reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Milenke wczoraj zwazyłam 10kg w ciuszkach .A dziadkowie mówia,że pyza sie robi ,ja nie widze tego.Synek za to skóra i kosci i wazy 23,4 przy wzroście122 chudzinka taka same kosteczki:( Pamiętam że mój brat do pierwszej klasy szedł ważył 20kg.Młoda spi a ja kawka :)

hej hej,
ale u Was zimno! u nas +8 ;-) no ale pochmurno i pewnie zaraz zacznie lać, więc nie ma co zazdrościć.
u nas nocka z koszmarami... Ol 3 razy budziła się z mega płaczem, ewidentnie coś się jej śniło. i od 4ej spała z nami, bo ja już skapitulowałam. teraz łazi z pchaczem. o i poszła wywalać moje książki z półki.

e-kord pieknie dziękujemy za życzenia! największe zainteresowanie oczywiście wzbudził kotylion :-D

e: Ol na golaska waży 8590 :-)

Witam się!
Niunia już drzemkuje a ja zabieram się za obiad. Nocka w miarę. Pobudka kilka minut po 7. ZA oknem biało i mroźno, nie wiem czy wyjdziemy na spacerek. Zrobiłam porządek w Oli szafie i cała torba małych ciuszków czeka na wyniesienie na strych.
Monia moim zdaniem waży w sam raz, bo za dużo też nie dobrze.
Polusia gratulujemy nowych nabytków w uzębieniu Poleńki:) I dobrze, że przyczyna temp. wyjaśniona.
Ionka super, że impreza udana. Mam nadzieję, że u Madzi też:)
Miłego dnia!

hej,
U nas tez jakis masakryczny mroz, wlasnie wyjrzalam przez okno, a tam babka w dzieckiem w na spacerze: ono zabunkrowane w wozku a ona ubrana jakby byla na biegunie:szok: znaczy sie musi niezle pizdz..c . nie wiem czy wychodzic czy nie z Franiem, moze pojde tylko do ogrodu bo tam slonce swieci.
monia moj wazy 10 kg chyba od grudnia i tak trzyma, ale ostatnio niewiele je.

Ja z kolei inny mam problem: nie moge tego malego szkraba wywalic z naszego lozka, nie chce spac w lozeczku, nie chce sam zasypiac, no normalnie popsulo mi sie dziecko:angry: Co go odloze do lozeczka to darcie paszczy. Oczywiscie w dzien tez nie spi w lozeczku. Macie jakies pomysly jak go znow przekonac do lozeczka????

Ja sie witam i nadrabiam zaległości

W sb mielismy imprezke rodzinna w domu, mam takie zakwasy od tańczenia, ze szok. A w nd zdychalismy cały dzien ,tylko krotki spacerek bo zimno..dzis tylko przejdziemy sie w koło domu i koniec -14!! a na 17 ginekolog brrrr...

a ja odkurzyłam, umyłam podłogi, małej obiadek gotuję a ona śpi. czas na mały relaksik :)idę chwilę poczytać :)

Witajcie!

ionka super, ze impreza udana!

polusia gratulacje zabkow, i dobrze, ze goraczka przeszla...

ja juz z waga sie tez nie przejmuje...ostatnio jak mi kg schudl, to teraz juz to przybral z powrotem, i wlasnie duzo zalezy jak rodzice waza, jak Mazia mala, to i Jas maly...;) ja duza to i Redan bedzie spory pewnie..oczywiscie sa i wyjatki od reguly...

My wczoraj bylismy na 5 urodzinach i znajomych M...Mlody byl zachwycony-tylu dzieciakow sie nim interesowalo...przedszkole juz go wprawilo...a zarcie bylo przepyszne (tureckie), nie wspomne o slodkosciach, niestety nie moglam odmowic, i tak by mi pewnie nalozyli ;)

Milego poniedzialku!

reklama
Witajcie Kochane:)

Też powinnam się zapisać na odwyk od allegro;) Zaczęłam robić powoli zakupy dla Młodej:) Trochę ciuszków już kupiłam, teraz szukam podwójnego wózka.
Wczoraj byliśmy u znajomych w Gliwicach. Rok się nie widzieliśmy. Fajnie było:)
Poczytam, co u Was słychać, póki Szymcio śpi.

Miłego dnia!

Do góry