reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Polka- wszystkiego naj naj naj dla małej księżniczki ;)
Ajentka- obyu częściej takie fajne wyjazdy były ;)

Ja juz pisałam ostatnio- u mnie firanek brak , ale to ja chyba jakas inna jestem(czyt. odmieniec) , bo ja wole bez ;)
A teraz szukam rolet do salonu odbijajacych światło i zaciemniających bo ok 14-17 to teraz goraco w salonie a co mowic latem. Są fajne z motywami np. krajobrazy itp, ale ona nie odbijaja światła.
A firanki swoaj droga fajne - takie oryginalne.

reklama
Witajcie kochane,
U nas niedziela leniwa, ale bardzo, bardzo rodzinna.

Polusia firanki bardzo fajne i rzeczywiście takie nietypowe:)
Polka od Nas Wielki Buziak dla Oliwki!
ajentka to na pewno akumulatory naładowane. Pozdrów Marcelka i niech zarazi Lilusie takim spaniem w dzień;)
Nesiaa moja szwagierka też ma wypoczynek ze skóry ekologicznej i wiesz co zrobiła jak jej popękała?...Kupiła narzutę;)

Zmykam dziewczynki, bo jutro do pracy.
Dobrej nocki!

hej hej,
nic nie wiem, co u Was, ale nie mam jak nadrobic tych 3ch dni. u nas po imprezie i całe szczęście! ;-) w piatek pół nocy przygotowania, potem ja w sobotę na rano do pracy, potem impreza... i sprzątanie po. także teraz cichy wieczór i fajnie :-)
ogólnie chyba było nieźle, chociaż 2 rodziny nie przyjechały, bo im dzieci zachorowały. Ol na początku troche onieśmielona, potem fikała z innymi dziećmi. wieczorem w ogóle nie chciała iśc spać, tyle emocji. tort serowo- śmietanowy, z hello kitty na wierzchu był przepyszny, m. własnie go kończy ;-) mnóstwo jedzenia narobiliśmy, a zeszły tylko te niecodzinne smakołyki, co było do przewidzenia ;-) ogólnie to cieszę się, że już po :-) mamy w domu tyle balonów, że głowa mała ;-) no i nowe zabawki, koniecznie musmy zrobic kolejną selekcję.

idę poczytać co sie dzieje :-)

polka, bardzo dziękujemy za karteczkę i życzenia! do grosika Ol od razu sie dorwała;-)

Hej dziewczyny. Super że miałyśćie udany weekend. Buziaki dla Oliwi. Jak czytam o wadze waszych chłopców to zaczynam się zastanawiać czy waga mojego jest ok. Właśnie go ważyłam w ubraniu i pampersie po śniadaniu, to waży 9,600. Dzisiaj jak powiedziałam mężowi ile jest stopni na dworze to myślałam, że padnie. -17,5

PIERWSZA :-D
polka zaległe życzenia dla Oliwci :-)
polusia zdrówka dla Małej. Kurcze u Was co chwilke jakieś cholerstwo sie przyplącze :-(
yra trzymam kciuki za wizytę, daj znać jak już będziesz po co u Franciszka słychać :-)
ionka super, że imprezka się udała. Wrzuć jakieś foteczki.

edit:
no dobra druga :-D

dzień dobry :)
nocka dziś przespana cała hura :) mała zjadła nawet ładnie śniadanko więc wszystko wraca do normy :)
a wszystko było dlatego że wyszły nam dwie górne dwójki - co prawda jeszcze nie do końca ale już widać:)
dziś w planie fryzjer - bo już okropnie wyglądam, obiadek mam więc dziś mały leń :)
miłego dzionka kochane :)

Dobry!!Wyspalismy sie wszyscy nikt w nocy nie wstawał:)Polusiu super ze tajemnica gorączki wyjaśniona:)Gratulujemy ząbków Poli:)
Ionka czekamy za zdjecia:)Fajne te dziecięce imprezki ,aż żal że raz w roku:)My do tej pory mamy balony :)
moniska :)ale mróz scisnął!!!U mnie troche cieplej było -11,9 brrr o 7 rano.Teraz słonko sie śmieje za oknem:)

Hejka

Polka nie gadaj bzdur tylko pisz co Ci lezy na sercu buziaki trzymaj sie.

Monika ale co jest zlego w wadze Pawełka? moj waży troche ponad 8 no moze do 9 bedzie ledwo dobijal ale to ledwo ledwo,nie ma na prawde sie czym [rzejmowac..Ja w sumie wole by moje dziecko wazylo troche za malo niz za duzo.Mamy przyklad w rodzinie 1,5 roczna dziewczynka wazy 15kg ma 3 kg nadwagi,zoladek rozciagniety.I maja z nią nie lada problem by ją odchudzić.

dodam,ze ja w 1 podstawowce wazylam uwaga 19kg!

A u mnie noc w miare spał od 17.30 do 8 o 21 przerwa na smoka,o 2 herbatka,o 6 mleko.

Ostatnia edycja:
dzien dobry

monika na pewno wazy dobrze, nie przejmuj sie bo nie masz czym...

ja to naprawde nie wiem skad moj pawel tyle wazy, bo wyglada normalnie, chyba ze ma to po mnie, ja tez zawsze wazylam duzo a jakas gruba to nie bylam, teraz np 66kg i wygladam ok jak mysle...;-) rozmiar 38 spokojnie

my wyspalismy sie superr do przed 8 a teraz pawel demoluje mieszkanie, w tym tyg obowiazkowy wypad do ikei po zabezpieczenia do szuflad komody, bo wlasnie wywalil wszystkie ubranka z jednej ech

polusia gratulacje zabkow, nameczylyscie sie troszke z nimi bidulki

reklama
polusia dobrze, że przyczyna gorączki już jest znana i gratki z okazji kolejnych ząbków!
monia wagą bym się nie przejmowała, jest ok jak myślę
ionka fajnie, że imprezka udana!
Hejka! U nas też mroźno - wyszłam do sklepu ok 8.30 to myślałam, że mnie zamrozi na kość i przymarznę do chodnika...Oglądałam wczoraj długoterminową prognozę pogody, więc na pocieszenie powiem Wam, że od weekendu będzie cieplej! A nocka w mierę - co prawda ponownie w okolicach 5-6 Franio stękał, jeczał itp, ale sie nie obudził - pospał do 7 z minutami. Na dziś planów brak!
Miłego dzionka:-)

Do góry