reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

to spróbuję bokiem, kurczę wiecie, że ja zawsze tak łyżeczką do góry robiłam...oj ciekawa jestem czy Franio zechce jeść inaczej...oby...

reklama
A co będzie się działo jak będziemy karmić nieprawidłowo? Jakoś nie wydaje mi się, żeby nasze mamy się tym przejmowały jak wkładają nam łyżeczkę do buzi. Nie było kiedyś kubków doidy, niekapków, bidonów, rurek. Piliśmy z butelek zapewne. Smoczki były w ciągłym użyciu. Ciekawe czy to tak naprawdę ma duży wpływ na zdrowie?! Ja mam dziwne wrażenie, że to wszystko zmierza do tego, zeby szybko usamodzielnić dziecko. Żeby samo jadło, samo piło i najlepiej się nie brudziło. Nie mam nic przeciwko temu ale chyba na wszystko przyjdzie czas, nawet bez tych polepszaczy życia dziecka.
Polusia no brak słow:( A czy ta kobitka miała jakieś negatywy?

No niby jak się nieprawidłowo karmi to nie pracują mięśnie buzi a to potem może mieć wpływ na mowę i takie tam.Ale tak jak pisze nesiaa że kiedyś nie zwracało się na to na pewno uwagi.
Moja mała też dziś nie specjalnie chętna do jedzenia:-(.Ale cóż na siłę nie da rady nakarmić.

trochę marudna dziś jest. Usnęła dopiero o 14.15 na całe... 30 min. teraz urzęduje z tatą.

Polusia mam nadzieję, że wyjaśni się z tą przesyłką. Na prawdę można się wkurzyć jak się coś takiego dostanie:no:

Ostatnia edycja:
ja na moment bo w domu robię rewolucję. Choroba odeszła ale probiotyk u mnie nie zadziałał i mam afty i pleśniawki w buzi :( można się załamać nie jem i nie pije :(

Polusia przykra kobieta :( kur.. Oszustów nie brak a jak ja Ci coś napisze na pw to padniesz :( potem opowiem o tym na TS :) ŻEBY nie było że mamy tajemnice he he

U nas zęby chyba też ruszyły jest drugi :) i na górze widzę zaraz będą :)

Moja Oliwia dziś rzuciła pierwszego chłopaka w życiu :) he he biedny nie je nie pije tylko płacze ... A tak ją kochał :) a wychowawczyni z taka powagą opowiadala przebieg zerwania że myślałam że padne :) wczoraj na balu chłopcy bili się o moja córkę :) hi hi

Idę meble ustawiać...
buziaki!!!

polka Oliwka ma rwanie;-)

Kurczę Franiowi wyspka jakaś wyszła na pupie i plecach... - alergia? w poniedziałek popróbował kakao może to to?

polka pilnuj tam Oliwki bo ma rwanie widzę :) a co Ty za rewolucję tam robisz?

a ja dostałam odpowiedź od babki z allegro - napisała że szkoda że rzeczy nie spełniły moich oczekiwań. no sorry jak się wysyła szmaty a w opisie aukcji nie pisze się o usterkach. jeszcze z żalem że nie spełniły oczekiwań- kurcze tyle rzeczy na all kupiłam używanych i nie miałam takich niespodzianek. ale najważniejsze że kasę odda a ja stracę tylko na przesyłkę.

a moja młoda dziś nie miała drzemki popołudniowej i już śpi. dawno nie spała o 19:30 - jak dobrze :)
a u mnie sąsiadka była to sobie poplotkowałam :)

ajentka czy Ty pisałaś że Ci co sprzedają te kubki niekapki momma to Twoi znajomi? jeżeli tak to daj znać bo byłabym zainteresowana nim a może dałoby się coś urwać z tej ceny :) jeżeli to zamawiam po normalnej cenie :)

Witam!

My dziś poszaleliśmy na zakupach więc póki co idę na odwyk.:zawstydzona/y: Marcel był ze mną i z zachwytem pokazywał manekiny na wystawach paluszkiem:tak: No i podrywał panie ekspedientki;-) Co do jedzenie łyżeczką, młody uwielbia rozbryzgiwać jedzenie na prawo i lewo i robi sobie z tego zabawę więc raczej ja go karmię żeby to co ma trafić do żołądka trafiło ale wieczorami M zawsze zjada duży kubek jogurtu, zostawia na dnie małemu, dostaje łyżeczkę i wtedy Marcelek sam zajada nawet sprawnie mu to idzie. Po każdym wycyckaniu łyżeczki robi charakterystyczne achhhhh heheheh wesoło wtedy mamy.
Frotka Oferta bardzo, bardzo atrakcyjna, jesli nie masz cery mocno unaczynionej to naprawdę polecam, ja jak raz na jakiś czas nie zrobię sobie mikrodermabrazji to jestem chora, już się uzależniłam.;-)
Polusia M mojej kumpeli się tym zajmuje, co prawda nie gadałam z nią już chyba z 4 lata:zawstydzona/y: ale mogę do nich jutro zadzwonić tylko fajnie by było jakbyście mi napisały ile z Was jest chętnych na te kubeczki to ja tam zadzwonię powiem ilość jaka mnie interesuje i może coś się da utargować.:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry