reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
wątpię aby się pomyliła bo część rzeczy jest z aukcji a reszta jakieś szmaty co się nie nadają do chodzenia nawet koło domu :(

kurczę polusia mam nadzieję że jakoś rozwiążesz tą sprawę, szkoda pieniędzy, nerwów. bo niestety negatyw nie zwróci ci pieniędzy, a julce ubrań jakich chciałaś.

Marcia naprawdę zdolniach z Nikiego:-)
Moja córcia coś nie ma ochoty na sen a to jak najbardziej jej pora. Trochę bym ogarnęła domek ale pray niej to nie bardzo da radę bo od razu chce pomagać:-)

Oglądałam o tych niekapkach.Swoją drogą ciekawe ile dzieci takich małych tak od razu z kubeczka pije. Ja daję małej czasem no ale łatwiej z dziubkiem;-) A przy okazji oglądałyście jak był temat o karmieniu łyżeczką? mówili , że najczęstszy błąd przy karmieniu to taki ruch łyżeczki do góry, zgarnianie górną wargą- nie wiem jak wytłumaczyć. Mi też się tak zdarza bo jak bym czekała jak mała sama zgarnie to co na łyżeczce to już w ogóle by chyba nic nie jadła:-(

ja tez tak robilami blad musi gorna warga zbierac jedzonko rusza wtedy mięsknie do pracy

Niki zjadl tylko sniadanie bunt jogurt naturalny be deser be nic...spi juz 2,5h ja spalam 2!! nie mialam sily chyba idzie wiosna bo na kazda wiosne jestem dyntka

polusia co za piz&dencja z tej baby! negatyw!

Bartus dziękuje za piekną kartke urodzinową Liliance,jej siostrzyczce Polusi,e-cioci Ewie i wujkowi Krzysiowi,juz wczesniej doszła.

Bartus spi,ja kawke pije,a M do pieca dokłada.Cos spiąca jestem.

Jak bede miała wszystkie zdj z roczku to Wam pokaze musze wgrac w komputer z aparatu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry