reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
oj Bartuś biedaczek :( eciocia mu zdrowka i lepszego samopoczucia życzy!!!

Frotka ani mi nie mów o tym chodzeniu chwila moment i jest tam gdzie ja, jak mały perszing :) he he ale jest taki słodki w tym co robi że wybaczam mu wszystko. Starsze dzieci jednak mają już go powoli dość ...

Zdrówka Bartusiowi kurcze znowu choroba czy ząbki?Wiolonczela ja kładę córcię jak trze oczka i zaczyna marudzić.Mówię chodź mama tuli i wtedy przyjdzie albo kładzie się na dywanie i tuli do koca, misia czy podłogi nawet.Ale ja ją przytulam do siebie i za dwie minuty śpi,wtedy do łóżeczka odnoszę.Powodzenia Ci życzę:)
Polka Miłosz tez sie wkurza, jak przychodzi z przedszkola leci do pokoju swojego i sprawdza czy mu porozwalała:)A ta mała poprostu uwielbia jego autka z przyczepkami i nawet potrafi jeździc autem przód, tył, przód, tył,i mówi coś jak jizijezie:):)

Ostatnia edycja:
Moja dopiero zasypia jak pada ze zmęczenia:) Ale przynajmniej teraz jest mniej nerwowo, śpi raz dziennie i więcej jej nie kładę nawet jak trze oczka i ziewa. Z doświadczenia wiem, że i tak nie skończyło by się to snem tylko niepotrzebnym zdenerwowaniem.
Madzia oby Bartuś spał spokojnie!

ja kładę córcię jak trze oczka i zaczyna marudzić.Mówię chodź mama tuli i wtedy przyjdzie albo kładzie się na dywanie i tuli do koca, misia czy podłogi nawet.Ale ja ją przytulam do siebie i za dwie minuty śpi,wtedy do łóżeczka odnoszę

u mnie tak samo :-) śpimy raz dziennie, około 12, dzis az 2,5 godziny! :szok: ;-)

co do piesków, to dzis na spacerze spotkałyśmy pana z labradorem i Ol o mało mi z wózka nie wyskoczyła cała rozentuzjazmowana :-) pies oblizał jej ręce do łokci, a ta cała rozchichotana cała drogę do domu haha i haha :-D kupimy sobie własnego, ale jak juz się przeprowadzimy do siebie.

madzia, zdrówka dla Bartusia!

reklama
Witajcie kochane,
Ja jak zwylke późno, ale mój M okupowal kompa i nie dałam rady Was poczytac.
neska buziaki dla Błazejka
ionka moja Lila to tak reaguje na koty. Mojej teściowej kota to ciagnie za ogon, a on posłuszny jej sie daje:)
Polka ja nie wiem jak Ty to robisz, to ja przy małej zrobie niewiele, a jakie mycie łazienki, o podłogach juz nie wspomnę? Moja mała przyczepia sie do mopa jak rzep:)
Madzia zdrówka dla Bartusia!
Frotka moja Pola, jak wraca z przedszkola to tylko mówi: "No widać gdzie Lilusia sie bawiła". Tylko Pola jest juz na takim etapie, ze zabawkami pozwala małej się bawic, gdyż dla niej ważniejsze są książki rysunki a do tych Lila nie ma dostępu:)

Dobrej nocy kochane:)

Do góry