reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

n&h my dostalismy kartke od Was,dziekowalismy juz,bardzo śliczna jest:)

My bylismy dzisiaj na kawce u kumpla i on ma półtora roczną córke,Bartek ją atakował,a ona dawał mu buzi robilismy zdj fajno było.Teraz Bartek zasypia,a ja zabieram sie zaraz za jedzenie sałatki.

reklama
U nas na kolacje kanapki z pomidorkiem, ogórkiem, żółtym serem i jajkiem :) i cała rodzina ze smakiem wcinala prócz Wiktora który zjadł płatki kukurydziane z 0.5litrem mleka.

Oj Polusia żebys wiedziała jaki mój brat jest kochany, dałam im wałówke :) to jak dziecko się cieszył :) a dzieciaki uwielbiają Go za poczucie humoru.

Czesc...
Niko usnal chwila dla siebie. Pol dnia u pradziadkow, kupilismy do nich krzeselko do jedzenia z ikei i siedzial ladnie i zjadl ze smakiem wszystko co mialam bo tak to zawsze musielismy wracac do domu...

w ogole teraz ma jakies kroty czerwone na posladkach no ja nie wiem jest ich sztuk 5 tego jeszcze nie mial...kupki ma ładne i wielce w diecie nic nowego nie ma...moze to od pampersow bo znowu zmienilam...chybasluza nam najlepiej te biale premium care...musimy dac wodę do zbadania bo ja moja sis siostrzenica i Niko mamy wspomniane liszaje dzisiaj az mnie skora cala swedzi...

lece nadrabiac inne watki i nynu:)

Witajcie

Dziś ciągle wspominaliśmy, jak to było rok temu:) Aż kilka razy mi się łezka w oku zakręciła.
Padnięta jestem. Niby żadnej wielkiej imprezy nie było, ale jednak chciałam, żeby Szymcio miał taki wyjątkowy dzień. Pierwszy raz upiekłam taki "prawdziwy" tort, wprawdzie daleko mi do Waszych wypieków, ale był dobry, wyglądał nienajgorzej, a najważniejsze, że Szymciowi się podobał i smakował:) Przyszli znajomi z synkiem. Także pierwsze urodziny za nami:)

Titka76 zdrówka dla synka!
Heronek zdrówka dla Redanka! Tak to już jest z tymi przedszkolami, dzieci znajomych ciągle jakieś choroby przynoszą.
Yra już niedługo będziemy malały:):) Zobaczysz, przy dwójce maluchów będziemy miały taki trening, że w mig wszystko zrzucimy! A jak Twoje samopoczucie?
Polka fajnie mieć takiego brata:) Zazdroszczę...

Nadrabiam ts i nie mogę dojść do końca;) Ale produkujecie;)
Miłego wieczoru!

Cześć dziewczynki kochane!

Nie odzywałam się bo zapracowana byłam. Jutro też cały dzień poza domem bo od rana do 14 na szkoleniu a później do późnego wieczora w pracy. Co do kubeczków, narazie nic nie wiem bo dzwoniłam do koleżanki ale numer okazał się nieaktualny:-( ale napisałam maila, jak do jutra nie dostanę odpowiedzi to we wtorek z rana zadzwonię do siedziby firmy. Od razu dam Wam znać żebyście wiedziały co i jak.:tak:
Ja za tydzień w niedzielę chcę upiec próbny tort urodzinowy dla Marcusia bo to będzie mój pierwszy:zawstydzona/y:. W ogóle już nie mogę się doczekać tych jego urodzinek:-DTakiego duuużego chłopczyka będę już mieć.:tak:
Polka Widać po Tobie i rodzeństwie że mama Was wspaniale wychowała i tak się szanujecie, no i dobre geny macie że tacy dobrzy z Was ludzie.:tak: Chowaj tak samo swoje dzieci bo dobre przykłady z domu masz:tak:
Choć czasem jest i tak że człowiek w życiu zbłądzi, mimo dobrego domu....
Marcia Fajno że chatka wolna używajcie...:tak::-D
Ciężaróweczki na pewno pięknie wyglądacie, już tuż tuż i rodzinka babyboomowa nam się powiększy:-D
Aha w sobotę byliśmy u bratanicy M na urodzinkach i Pet shopy baaardzo się podobały;-)
Spokojnej nocy.

ramari gratuluje tytułu Pani magister :tak:

Kurcze troszke mnie nie było ale u nas od kilku dni bunt jedzeniowy Ola na widok miseczki z jedzonkiem zastawia buzie, kręci głową a jak zbliżam sie z łyżeczką ma odruch wymiotny. Jakaś tragedia nic jej nie smakuje zupki, kaszki deserki bee rano tylko jakoś mleko wypija. Od 3 dni chodzi wogóle spać bez kolacji bo nie ma mowy o jedzeniu, masakra jakaś. Jutro idziemy do lekarza bo troche mnie to martwi do tego nocki nie ciekawe bo nie może spać. Poprosze o skierowanie na badania.
Miłych snów życze

hejhej :-)
ajentka, widzisz dobrze, że nie zamieniałaś prezentu :-)

myszowata, Ol je tylko jogurty sojowe, tych normalnych po prostu nie lubi. sojowe są dużo smaczniejsze. natomiast mleka sojowego nie tknie, jednak ma taki posmaczek. no ale spróbuj :-) jest jeszcze mleko ryżowe, niektóre dzieci piją. u nas kupuje sie je w sklepach ze zdrową zywnością. nie wiem, jak smak, bo wygląd mnie odstraszył ;-) no ale jak dziecko nie ma wyboru, to będzie piło.

nie wiem, co jeszcze chciałam napisać, bo jednym okiem oglądam Kości.

mirosia przepis na ambasadora wkleiłam na wątek kulinarny :)

dziewczynki dobrej nocy życzę :)

ps. ajentka dobrze że prezentu nie zmieniłaś :) a małej się podobał :)

reklama
Do góry