmienione...A i owocnego spotkania w sprawie mieszkanka!

Witajcie!Właśnie poprztykałam się z M przed jego wyjściem do pracy - o jakieś bzdury, ciężko nawet określić o co...O ile mi jakoś przesło to on z fochem pojechał do pracy. A poszło min o to, że kolejną noc naparzał w girki...wrr....
A Franko od 6 do 6.45 to się budził z płaczem to przyspiał, w końcu wstaliśmy. Teraz drzemkuje sobie ładnie a ja przy kawce. Nabyliśmy nowy pajac do spania w cenie okazyjnej 9zł (nówka sztuka)...mogłam się domyślić, że musi mieć jakąś wadę przy takiej cenie- cały czas jedna nóżka wysuwa mu się z nogawki - obczaiłam, że chyba wbili o jeden zatrzaska za mało...
Dobra lecę Was poczytać!
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie!

katrinka tak jak polusia pisze, niektore dzieci tak reaguja na zabki, moj tez ma teraz biegunke i wymioty, ale zwalam na wirusa, bo zeby ida juz od wiekow i konca nie widac....

frotka to milego ogladania!

ja zalapalam wirusa od polusi i polki chyba...:)...juz lazienka wysprzatana, podlogi wymyte, kuchnia i pokoj ogarniete...mam nadzieje, ze troche energii mi zostanie na reszte dnia....

witam sie
u nas dzis ladna pogoda, slonecznie, pawelek pospal do 7 chociaz o 4 mial malutka pobudke, stanal na nozkach ale polozylam go i zasnal boroczek
my ogladalismy wczoraj film social network, bardzo fajny, polecam

ja dzis mam ostatnia wizyte u dent potem zakupy jakies zrobie, do lekarza jesli zdaze po mleko i spacer zaliczymy
a pawel tez ma wysypke, nie wiem po czym... a kup to zrobil wczoraj tez z 4-5 moze zeby?

milego;-)

Na ostatnich zakupach pieluchowych (piętek)pani przy kasie poinformowała mnie, że ruszyło jakieś zbieranie punktów za zakupione produkty pampers, i że już za 4 punkty jest prezent - jakaś myjka. Mówiła też, że już był jakiś czas temu taki program i wtedy się dostawało jakieś zdrapki, a teraz stempelki i przystawiła mi dwa na odwrocie paragonu - każdy za 4pkt. Powiedziała, że trzeba się zalogować na stornie pampers i tam te punkty wprowadzać. Zalogowałam się, ale za nic nie mogę wyszukać miejsca do wpisywania tych całych punktów. Pomożecie?;-)

reklama
Do góry