reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nesiaa Możesz spróbować zareklamować ale powiem Ci szczerze że my jakieś dwa lata temu przymierzaliśmy się do zakupu kanapy ze skaju bo pięknie wyglądała, no i łatwa w pielęgnacji ale wszyscy komu tylko o tym wspomnieliśmy nas od tego odwodzili, usłyszałam nawet opinię że skaj 5 lat to maks jak wytrzyma bez popękania:-( no i nie kupiliśmy), mojej mamy koleżance też bardzo mocno popękała a miała też jakoś właśnie ok. 3 lat więc ja się już na pewno nie skuszę.:no:

reklama
alex a do czego jej uzywasz??

ajentka wazy idealnie, nie ma co;-)
pawelek dobija do 11 HUH:-D a musze przyznac ze czasem ma buntownika jedzeniowego;-)

apropos allegro szukam jakiejs bizuterii tzn kolczykow plus zawieszka ,ewentualnie sama zawieszka czy moze cos ostatnio nasze zakupocholiczki kupowaly i moga polecic... ;-)

na dukanie jadę, więc jest mi wręcz niezbędna.

Drogie Panie na odwyku - to mi potrzebne do kuchni, więc się nie liczy:p

a takie http://allegro.pl/swarovski-galactic-mosaic-white-opal-slub-srebro-i1459787942.html ? proste i eleganckie

Ostatnia edycja:
karalajna super, że Pawełek śmiga już ;) Mój Nini 11 kg waży :szok: a młodszy od Pawełka ... no cóż a chodzeniem się rozkręca to straci trochę kalorii :laugh2:

ajentka świetny weekend ! poza nocnymi ekscesami Marcelka ... hmmm ... poczułaś jak to niektóre z nas mają na co dzień ;-)

polusia firany na wypasie chociaż ja tak jak myszowata nie lubię i nie stosuję

alex jakieś hobby trzeba mieć :laugh2:

Miś szaleje ! od 18 do 19 spał zatem do 22/23 spokojni pobuszuje :sorry: Spacerek w takiej temp. że aż sama uciekałam :szok: Zmykam ogarniać kuchnię po zabawach Antoniego.

Miłego wieczorku Ladies ;*

nesiaa generalnie gwarancja jest 24 miesiące:-(, chyba że na dany produkt producent daje specjalną- dłuższą gwarancję
Polusia ja się już przez te Twoje firanki nakręciłam i tez muszę sobie coś wybrać:-) A co tam:-)
Dobrze, że małej zniknęły krostki:-)
Ajentka to super, ze wyjazd się udał:-) A Marcelek pewnie chciał Was troszkę rozruszać i nocną imprezę zrobić:-)

Moja mała śpi. Ostatnio bardzo ładnie usypia. Oby tak dalej:-) No gdyby jeszcze z jedzonkiem nieco lepiej było...

Ja się żegnam na dziś. Dobrej nocki dla Was i waszych dzieciaczków:-)

dobry wieczór!!!
Oliwka dziękuje za życzenia. Apropo urodzin napisz na TS jak ochłone. Z M. kłótni ciąg dalszy, gorzkie słowa usłyszałam ... Ale to może kiedyś na ts. Nie chce się zalic, bo i tak mam wrażenie że ciągle o sobie gadam.
Franko po antybiotyku mimo probiotyku dostał afte :( Ale apetyt jest więc aż tak mu nie doskwiera. U nas jest też duży apetyt ale waga mała. Dziś był bardzo grzeczny mój Franko, on taki indywidualista. Bawi się sam,je sam, zasypia sam :)

Oliwka zadowolona z prezentów. Wiktor był zazdrosny cały dzień :( bo jej święto. I on się nie liczy :(
Mama się nie wykazała z tortem bo chora :( i tak szybko szybko wymyśliłam że przełoże biszkopt masą sernikowa na zimno, posmarowałam nią boki. Na wierzch dałam galaretkę i brzegi tortu polałam czekoladą :) wyszło pyszne. Oliwia stwierdziła że jak taka wielka delicja z ptasim mleczkiem:) na urodziny dla koleżanek będzie jakiś super tort Hannah Montana :)

Dzieciaki śpią. Ja na bb. M.patrzy na tv obrażony ...

Oj Wy moje zakupoholiczki :) Odwyk Wam nie pomoże :) hi hi

nesiaa spróbuj reklamować, my szukamy czegoś ostatnio właśnie takiego. Wszędzie nam polecają skórę ekologiczna żeby niby się nie niszczy i przy dzieciach super na lata, więc coś nie tak.

Polka Kochana przestań gadać głupoty że tylko o sobie piszesz. Napisz na TS co się wydarzyło, ehhhh co ta rodzina Ci nerwów napsuje:wściekła/y: Byle do lata...

Polka Ty mnie nie denerwuj z tym gadaniem że tylko o sobie - kochana Ts jest po to aby gadać am o sobie jak masz problem albo chcesz się wygadać - pisz po to jesteśmy a wysłuchać i może coś doradzić

nesiaa jha bym nie odpuściła tylko reklamowała - nic to nie kosztuje a może się da :)

nesiaa ja też bym próbowła -nic nie tracisz!
polka tak jak dziewczyny piszą- po to jesteśmy, więc jeśli masz potrzebę się wygadać to pisz i się nie zastanawiaj

reklama
Ajentka super,ze wyjazd sie udał.Marcelek tez chciał odmiany i troszke pobrykał nocami:):)
Polka dokładnie po to mamy siebie i TS:)Zawsze lżej spać jak sie zrzuci z garba.
Ja mam i firanki ale krótkie u dzieci w pokojach a rolety rzymskie w części kuchenno salonowej.W jednym pokoju była roleta bambusowa ale ściągnełam i do zacieniania na balkon zamocujemy wiosną.Też nie lubie prasowac ,jedną mam taką firankę z szyfonu z cekinkami ,niestety w tym mieszkaniu nigdzie nie pasuje. Poczytam jeszcze i dobranoc

Do góry