reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

yra to życzę aby było dobrze u Frania :) daj znać jak coś będziesz wiedziała :)

dziewczynki mam pytanie do mam co dzieciaki miały ospę- jakie objawy były? czy na początku była temperatura a potem krostki czy tylko krostki.
kurcze młoda ma temperaturę nie jakaś wysoka bo 37,5 a w uchu 38,1. ale dziś nad górną wargą pojawiła się krostka- malutka czerwona. do tego brak apetytu. nie wiem co mam już myśleć. jestem taka zła i zmęczona. poszła spać a ja idę prasować
Polusia u nas nie było żadnych innych objawów przepowiadających tylko brak apetytu. Pojawiła sie jedna duża krosta na pupie a potem wyskoczyły już wszędzie na początku małe potem się powiększyły i napełniły wodą. A czy mała miałaby się gdzie zarazić?

Witam!
My jesteśmy u mojej mamy. Zaraz będzie pyszny obiadek, już mi ślinka cieknie jak czuje te zapachy:)
Strasznie sypie i mam obawy przed powrotem do domu:(
Yra Oby jutro Franuś ładnie uśmiechnął się do mamusi.
Polka 100 lat dla Oliwii!!!!
Miłej niedzieli!

reklama
Hej. Doczytałam was w końcu ale już nie pamietam co komu miałam napisać. Właśnie czekam by dziecko wstanie żeby odkurzyc, pomyć podłogi i wziąć się za prasowanie firanek. Do później. Buziaki.

nesiaa nie wiem właśnie się zastanawiam nad tym. szczerze sama nie wiem już co mam o tym wszystkim myśleć. na razie mamy jedną krostkę nad górną wargą

polka dla Oliwki buziak *)
100.jpg

Ostatnia edycja:
Polusia obserwuj i się nie denerwuj bo nawet jeśli to ospa to nie jest taka straszna. Byleby nie zaziębić, smarować i pilnować żeby mała nie drapała. Zdróweczka!

polka buziaki dla Oliwii!!!

polusia nie pomoge, nie wiem...

Monia super, tez zazdroszcze tego ukladania, umeblowywania....az przypomina mi sie wlasna przeprowadzka..

yra powodzenia jutro!

jakos weny dzisiaj nie mam, wybaczcie...Milej niedzieli

leniwa niedziela :-)

widzę, ze polka świętuję dziś urodzinki swojej córci ! Samych cudowności dla Oliwci !

Polusia
ospa? wrrr ... 3mam kciuki

Idę Was poczytać :*

Hello
polka-100lat dla Oliwci i samych cudowności:) no i zdrówka dla Ciebie
yra-3mam kciuki za wizytę:) kurcze faktycznie ale zleciało...
Ionka,Madzia-jak tam imprezki?
polusia-jak u mnie w złobku byłą ospa,to najpierw atakowała temperatura, ale nie u wszystkich, mam nadzieje że wszystko będzie dobrze...
my dzisiaj same jesteśmy,M w pracy,nienawidzę samotnych weekendów, w dodatku mam @ i strasznie się czuję:/eh...
a tak w ogóle to my nadal bez zębni:/

reklama
Do góry