reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam
ja bylam na fitnessie, na dworze piekna pogoda,zaraz sie wykapie, zrobie obiadek, mlody wstanie i idziemy na dlugi spacerek ;-)

myszowata nasz wszystko je na nutramigenie, nie wiem czy kupisz bez recepty... poza tym smak ohydny i trudno mu bedzie sie przekonac, ale tego wapnia niczym innym nie zastapisz...

reklama
Witam się niedzielnie :)
Noc była upojna :)

Franko wstaje troszke wcześniej bo jest teraz wcześniej jasno :( kurde więc będzie chodził wcześniej spać w takim razie :p

Ja gotowa na przyjęcie gości :) obiad gotowy i ciasto i czekamy :)

Franko wypił 210ml mleka i padł w łożeczku.

Co do wykrycia skazy u tak "dużego" dziecka u nas już takim dzieciom nikt recept na Nutramigen czy Bebilon pepti nie wypisze:( więc życzę Ci myszowata żeby Ci się udało coś załatwić. Podobno takie dzieci mogą jesc już wszystko i można im dawać mleko sojowe czy coś.

zgadzam się z polką, my mieliśmy bebilon pepti na kolkę, i tak jakoś poszło że dostawaliśmy receptę, szczerze to dlatego że bebilon pepti na receptę 7 zł więc jakoś dużo taniej, ale teraz dostałam ostatnią receptę i koniec. ale bebilon pepti można kupić bez recepty no ale cena ok 20 zł za puszkę.

widzicie opis mojego suwaczka: twoje maleństwo rośnie wolniej, szkoda że nie dopisali " ale za to ty rośniesz szybciej" :p

Witam gorąco:-)

Polka miłej wizyty gości:-)
Myszkowata może właśnie spróbuj Bebilon Pepti bez recepty. Dla dzieci ze skazą dobry jest też sinlak no ale mleko swoją drogą

Nocka bardzo fajna u nas ale przy śniadaniu już problem:-( Po różnych próbach wypiła butlę mleka i takie to jej śniadanko dziś ( o 10 :-()

A ja mały spacerek zaliczyłam. Teraz śpi.

Hejka:)

Wczoraj juz nie zaglądałam,mielismy gosci wypiłam piwko a M flache z kumplami,Bartus padł o 21,ale sie przebudził o 24 i zaczynał szaloną noc,ale jak zasnoł spał juz do 7.30.My bylismy w kosciółku,dyzur miała babka przy Bartku,za chwilke obiadek i na kawke wyruszamy.
A co do kartek to ja do wszystkich wysyłam piorytetem,wole zeby szybciej doszła,wiecie jak to z nasza pocztą jest róznie.

Spóznione buziaczki dla miesieczniaków:)

Dobrego dnia:)

Ostatnia edycja:
super madziu dzięki jeszcze raz :)

A Wy od nas dostaliście ?

ach yra ... wiem, że się powtarzam ... ale moim skromnym zdaniem, kobieta w ciąży co coś wspaniałego ! ! ! Na pewno wyglądasz cudnie ! :)

myszowata a Wy już po wizycie u tego prywatnego?

polka Ty to jesteś suuuper babeczka ... jeszcze z 2kę byś mogła mieć :))) energii tyle co my wszystkie razem wzięte ! ;D

Ja dzisiaj smaczną zapiekankę robię - czas przygotowania 15 min. w wrażenie mozolnie przygotowywanego dania ;D

Później może na targi budowlane skoczymy ... remont ku końcowi więc trzeba wybierać podłogi, farby itd

Ostatnia edycja:
a my wrocilismy ze spacerku i mlody dosypia z tatusiem w aucie;-)

jejku jak to nie wypisze? ja sobie nie wyobrazam co mialby pic pawelek jesli nie nutramigen, na pewno skaza dalej jest bo po odrobinie jogurtu go wysypalo...
ale z tm mlekiem sojowym to moze zapytam, wlasnie w tym tyg ide do pediatry po recepte na mleko, tylko nie wiem czy oni cos madrego doradza... :p
myslalam sprobowac jogurtu sojowego, jak bede gdzies widziec to kupie,ale to chyba dosyc drogie jest...?

poza tym na soje tez moze byc uczulenie

Ostatnia edycja:
reklama
i ja sie witam
dostałam wczoraj @ i padnieta chyba przez to jestem , 2 kawy i nic nie pomoglo usypiam na stojaco
do tego - nie rusz nie dotykaj - wsio mnie denerwuje

polusiu
- skad wzielas przepis na tego ambasadora , ostatnie strony watku kulinarnego i nie bylo i wyszukiwanie tez nie pomoglo ;), chetnie bym zrobila jakies nowe ciasto .
kupilam wczoraj -przyslij przepis marcowy i tam jest jeden przepis co mi sie podoba ale na tygodniu dopiero wypróbuje z białym serem.

Do góry