reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
ramari gratki - wreszcie się pojawił :)

a moja młoda taka mękoła - mówię Wam nic nie robi tylko płacze, do tego ta temperatura - kurcze może to jednak trzydniówka a nie zęby? apetyt dziś też nie najlepszy nie wiem co o tym myśleć , a nocy już mi się odechciewa jak myślę że będie taka jak ostatnia

polusia może to faktycznie zęby, ja ci w tej kwestii nic nie pomogę bo jaś zęby przechodził idealnie, a 3 dniówkę miał ładnie apetyt i był pogodny. więc trudno mi pomóc. trzymam kciuki za to aby nocka była znośna.

Dzięki dziewczyny- na razie to takie 3- 4 kroczki i siada na dupke ;) szczerze przyznam ze myslalam ze bedzie inaczej, bo on stac to ładnie juz stał bez trzymania , jak sie chwial , tracił równowagę to sobie kucal tylko, nie siadal. No i myslalam że synus przyda sie do mamusi - bo ja bardzo dlugo stalam a balam sie chodzic i jak sie juz wkoncu odwazylam to normalnie bez upadkow chodzilam. No ale Alan bardziej odwazny niz mamusia;) tylko chyba kilka upadkow na poczatek pozalicza . Oby tylko na dupke.

ramari- gratulacje ;)

U nas dzis byl dzien lenistwa, rano aby zakupy, obiadek wczorajszy, potem spacerek(mielismy zajsc na kawe do mojego chrzesniaka - ale pojechali na narty do Rąblowa i pocałowaliśmy klamke ;) ), no i dopiero po poludniu sprzatanko mieszkania. Nawet przed poludniem zdrzemnełam sie z małym ;) No i mimo tego jestem jakas zmeczona :-p, a niestety musze sprawdzic egzamin probny.
Milego wieczorku.

Cześć weekendowo:)U teściów bylismy ,było wery sympatycznie:)Wpadlismy do domu, dzieci odrazu spac a teraz czas na forum.Odrazu sprawdziłam allegro jak tam moje aukcje:)I wątek zakupowy:)Teraz sie odzywam i zaraz nadrobie co u Was:)miłego wiczorku:)

Witajcie kochane,
wczoraj poczytałam Was przelotem, a nic nie pisałam bo już czasu zabrakło. Poza tym m zapowiedział romantyczny wieczór, więc wiecie...

Frotka
strasznie się cieszę, ze już karteczki doszły. Dużo zdrowka dla Was!
polusia weź Polcię do siebie na noc, to przynajmniej sie nie ochodzisz.
owrlene ale Maksiu szaleje z zębami, przynajmniej na jakiś czas będzie spokój. U Nas chyba górne dwójki schodza, bo też jakieś jęki w nocy są.
ramari gartulujemy ząbka! A pytałaś o moje aukcje to widnieję jako ekord1. Niestety zdjęcia mogłyby byc lepsze, ale nie miałam jak zrobic ich w dzień. Może jednak ktoś się zainteresuje:)
Ccaroline
buziaki dla Natalci:)

Ionka, Madzia udanych imprezek życzymy!

Aha polusia zaraz Ci napiszę przepis na spaghetti z tuńczykiem. Mój M robi najlepsze na świecie;)

Dobrej nocy kochane! Idę szydełkować:)

Ostatnia edycja:
widac ,że łikend bo mało postów:)
OwIrene gratuluje tylu ząbków razem i pierwszych kroczków Maksiowi:)
Ramari i Przemusiowi zębolka gratulujemy:)
Polusiu trzydniówka ma charakterysytyczną gorączkę bardzo wysoką blisko 40 i własciwie non stop. Na ząbki to tak 38 i trochę najwyzej.
Madzia udanego balu Bartusia:)Zdjęcia pokaż później:)A kartka doszła?
E-kord dziękuje raz jeszcze :) Miłoszkowi nie musiałaś, ale bardzo sie cieszył, był zazdrosny ze Milenka kartki dostaje a do niego nic:)Zdrówko wróciło czuje sie dobrze ,dzieci zdrowe i oby jak najdłuzej:)
Buziaki ślemy wczorajszym i dzisiejszym miesięczniakom:):*

reklama
witajcie wieczorkiem, faktycznie duzo mniej nadrabiania likendowo

ja dzis umieram ze zmeczenia, fot nie zrobilam a juz sie umylam, i rozczesalam... nie mam sily, i nie mam kabla, zaginal!!

polusia lepszej nocki zycze, oby to Tylko te zabki, ale mysle ze tak bo pewnie dwojki sie czaja...
ramari gratulacje, doczekal sie przemus ;-)

dobranoc kochanne!!

Do góry