reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzień dobry :)Słoneczko za oknem a taki mróz!moja wojowniczka usnęła wczoraj przed20 ale o 22 zbudziła sie kaszląc i zwymiotowała całą kolację.Po północy obudziła sie głodna a o 6 rano wstała wyspana i do tej pory rządzi.Dawno nie było tyle pobudek.Odkryła dzis ze moze lalke rozebrac bo ma ubranko na rzepy i nie ma dziecka.Tylko musze co jakis czas lalke ubrac od nowa:)
Polusiu ależ Twój mąż pomysłowy .
Dzis w dzień dobry tvn zapowiadali temat o kakao o 9,10 czyli zaraz.A później o 10,20 ma byc o kubkach niekapkach jak wpływaja na kształtowanie narzadu mowy .Wstawiam na kawkę, bo oczy chca spać:)

To ja chyba ja tez juz muszę karteczki kolejne powysyłac:)

Dziewczyny jestescie obeznane czy ten zabieg faktycznie taki drogi i czy polecacie.ajentka?
99 zł zamiast 600 zł za 3 zabiegi mikrodermabrazji diamentowej twarzy szyi i dekoltu aparatem Diamond Tome wraz z ampułką witamonową.

Ostatnia edycja:
reklama
witam,
ja tez muszę wysłać karteczki ;-)
zaraz wychodzimy na spacerek póki nie leje, bo nie chcę siedzieć w domu znów, jak wczoraj.

nocka baaaaardzo średnia :-( o północy Ol wstała i nie mogłam jej przez dobrą godzine uspokoić, tak wyła. potem znów to samo... o 4ej wreszcie zjadła i wzięłam ja do nas: zasnęła z wielkim uśmiechem ;-)
a dzis znów strajk jedzeniowy, 2 łyżki kaszki. 2 plasterki szynki (małe) i 1,5 tosta z masłem. ja nie wiem, może jej się ta kasza nudzi. no ale nic a nic mleka na śniadanie :zawstydzona/y:

katrinka, jak samopoczucie??

no i co było o tym kakao i niekapkach chyba przegapiłam.

u mnie lepiej, wyspalam sie procz sucharkow nie jem nic innego
ale juz wiem ze to grypa żołądkowa albo jakis wirus, wczoraj dzwonilam do M no i w poniedzialek kolo 22 Krzysio zarzygał całe łózeczko, a M wczoraj sie niezadobrze czuł, dzis rano dzwonilam i on sie dalej trzyma w miare a Krzycho zdrowieje, trzymaja go na diecie kilka dni, ale juz wiecej po tym jednym razie to nie wymiotowal, a mialam takie przeczucie ze jak wyjade to Krzys sie rozchoruje, jednak kobiety mają jakis 7zmysl, co sie nazywa intuicja

najlepiej zeby dziecko po cycku pilo z kubeczka, slomki, niekapki to ulepszacze, generalnie do uzywania na spacery,a w domu cwiczyc z kubeczkiem:-p

a kakao najlepiej prawdziwe nie rozpuszczalne:sorry:

hejka
dopiero co mogę napisać
Nocka ok poslaismy do 8.30 ale idą zęby bo coś niespokojny...
dziś znowu pieknie rano -19 szok
Moj Ł. rozpalił kominek poszedł do kuchni i co...dym sie cofnął:szok: smrod taki ze hej paść można:angry::no: ale już naprawił sytuację...

ja jakaś rozbita jestem ósemka mi sie dalej przebija i mnie boli wszystko z lewej strony a tak to luz :) wczoraj z Ł. zgrzeszylismy i wciagnelismy po tortillce na miescie :-D pycha

Witam!
U nas nocka ok. Kilka pobudek ale pobudek ale jedzonko dopiero przed 6. Teraz zasneła a ja idę odśnieżać bo mnie zasypało:(
Marciaa to Ty też ząbkujesz jak nasze maluchy:)

Witam Was:)

U nas nocka ok,Bartus szedł spac po m jak miłosc,pobudka na mleko o 3.30 i wstał o 7.30,tatko wzioł maluszka,a ja polezałam do 8.Rano był mróz -26 brrrr,siedzimy w domku dzisiaj ,a jutro szczepienie rano.

Dobrego dnia:)

Marciaa wow ale Niko zdolniacha ! Najmłodszy a idzie jak burza :D

U nas przerwa na sen, mamy dwie górne jedynki i jedną dolną ;) czekamy na dalszy rozwój akcji hehe

Coffee i all, ja nie deklarowałam detoksu ;p

reklama
Cześć dziewczyny chwilowo nie zaglądam awaria laptopa:(
Przestawienie łóżeczka nikodema zdzialalo cuda śpi całe noce:) teraz już wiem że żyly wodne istnieją :)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry