reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kasia ja mam w salonie piękne firany szyte na miarę tylko teraz moje dziecko zwyczajnie mi je niszczy gryząc, ciągnąc za nie - wiec szukałam krótkich ale takich innych :) i znalazłam

a ja chyba znowu zaczynam rodzić kamienie z nerek - tak mnie napi.... że już wzięła m dwa specjalne leki na nie i nie chce przejść .

reklama
Polusia własnie hehee ale swoją drogą ładne firaneczki:):)Jak Pola ma wiecej krostek?Powinny sie pojawiać co kilka godzin jeśli ospa.Milenka nie miała gorączki przy ospie a Miłosz miał wysoką. Film tez wycisnął ze mnie łzy na końcu :)
Polka buziaki dla Oliwci:***
I u nas apetyt taki sobie rosołek zjadła ale drugiego ciutkę.

:):)to chociaż wiadomo,ze nie ospa.A dalej gorączkuje?
Tomi pojechał po drugi kotnik ,rybki sie mnożą W tym co mamy to przedszkole dla raków wielkości 1cm .Zwariuje z tym akwarystą a żebym nie krzyczała spytał jakie lody kupic hahah jakbym miała wypisane na czole ze za mna chodzą:)ale to przed @ zawsze:)

Polusiu wieczorem może dołączę do Ciebie bo kilka aukcji sie kończy z obserwowanych:)

Zajrzę wieczorem bo zaraz meczyk kosza w tv ,gra mój ukochany Turów Zgorzelec z Kotwicą Kołobrzeg a później dzieci położyć.

Ostatnia edycja:
Hej! My już w domu. Jakoś dojechałyśmy, na drogach nie jest tak źle jak myślałam. Niestety ciągle sypie. Ja odśnieżyłam podjazd a tu znów zasypane. Syzyfowa praca:( Moja gwiazda szaleje na ślimaku bujanym hihi. Babcia ją nauczyła kłaść główkę na podusię. I jak tylko ktoś jej to powie to szuka podusi i kładzie główkę słodzinka moja:)

Polusia! Jaki Ty kobito przykład dajesz uzależnionym?? Chyba zaraz wskoczę na all! chociaż od rana się wsytrzymuje! A Ty Frotka następna. Jak tu z Wami nie kupować?

A firanki fajne, ale chyba do prasowania? Ja z leniwców, kupuję gnieciuchy

reklama
Do góry