reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Ramari gratulacje dla Przemcia :tak:

Ionka i Madzia udanych imprezek :tak: bawcie się dobrze

Polusia oby małej szybko przeszło i noc była oki

Moja Oli dziś strasznie kombinuje z pozycji siedzącej próbuje przybrać pozycję do raczkowania czyżby jednak przymieżała się i do tego. Bo byłam pewna że raczkowanie pominiemy.
Spokojnych snów życze

ionka madzia jak tam ipmrezki?
polusia jak nocka?
Witajcie! Ależ jestem padnięta...Franko znów od ok 5.30 do 7 jęczał,popłakiwał to przez sen to się przebudzał- dziąsła ma jak balony, więc może 4 idą...nie wiem, ale to już 3 dni tak ostatnio te ranki wyglądają - porażka...Głowa mnie boli, ratuję się kawką! M szykuje się na uczelnię, a po zajęciach jedzie prosto na siatkówkę, więc idę do rodziców na obiad z Małym...U nas wciąż sypie, jak w pogodzie usłyszałam, że zima czeka nas do 10 marca to się przeraziłam...
Wczoraj M zrobił pyszną kolację - piersi z kurczaka z serem pleśniwoym i sosem śmietanowo-pieczarkowym...ser potornie słony, ale i tak było pyszne:-)A i poczytałam na kulinarnym przepisy na makaron z tuńczykiem i już mi się chce!
Miłego dzionka:-)

Cześć:) Nasa nocka przespana w całości do 7:) Myszowata najpewniej ząbki męczą Frania.Oby szybko sie przebiły.
Madzia to chyba dzisiaj robi imprezke Bartusiowi:)Ja za dwa tygodnie znowu impreza teraz synek 5latek:)
Też uwielbiam spagetti ale na diecie to samego tuńczyka mogę:)Miłego dnia:)

cc spóźnione buziaki dla Natalki :) :*

Wpadłam tylko Dzień dobry!!! powiedzieć.
U nas choroba odbija się od nas jak piłeczka pingpongowa :( na mnie się uwzieło cholerstwo jak nie wiem.

Franko zdrowy tylko te zęby coś nie mogą się przebić :( dziąsła spuchniete a one stoją.

Leżę we wannie wygrzewam nerki właśnie. Zaraz śniadanie i brak pomysłu na obiad.

Buziaki kobietki. Zajrze wieczorem bo pewnie gości będę mieć.

Milej niedzieli.
Mam nadzieje że roczki udane :)

Dzień dobry :)

polka zdrówka kochana *)

myszowata dla Ciebie energii :)

nocka koszmarna , dzień zapowiedział się koszmarnie - nie mam siły, jestem zła, niewyspana, ogólnie wszystko jest do d...
młoda się co chwilę budziła z wrzaskem, ostatni raz wstałam do niej o 5:40 a pospała do 8 rano. ale co z tego jak jazda z jedzeniem znowu jest- nie zjadła nic prawie na śniadanie - 5 łyżek kaszki, dwa łyki mleka i 4 gryzy kromeczki - po prostu w kosmos dziś ją wyślę
frotka i jak Ci się podobał film? bo ja za każdym razem jak go oglądam to płaczę :zawstydzona/y:

a właśnie prowadzę gorącą dyskusję z M na temat internetu jak jest niebepieczny dla dzieci - jakieś awatary, jakieś dziwne portale dla młodzieży - muszę to zagłębić bo moja Julka nawet się nie obejrzę a będzie nastolatką

miłej niedzieli :)

polka- czas skonczyc z pin-pongiem, oby udało sie jak najszybciej . Zdrowka.

M a kosciele, ja zdazylam umyc wlosy i doprowadzic sie do ladu. Alan mi pomagal aby suszarki sie na poczatek wystraszyl. Teraz wpadlismy do kompa - ja BB, mały oglada w drugim okienku - gumybara ;)
M mnie ostatnio zaskakuje- wiecznie chce gotowac, dzis stwierdzil ze na jutro robi fasolke po bretonsku, tylko ze on w domu tydzien a ja do pracy ;)))))) roznie moze byc po grochu ;))))

witam i ja

polka szybkiego powrotu do zdrowia :)

polusia mam nadzieję że choć dzień będzie lepszy i tego wam życzę.

u nas nocka ok, jasia właśnie położyłam bo już zmęczony powoli. a ja muszę ogarnąć ale muszę poczekać aż uśnie aby zamknąć u niego drzwi.

u nas zima na całego, a ja czekam za wiosną :))

wczoraj wygrałam 8 aukcji za 20 zł łącznie hehe, ubranka jak i dla jasia i franusia :) fajnie czasami trafić na aukcje jednej osoby gdzie jedna po drugiej kończą się w bliskim czasie. ale teraz już odwyk.

życzę miłego dzionka.

jaaa kończę 28 tydzień szok jak ten czas leci. jak mi stuknie 30 to już coraz bliżej :)

jutro wizyta zobaczymy co u franusia i jak moje łożysko.

yra to życzę aby było dobrze u Frania :) daj znać jak coś będziesz wiedziała :)

dziewczynki mam pytanie do mam co dzieciaki miały ospę- jakie objawy były? czy na początku była temperatura a potem krostki czy tylko krostki.
kurcze młoda ma temperaturę nie jakaś wysoka bo 37,5 a w uchu 38,1. ale dziś nad górną wargą pojawiła się krostka- malutka czerwona. do tego brak apetytu. nie wiem co mam już myśleć. jestem taka zła i zmęczona. poszła spać a ja idę prasować

reklama
dziękuję dziewczyny:)

Kurde u mnie jeszcze żadne nie miało ospy więc nie pomogę.

Pokłóciłam się z M. Zastanawiam się czy ktoś będzie pamiętał przyjść na tort do Oliwii :( bo bez zaproszenia może być gorzej :( mój brat za tydzień będzie już dzwonił więc z moim tatą przyjadą na pewno w przyszła niedzielę. A M.rodzina oczekuje zaproszeń co roku więc może być niemiła niespodzianka :(

Yra powodzenia jutro na wizycie !!!

Do góry