reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
u mnie wszyscy śpią, ja przejechałam podłogi jeszcze raz i pisze listę zakupów na jutro :) no i planuje dzionek jutrzejszy :) myślę że będzie cieplej!!!
Jutro jedziemy kupić garnitur na chrzest :) ciekawe czy będzie wybór.
Swoją drogą myślę jak to będzie, przecież moje dziecko zwieje z kościoła :) dziś dwa razy skorzystał z otwartych drzwi i chcial dyla dać. Tylko on jak wychodzi to mówi i robi pa pa więc nie udało się he he
Znając życie "Szpilki na Giewoncie" na Polsacie , którego nie mam :(

"Szpilki..." juz od kilku dni w necie:D

madzia zdrówka dla Bartulka!
Witam się i ja! Zimowo i mrożno i u nas - liczę na szybką zmianę w tej materii:-)Nocka przepana, choć robi się nam już ciasno we troje w jednym łóżku...
miłego:-)

witam się i ja

madzia mam nadzieję że dziś rano już lepiej z bartusiem.

u nas nocka do du.... ja niewiem, jeść w nocy nie je, a budził się co dwie godziny i wiecie co robił ćwiczył sobie. polega to na tym, że ma pozycję raczkującą i buja się do przodu do tyłu . ani nie płacze, ani nie marudzi ani nic - tyko śpiewa sobie "aaaaaaaaaa" z uśmiechem na twarzy. normalnie miałam nerwa musze przyznać, bo nie dość że zasypianie w obecnym stanie trwa u mnie ok 1 godziny to chwilę usnęłam a on dalej swoje "aaaaaaaaaa"

hebratka, mleko, woda nic nie chciał tylko sobie śpiewać, a jak już widziałam rączki że podnosi do wstawania to normalnie myślałam że zwariuje. także takie uroki dzisiejszej nocy.

no ale rano jak zawsze humor już dobry, normalny, lecę dziś po pity do us bo mam zwrot więc wiadomo kaska się przyda. a zwrot nawet ładny :)

witajcie Kochane :)
A ja wstałam z powerem znowu :)
Franko spał pięknie i teraz biega po domu hi hi

Pije kawkę i myślę w co dziś pierwsze ręce włożyć.

Życzę Wam miłego dnia Kobietki me:)

mysza m 100lat Kochana!!! Pociechy z Franka:) spełnienia marzeń itp. Itd. Hi hi buziaki!!!

Dzis wstałysmy o 5.30 ale byłam wsciekła bo kolejną noc o świcie się moje dziecko budzi, powiem Wam cięzko kontrolowac te nerwy, kurcze jak tu nad soba zapanowac, przeciez to nie jej wina że juz jej się nie chce spać, ale to marudzenie mnie wykonczy, a dzis juz byłam mega zła, co ze mnie za franca , Wy pewnie zawsze uśmiechnięte do swoich maluchów, z cieplutkim głosem, och , trza nad sobą pracowac

Witajcie :)
u nas też mróz trzyma - 11 i jeszcze sypie śnieg jak szalony więc znowu nici ze spaceru :(
nocka do d... zamiast spać to ja myślałam wiecie nad czym - usnęłam chyba o 4 rano a o 6 pobudka, ale cóż takie uroki matki.
młoda szaleje od rana - już wszystko poprzestawiane w salonie :)
dziś plan dnia - obiadek, sprzątanie łazienek, prasowanie a na koniec zakupy z Julką i może jakieś lody :)

mysza m zdrówka i 100 lat kochana :)
1209488175_screenhunter_30.jpg

lecę Was poczytać :) miłego dzionka :)

Hejka u nas nocka tez fatalna
nie dość ze młody się budził co chwila to ta ósemka nieszczęśna daje mi do wiwatu i mam dziąślo mega spuchnięte....:szok::angry:
młodemu idzie ząb kolejny bo marudzi strasznie...
wczoraj padł przed 23 uskuteczniał chodzenie popisywał się przed gości za to u dziadków był bardzo grzeczny:)

mysza_m stoo lat !!!!!!!!!!!!!!!!!!

polusia dobra ta krowa:D

reklama
jak wczoraj plakal przed zasnieciem z godzine to normalnie tez mialam go dosc, ech a moj m wzial na rece posiedzial z nim i chlopinka zasnela, kurde tez czasem zachowuje sie pewnie niezbyt dobrze:-:)-:)-(, trzeba nad tym pracowac, kocham go strasznie
jednak m jest swiezszy i bardziej cierpliwy, ja nad tym pracuje i tak jest juz lepiej

poza tym chyba chce zdemolowac nam mieszkanie, poodlepial tapety w przedpokoju i wszystkie listewki, dobrze ze jednak nie robilismy tego remontu, moze za jakies 3 lata ;-)

Do góry