reklama
frotka 74
Fanka BB :)
Myszowata bardzo rozsądniemoja glizdeczka dzis słabo jadła.Ma lekko czerwone gardełko pewnie nie może przełknąćNie zmuszałam jej, dałam krople przeciwkaszlowe na noc i spi narazie spokojnie.Obejrzałam sobie "Na dobre i na złe".Mój T zawalony robotą także mam samotny wieczór .
Nesia traktor dla Olci czy maszyna rolnicza bo zwątpiłam?
Zdrowka dla Milusi!!!Myszowata bardzo rozsądniemoja glizdeczka dzis słabo jadła.Ma lekko czerwone gardełko pewnie nie może przełknąćNie zmuszałam jej, dałam krople przeciwkaszlowe na noc i spi narazie spokojnie.Obejrzałam sobie "Na dobre i na złe".Mój T zawalony robotą także mam samotny wieczór .
To samo pomyślałam jaki traktor?
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Brzdac sobie lula,ale bez płaczu sie nie obeszło.M odebrał zdj małego na dowód zaraz Wam pokaze jakiego mam przystojniaka
frotka 74
Fanka BB :)
Nesiaaa ja podjadam camemberta light i śledzia marynowanego
Madzia w przyszłym tygodniu wyślę jeszcze raz karteczkę ,już zamówiłam drugąTym razem poleconymWidać ktos myslał że cenna rzecz, bo w kopercie babelkowej ,priorytet zaginąłCholerna poczta ,monopolista
Polusia ambasadora osobiście nie piekłam.A myślisz o murzynku przekładanym czy biszkopt ciemny i jasny z masą bakaliową i owocowa?Bo róznie sie spotyka ciasta pod tą nazwą?
Madzia w przyszłym tygodniu wyślę jeszcze raz karteczkę ,już zamówiłam drugąTym razem poleconymWidać ktos myslał że cenna rzecz, bo w kopercie babelkowej ,priorytet zaginąłCholerna poczta ,monopolista
Polusia ambasadora osobiście nie piekłam.A myślisz o murzynku przekładanym czy biszkopt ciemny i jasny z masą bakaliową i owocowa?Bo róznie sie spotyka ciasta pod tą nazwą?
Ostatnia edycja:
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Madzia czekamy też na zdjęcia z roczku.
Tak bedą w niedziele odbieram zdj te co tata robił,bo ma torta,ale wkleje te co ja mam,a pózniej bedą dalsza częsc.Dodałam tylko 3 z roczku,bo lepsze bedą w niedziele.
Ostatnia edycja:
reklama