reklama
M
myszowata
Gość
ramari super, gratulacje!
ramari gratki - wreszcie się pojawił
a moja młoda taka mękoła - mówię Wam nic nie robi tylko płacze, do tego ta temperatura - kurcze może to jednak trzydniówka a nie zęby? apetyt dziś też nie najlepszy nie wiem co o tym myśleć , a nocy już mi się odechciewa jak myślę że będie taka jak ostatnia
a moja młoda taka mękoła - mówię Wam nic nie robi tylko płacze, do tego ta temperatura - kurcze może to jednak trzydniówka a nie zęby? apetyt dziś też nie najlepszy nie wiem co o tym myśleć , a nocy już mi się odechciewa jak myślę że będie taka jak ostatnia
Y
yra245
Gość
polusia może to faktycznie zęby, ja ci w tej kwestii nic nie pomogę bo jaś zęby przechodził idealnie, a 3 dniówkę miał ładnie apetyt i był pogodny. więc trudno mi pomóc. trzymam kciuki za to aby nocka była znośna.
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Dzięki dziewczyny- na razie to takie 3- 4 kroczki i siada na dupke szczerze przyznam ze myslalam ze bedzie inaczej, bo on stac to ładnie juz stał bez trzymania , jak sie chwial , tracił równowagę to sobie kucal tylko, nie siadal. No i myslalam że synus przyda sie do mamusi - bo ja bardzo dlugo stalam a balam sie chodzic i jak sie juz wkoncu odwazylam to normalnie bez upadkow chodzilam. No ale Alan bardziej odwazny niz mamusia tylko chyba kilka upadkow na poczatek pozalicza . Oby tylko na dupke.
ramari- gratulacje
U nas dzis byl dzien lenistwa, rano aby zakupy, obiadek wczorajszy, potem spacerek(mielismy zajsc na kawe do mojego chrzesniaka - ale pojechali na narty do Rąblowa i pocałowaliśmy klamke ), no i dopiero po poludniu sprzatanko mieszkania. Nawet przed poludniem zdrzemnełam sie z małym No i mimo tego jestem jakas zmeczona , a niestety musze sprawdzic egzamin probny.
Milego wieczorku.
ramari- gratulacje
U nas dzis byl dzien lenistwa, rano aby zakupy, obiadek wczorajszy, potem spacerek(mielismy zajsc na kawe do mojego chrzesniaka - ale pojechali na narty do Rąblowa i pocałowaliśmy klamke ), no i dopiero po poludniu sprzatanko mieszkania. Nawet przed poludniem zdrzemnełam sie z małym No i mimo tego jestem jakas zmeczona , a niestety musze sprawdzic egzamin probny.
Milego wieczorku.
frotka 74
Fanka BB :)
Cześć weekendowoU teściów bylismy ,było wery sympatycznieWpadlismy do domu, dzieci odrazu spac a teraz czas na forum.Odrazu sprawdziłam allegro jak tam moje aukcjeI wątek zakupowyTeraz sie odzywam i zaraz nadrobie co u Wasmiłego wiczorku
Witajcie kochane,
wczoraj poczytałam Was przelotem, a nic nie pisałam bo już czasu zabrakło. Poza tym m zapowiedział romantyczny wieczór, więc wiecie...
Frotka strasznie się cieszę, ze już karteczki doszły. Dużo zdrowka dla Was!
polusia weź Polcię do siebie na noc, to przynajmniej sie nie ochodzisz.
owrlene ale Maksiu szaleje z zębami, przynajmniej na jakiś czas będzie spokój. U Nas chyba górne dwójki schodza, bo też jakieś jęki w nocy są.
ramari gartulujemy ząbka! A pytałaś o moje aukcje to widnieję jako ekord1. Niestety zdjęcia mogłyby byc lepsze, ale nie miałam jak zrobic ich w dzień. Może jednak ktoś się zainteresuje
Ccaroline buziaki dla Natalci
Ionka, Madzia udanych imprezek życzymy!
Aha polusia zaraz Ci napiszę przepis na spaghetti z tuńczykiem. Mój M robi najlepsze na świecie
Dobrej nocy kochane! Idę szydełkować
wczoraj poczytałam Was przelotem, a nic nie pisałam bo już czasu zabrakło. Poza tym m zapowiedział romantyczny wieczór, więc wiecie...
Frotka strasznie się cieszę, ze już karteczki doszły. Dużo zdrowka dla Was!
polusia weź Polcię do siebie na noc, to przynajmniej sie nie ochodzisz.
owrlene ale Maksiu szaleje z zębami, przynajmniej na jakiś czas będzie spokój. U Nas chyba górne dwójki schodza, bo też jakieś jęki w nocy są.
ramari gartulujemy ząbka! A pytałaś o moje aukcje to widnieję jako ekord1. Niestety zdjęcia mogłyby byc lepsze, ale nie miałam jak zrobic ich w dzień. Może jednak ktoś się zainteresuje
Ccaroline buziaki dla Natalci
Ionka, Madzia udanych imprezek życzymy!
Aha polusia zaraz Ci napiszę przepis na spaghetti z tuńczykiem. Mój M robi najlepsze na świecie
Dobrej nocy kochane! Idę szydełkować
Ostatnia edycja:
frotka 74
widac ,że łikend bo mało postów
OwIrene gratuluje tylu ząbków razem i pierwszych kroczków Maksiowi
Ramari i Przemusiowi zębolka gratulujemy
Polusiu trzydniówka ma charakterysytyczną gorączkę bardzo wysoką blisko 40 i własciwie non stop. Na ząbki to tak 38 i trochę najwyzej.
Madzia udanego balu BartusiaZdjęcia pokaż późniejA kartka doszła?
E-kord dziękuje raz jeszcze Miłoszkowi nie musiałaś, ale bardzo sie cieszył, był zazdrosny ze Milenka kartki dostaje a do niego nicZdrówko wróciło czuje sie dobrze ,dzieci zdrowe i oby jak najdłuzej
Buziaki ślemy wczorajszym i dzisiejszym miesięczniakom:*
OwIrene gratuluje tylu ząbków razem i pierwszych kroczków Maksiowi
Ramari i Przemusiowi zębolka gratulujemy
Polusiu trzydniówka ma charakterysytyczną gorączkę bardzo wysoką blisko 40 i własciwie non stop. Na ząbki to tak 38 i trochę najwyzej.
Madzia udanego balu BartusiaZdjęcia pokaż późniejA kartka doszła?
E-kord dziękuje raz jeszcze Miłoszkowi nie musiałaś, ale bardzo sie cieszył, był zazdrosny ze Milenka kartki dostaje a do niego nicZdrówko wróciło czuje sie dobrze ,dzieci zdrowe i oby jak najdłuzej
Buziaki ślemy wczorajszym i dzisiejszym miesięczniakom:*
reklama
k_aralajna
witajcie wieczorkiem, faktycznie duzo mniej nadrabiania likendowo
ja dzis umieram ze zmeczenia, fot nie zrobilam a juz sie umylam, i rozczesalam... nie mam sily, i nie mam kabla, zaginal!!
polusia lepszej nocki zycze, oby to Tylko te zabki, ale mysle ze tak bo pewnie dwojki sie czaja...
ramari gratulacje, doczekal sie przemus ;-)
dobranoc kochanne!!
ja dzis umieram ze zmeczenia, fot nie zrobilam a juz sie umylam, i rozczesalam... nie mam sily, i nie mam kabla, zaginal!!
polusia lepszej nocki zycze, oby to Tylko te zabki, ale mysle ze tak bo pewnie dwojki sie czaja...
ramari gratulacje, doczekal sie przemus ;-)
dobranoc kochanne!!