reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

zapomniałam u nas znowu nawrót liszaji ( dwa na łydce ale blade jeden na rączce i przy pampersiaku)ale nie az tyle...malutko czlyi znowu oilatum w ruch...kurna może to od wody....

a ja z Ł. siedze w roznych katach w domu i trzaskamy ze sobą na FB...a od soboty wolny dom:) na tydzien jupi....:))) mam zamiar zrobic romantic kolacyjkę

reklama
witam sie ale pedze ogarniac,obiad szykowac, sprzatac, mlody spi dzis zrobil pobudke o 5.30 ale jeszcze zasnal do 7.30

o 15 biega kowalczyk, trzymajcie kciuki

milego dnia!!

Ja na chwilkę, przelotem, że tak powiem :-) coffee i błyskawiczne sprawdzenie BB i innych ważnych spraw na necie ;p

Dzisiaj do 20 w pracy będę więc raczej dopiero jutro rano zajrzę

Buuuziak

Witam!
Ja też tylko na chwilkę. Jestem w trakcie gotowania obiadu. Dziś przyjeżdża teściowa i właśnie teść z bratem po nią pojechali. Zaprosiłam ich na obiad więc muszę się troszkę wykazać:) Dobrze, że moja córka to zrozumiała i śpi juz półtorej godzinki.
Wysłałam te zdjęcia i napisałam, że nie mam tej karty gwarancyjnej i gość odpisał, że w takim razie nic się nie da zrobić. No kurdeeeee. Muszę wejść na strych może tam gdzieś leży.
Buziaki dla Błażejka!!
Miłego dnia dziewczyny i maluszki!

Moja gwiazdeczka spi juz drugi raz dzisiaj, marudna i katarek dostała :(Oby to nie był zwiastun choroby:(
Neska buziaki i uściski dla Błazejka:)Działke znajdziecie pewnie jeszcze lepszą:)
Marcia gratulejszyn kroczków Nikiego:)skąd ma znowu te liszaje biedny?Moze to jakies uczulenie skoro powraca...
Ionka przeslij trochę dobrej pogody do nas:)
Nesia szukaj tej karty, bo szkoda by było...
Madzia nie martw sie że Bartuś nie przybył .Milenka jak choruje to apetytu nie ma i co przybierze to straci.Waga stoi na 10kg.
Wczoraj wieczorem obejrzałam kolejny raz Pachnidło, ale T nie widział jakims trafem.
Na nfilm hd zapowiadali jakis czas temu Milenium .Musze sprawdzic program,ciekawe jak film bo książki super:)

Edit
znalazłam i wkleje w odpowiedni wątek.

Ostatnia edycja:
Marciaa ja tez swoją maskę muszę myć mineralną wodą albo conajmniej przegotowaną ale dzieci mają zdrową skórkę od kranówki.No musicie nawilzac jesli po tym jest poprawa:):):)wracam do garnków:)

Marcia na pewno szybko znikną liszajki. Jak sprawdzony masz już Oilatum to będzie ok.
Nesia trzymam kciuki, żebyś kartę znalazła. Może uda się coś załatwić jednak z tą reklamacją

Podobno udało mi się usunąć usterkę w filmiku :)
Marciaa oby szybko zeszły liszajki i Tobie i Nikiemu.

Franko śpi też drugi raz. Byliśmy po Oliwkę w przedszkolu i powietrze mu dobrze zrobiło.

Posprzątałam już prawie wszystko, jutro małe poprawki i gotowanie. Mój brat dzwoni 2razy dziennie czy pamiętam o wizycie :) mam nadzieje że gmina pamięta że jutro kasa ma być na koncie bo tak to będzie kiepsko:( zima nasze auto pochłania dziwne ilości gazu i paliwa :(

Idę po kawkę i zaraz wracam :)

reklama
witajcie

ja juz jutro wracam do domciu, juz sie nie moge doczekac, 5 dni to strasznie dlugo mi sie wydaje tesknie za moimi chlopakami

z choroby juz sie wyleczylam, ale chyba kilka osob zdąrzyłam juz zarazic :(

Do góry