reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam sie.
Moj maly padl zanim dojechalam do domu.
Nie wiem co to z nim jest.Nieraz cala noc przespi a nieraz tak jak dzis dwa razy na jedzenie.I to nie ze wczoraj malo jadl bo jadl co chwilke moze to jakis skok bo co chwile glodny.
Rano musialam wczesniej wstac bo Kubus ma dzis urodzinki i musiealam po drodze do szkoly ciastka mu kupic.Zaniosl taki dumny a wszyscy po drodze skladali mu zyczenia bo tu kazdy solenizannt przynosi cos slodkiego i wszyscy widza ze ma urodzinki.Tylko sie wstydzil bo musialam mu kawalek podniesc do szkoly a przeciez on juz taki duzy i mama nie moze prowadzic go do szkoly.No ale bylo tak slisko ze balam sie ze na chodniku z pudelkami sie wylozy.
No i musialam odwiedzic kolezanke bo z rana zadzwonila ze ma wiadomosc wazna dla mnie.
I co dowiedzialam sie ze jest w ciazy.Jestem szczesliwa bo starali sie dlugo bo maja corke 9 lat i niestety w zeslym roku okazalo sie ze ma naczyniaka w glowie ktory przegryzl czaszke i miala na czole guz wielkosci mandarynki.Musiala miec operacje i myslala ze juz nici z dziecka a tu niespodzianka.Najgorsze ze bierze caly czas rozne lekarstwa i boi sie czy nie zaszkodzily malenstwu.Wczoraj byla u lekarza i kazal narazie wszystko odstawic ale musi isc do swoich specjalistow zeby ustalili dalsze leczenie.TYrzymam za nia kciuki bo juz wystarczajaco przeszla.

No a ona ma psa.A ze my nie mamy to dla malego byl raj.Co oni razem nie wyprawiali.Molly to wariatka(mini pudelek)a moj maly normalnie na jej punkcie oszalal.On ja gonil a ona jego.Fajna bo nie szczeka a do tego pomimo tego ze szalona to nie robila mu krzywdy .Fajnie by bylo miec takiego psiaka w domu bo Maksiu lubi pieski a na koty wogole nie reaguje.A na widok psa zawsze zachwyt.
No i ledwie wyjechalismy od niej z podiazdu maly padl.I spi do teraz:)
A ja kawka i sniadanko

reklama
a ja byłam u pediatry i się załamałam ale napiszę na TS

owIrene to trzeba kupić pieska dla Maksa :) a dla Kuby przesyłam całusy *)*)

katrinka dobrze że już z Tobą lepiej :)

idę Was poczytać :)

owIrena to mocno 3mam kciuki za Twoją koleżankę, żeby z dzidzią było wsio ok!
ajentka miałam robioną diamentową i serio bolało, nie wiem, może mam niski próg wytrzymałości na ból, a moze pani nie była dobra w tym co robiła...

A my po dniu u teściów. Jestem padnięta...Lecę Was poczytać!i na ts

Ostatnio edytowane przez moderatora:
u mnie wszyscy śpią, ja przejechałam podłogi jeszcze raz i pisze listę zakupów na jutro :) no i planuje dzionek jutrzejszy :) myślę że będzie cieplej!!!
Jutro jedziemy kupić garnitur na chrzest :) ciekawe czy będzie wybór.
Swoją drogą myślę jak to będzie, przecież moje dziecko zwieje z kościoła :) dziś dwa razy skorzystał z otwartych drzwi i chcial dyla dać. Tylko on jak wychodzi to mówi i robi pa pa więc nie udało się he he
Znając życie "Szpilki na Giewoncie" na Polsacie , którego nie mam :(

Moje dzieciaczki posneły po 19:)Polka Twój Franio w takim tempie chodzi,ze oczy wkoło głowy:):):)
Chyba przelałam dracene bo gubi żółte liście:(Polusiu znasz sie na roslinach, co mogę mieć na balkonie w palącym słońcu?w zeszłym roku nawet groszek i fasolke pnacą mi słońce wypałiło:(Napewno chcę krzaczki poziomek posadzic ale dla nich mam cień:)doradź cos:)

reklama
Drogie moje kobietki kiedy wy kładziecie dzieci do spania, jak juz ledwo chodzą, czy np co 4 godz , czy w wyznaczonych porach snu? Ja z moja córcią doskonalimy zasypianie ,koniec z bujaniem na kolanach, od kilku dni musi zasypiać sama ja jej jedynie towarzysze, powiem Wam cieżko :)mam nadzieje że moj wysiłek w koncu przyniesie owoce.

Do góry