reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Nasze Kochanie juz spi M pije piwko ja tez.Bartus cały dzien dzisiaj mówił "tata","mama","baba","nie",super juz coraz lepiej mu to idzie.Jest taki kochany niejadek.Jutro szczepienie i idziemy robic zdjecia Bartusiowi takie do dowodu.

reklama
A ja skończyłam wysyłać zdjęcia na tą nieszczęsną reklamację. Teraz zajadam Grześka i popijam pepsi. Zdrowa kolacja:p A tu jak zwykle cisza o tej porze.

Ajentko:***na Ciebie zawsze można liczyć:)Codziennie dostaję na maila różne takie atrakcje. Oferta dnia z mojego miasta ze stronki sweetdeal.Zresztą tu link zobaczcie same Sweetdeal inne miasta tez maja ciekawe oferty codziennie inną:)
Dzieciaczki spia od19,50 synek nawet prędzej .Polusiu ale miałas pecha z nieuczciwym babsztylem.Madzia to fajnie ze Bartus nadrabia ,widac ,ze rehabilitacja bardzo potrzebna bo skuteczna:)Nesia ja przed @ i też mnie za słodkim ciagnie ale mam pepsi max ona bardzo słodka:)
Myszowata ciekawe od czego ta wysypka.Moja maleńka ma od metek wszystkich podraznienia, muszę wszystkie dokładnie wycinać
Lece poczytac

Ostatnia edycja:
sory ddziewczyny ze ja tak zadko zagladam ;( wiecznie mam nadzieje ze to sie zmieni i jakos zero poprawy ;(
Ten tydzien jestesmy sami, M na tacierzynskim, tesciowej nie ma , fajnie tak bez niej ale nie ukrywam ze nieraz nie wiem w co łapy włożyc.
Wczoraj np. moj smyk obudzil sie ok 24 i wogole nie chcial spac . Dzis ledwo wstalam.

Jutro beda sami w domu we dwóch cały dzień bo ja mam szkolenie i wroce wieczorkiem, troche mam obawy bo mały nie chce mu jeśc.
Za to moge znowu pochwalic mojego M- dzis zrobił tarte i sałatke na obiad, ale szczerze mowiac to kuchni nie poznałam ;)
Po pierwsze Al wylał olej na podłoge , potem jak M rozdrabniał fete - odwrocil sie na chwile a łobuz ma pełną garśc sera i przez palce mu przecieka ;) , na koniec rzucał utartym żółtym serem po kuchni :-). Do tego M jak smażył pomidory wydzieliła sie woda i zaczeło mocno pryskac-nie przykrył ,a Mały siedział pod nogami to zamiast zabrać szybko malego to wyniosł patelnie do przedpokoju- efekt- 2 ściany w kuchni pochlapane tłuszczem ;) - dobrze że to przed remontem ;)))
Do tego wszystkiego wszystkie talerze brudne, nie mial w czym mi podac obiadu ;), ogolnie gary też ;), a na podlodze polowa moich przypraw w słoiczkach , przykrywki i koncowka czystych sztućców. Ogolnie to żałuje że nie zrobilam zdjęcia ;)))) Ale przejsć sie nie dało ;)

ajentka tez reflektuje na ten kubeczek momma, a co! ;-)

myszowata
a ja nadal swoje, suche policzki a teraz ta wysypka, pomysl o tym ze to moze byc cos co franek je od jakiegos czasu a teraz sie ujawnilo...
ja po prostu jestem nauczona naszym przykladem, dzieciak na piersi od urodzenia, ja jedzaca wszystko tzn nabial, jajka itp, potem mm, a tu nagle skaza bialkowa w 8 miesiacu ejjjjjj
a to ta masc? pomaga??

u nas dzis spokojnie pawelek spi od godziny!! my film na dwojce, nowa ;-) teraz tez piwko popijam, ach...

dobrej nocy!!

marela wpuścić faceta do kuchni:-D
polusia nic poza vit d
karalajna maść złagodziła plamkę na mostku, ale jej całkiem nie usunęła, a ta robiona z vit A guzik dała na policzki - co raz bardziej skłaniam się ku alergii - w piątek mamy wizytę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Polusia wywalałam stare popsute zabawki, robiłam porządki w biurkach, półkach z grami i puzzlami, likwidowałam zbędne skupiska kurzu bo Franko chyba ma alergie jak ja. Poprzestawiałam meble a M.już myślał że się pakuje ... No ale do czerwca w porządku trzeba mieszkać nie ? To odświeżyk ściany :) pomógł:)

A my dziś byliśmy na spacerze 20minutowym i Frano nawet nie zmarzł :) a jaki był szczęśliwy.
Wiktor pierwszy raz poszedł sam do szkoły, bo rano było okropnie zimno a nie miałam z kim Frania zostawic. Nawet Pani była dumna z niego że przyszedł sam, a że był za wcześnie poszedł do świetlicy żeby się nie włoczyc jak to powiedział he he

Franus sam upomina się o jedzenie :) he he idzie do lodówki i stoi albo mówi daj albo Mmmmmm i klepie się po brzuszku :)

W weekend mam wizytę brata już planuje menu na obiad :) i słodkości:) uwielbiamy się z moim bratem :)

Moja kuzynka urodziła córeczkę więc znowu większą familia.
Mój brat zarejestrował syna i jest faktycznie Dylan :) he he a myślałam (miałam nadzieje :p hi hi)że mu nie uznają imienia. Świnia jestem nie? Ale takie wymyślne do przesady. Szkoda też że moja bratowa "oddała walkowerem karmienie piersią :( " i karmia mm.na dodatek rana się goila paskudnie i jest od dziś na antybiotyku :(

Idę pozmywać i poczytam jeszcze.

Do góry