reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

neska buziole dla Błażejka *)
tak to czasami jest że coś się nam podoba a to jest nieosiągalne. jak ja się cieszyłam że mieliśmy swoją działkę więc odpadł nam spory wydatek jak stawialiśmy dom.życzę aby udało się Wam znaleźć taką jak się podoba i aby była tania :)

reklama
polka, ty to masz powera od rana ;-) pozazdościć. ja to leń jestem ;-)
neska, buziak dla Błażeja! i nie stresuj się tą działką. powiem ci, że jak my kupowalismy swoją, to na początku koniecznie chcieliśmy (od tego samego faceta), ale jakby dalej od drogi. facet się uparł, że nie. więc kupiliśmy przy drodze i teraz, z perspektywy czasu powiem Ci, że jesteśmy wygrani.
także spokojnie :-) zapytaj może w okolicy.

kurcze, Ol mi skasowała to, co napisałam.
znajomym urodził się synek wczoraj :-)
a kumpela ma dzis pozac płeć swego dzidziusia :-)

nocka u nas rewelacja!! Ol spała aż do 6ej bez pobudek na jedzenie!! myślałam, że potem wygłodniała rzuci się na śniadanie, ale jak zwykle powściągliwie. zjadła pół twarożku, drugie pół sama łyzką wymachała ;-) z czego większośc na ścianach. pół tosta i 2 winogrona. dałam jej też zieloną herbatę do picia. smakowało, ale otrząsała się po każdym łyku ;-)
u nas dzis przepiekna pogoda i ma być 15 stopni :-)

Witam,

Bardzo dziękujemy Bartusiowi i Rodzince za śliczną karteczkę. Madzia musiałabyś widzieć jak Marcelek dumnie nią wymachiwał:tak:

myszowata bardzo dziwne to co piszesz bo mikrodermabrazja nie ma prawa boleć, owszem może buzia po zabiegu trochę szczypać ale boleć pierwsze słyszę. Co prawda są dwa rodzaje mikrodermabrazji jedna to diamentowa i taką ja wykonuje, druga korundowa przy pomocy takiego specjalnego proszku i może ta boli, nie wiem nigdy nie miałam. Natomiast co do efektu jak najbardziej się zgodzę.:tak:;-);-)
neska babacia dobre rady hehehehe. Co do działeczki może ta nie była Wam pisana. Nie poddawaj się i szukajcie dalej. Trzymam kciuki. Buziaki dla Błażejka

U nas dziś dzień rozpoczęty o 6:18, coś za coś, za to pójście spać przed 19. Dziś na popo do pracki. Miłego dnia dziewczynki.

Ostatnia edycja:
heloł :)

Niko spi to spokoj i pisze..włoski zrobione maseczka też dzis tesciu ma imieniny i idziemy w odwiedzinki :)
Niko od rana tylko chodzić chce ile upadków zalicza ale nie poddaje sie :)
Nocka spokojna o 6 do nas przywedrowal i do 8 spaliśmy. Ważyłam się rano i waga w miejscu stoi ufff...

Marciaa widziałas Franka ? Hi hi on tak 3tygodnie temu już chodził a dziś z uporem maniaka włazi na łóżka :) Nikos zaraz Ci tak zacznie !!! Więc dopiero będziesz miała wesoło :)

No widziałam boski jest jeszcze w tych jeansach szpaner mały:))
Niko to ma faze DZIADEK no masakra poprostu czasem mówię do taty zeby nie przychodził obo odrazu ryk i do niego chce...miał go dziś wziąć do pracy ale NIE bo by musiał z nim wędrować he he
No a skubaniec taki ze palcem pokazuje gdzie chce isc i tak musi być ma swoje szlaki ale nr 1 jest zabawa w kuchni przesuwanie krzeseł a jak juz nie może to sie złości

reklama
Witam.

Nocka taka sobie nie wyspałam sie Bartus sie przebudził w nocy z płaczem,był ciepły ale gorączki nie miał.Wstalismy o 6.40 bo na szczepienie i tak syncio nie przybrał wogóle przez cały miesiąca nawet spadł z wagi,dzisiaj miał 4 wkłucia mozliwe ze przejdziemy na mleko pepti,za miesiąc kontrola wagi,a w ten pon nastepne szczepienie ale u nas Bartek ma zaległe szczepienia.Teraz sobie drzemkuje i M tez a ja pije kawke.Robilismy zdj do dowodu Bartkowi i jutro mamy odebrac to wam pokaze.Dzisiaj ide do ginekologa odebrac wyniki cytologi.

neska buziaki dla Błażejka:)

Dobrego dnia:)

Do góry