reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ajentka wypoczywaj i cudownych chwil z rodzinką:):):)
Polusiu poczytaj , oderwij sie od ziemnych problemów.Pola napewno ząbkuje ,u nas to samo było dwa dni do tyłu.
spokojnej nocki dziewczyny:*

reklama
Dzień dobry kochane:)

Wpadam tylko na chwile pochwalić się że byłam wczoraj na USG połówkowym i wygląda na to że wszystko jest ok. :-)
Jestem szczęśliwa i lekka jak piórko bo strasznie bałam się tego badania. Zobaczyłam buźke mojego słonka na 4D:-):-) Ahh to było przeżycie :-):-)

PS
ramari mój malutki waży dokładnie 400 g

Ide poczytać i zmykam

Miłego dnia:tak::tak:

witam sie z rana :)
Nocka spokojna do 6,30.zaraz położe Milusie niech dośpi, juz marudzi.Cyrk miałam wczoraj z tą wodą ,zalał mi fachowiec całą kuchnie i pół pokoju gorącą woda.Główny zawór nieszczelny i dzisiaj maja go wymieniac ze spółdzielni.Obiad mam z wczoraj trzeba skończyc, takze dzisiaj tylko pranie ale jak pójdą hydraulicy. Popołudniu zakupy i musze włoski farbnąć. Jutro do teściów planujemy skoczyc na kawke przy okazji ,bo mam do odbioru w Głogowie, rzeczy z allegro w dwóch miejscach:)
Neska super wieści to sie uspokoiłaś:)Zazdroszczę Ci tych emocji ,zdróweczka kochana i pogłaskaj brzusio:)

Ślicznie dziękujemy Asi (Heronek ) i Redankowi za cudną Karteczke !! aż sie wzruszylam jak zobaczylam !!!!!!!!!!!!

U nas dobrze, jakos zyjemy, Krysti nauczyl sie wchodzic na fotele i odziwo nie chce z nich schodzic tylko tak siedzi caly dzien, poukladalam stos poduch dookola fotela w razie upadku hehe. Wariaty.

nocka dramat - mała miała temperaturę mam nadzieję że to od zębów od 3:30 nie spałam bo jęczała, stękała. padła dopiero 6:40 jak musiałam wstawać bo M do pracy a Julka do szkoły. ale teraz jest wsio ok- śniadanko zjadła, humor dopisuje, nie marudzi. macałam jej w buzi ale nic nie czuć, natomiast chodzi i wszysto gryzie wkłada do buzi.
dziś jadę na rtg zębów- dentysta powiedział że nic nie będzie bez tego robił.

neska super że w brzusiu rośnie zdrowy chłopak *)

czarna ale masz spryciarza w domu :)

lecę odkurzyć bo mam malutki bałagan :)
miłego dzionka

Witam ja na chwilkę bo dzieciaki mi spokoju nie dają, chciałam spytać was o wysypkę, dla Dawida coś wyskoczyło na nogach i rączkach, jakby takie placki plamki i w nich małe krosteczki, suche to takie jest i szorstkie i swędzi go, co to może być???

Do lekarza wybieramy się po 12. Przez telefon opisałam pani ona mówi, że to ospa może być, ale wydaje mi się, że inaczej wygląda.

Pozdrawiam.

polusia dobrze babie dogadałaś! Współczuje nocki, ale dobrze, że już z Młodą lepiej!
yra niezłe z tą teściową!
ajentka miłego wyjazdu!
ionka udanej imprezki!
Wama buzialki dla Poli:***
Hej! A ja jakaś dziś nie tego...Franio jakoś dziwnie drugą noc z rzędu pojękiwał i wstał baldym świtem...Właśnie obudził się z dzrzemki, więc koniec laby...
Miłego dnia!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień Doberek:-)

Ja tylko na moment bo mała nie daje:-)

Polka to tylko się cieszyć że dziecię grzeczne takie. Spokojne usposobienie ma:-)
Ccaroline z opisu nie wydaje mi się że to ospa.
Yra nieźle z tymi przeprosinami- ale jazda:-)
Polusia pewnie gorszą noc miała albo niedługo ząbek jednak się gdzieś pojawi:-)

Miłego dzionka:-)

Cześć u nas nocka całkiem nieźle raz tylko się przebudził o północy więc wreszcie się wyspałam. Na śniadanko dostał kaszę z kakao i chyba go uczuliło całe policzki czerwone i krosteczki na czole teraz drzemkę sobie ucina zobaczę ja wstanie czy dalej coś jest.
A teraz kawka i obiadek czas zacząć:)

reklama
Witam ja na chwilkę bo dzieciaki mi spokoju nie dają, chciałam spytać was o wysypkę, dla Dawida coś wyskoczyło na nogach i rączkach, jakby takie placki plamki i w nich małe krosteczki, suche to takie jest i szorstkie i swędzi go, co to może być???

Do lekarza wybieramy się po 12. Przez telefon opisałam pani ona mówi, że to ospa może być, ale wydaje mi się, że inaczej wygląda.

Pozdrawiam.
Ja też myślę, że to nie ospa. U nas ospa zaczęła się jedną krostka, dużą z wodą, potem pojawiły się małe czerwone, ne były suche ani szorstkie. Zdrówka życzymy!

nocka dramat - mała miała temperaturę mam nadzieję że to od zębów od 3:30 nie spałam bo jęczała, stękała. padła dopiero 6:40 jak musiałam wstawać bo M do pracy a Julka do szkoły. ale teraz jest wsio ok- śniadanko zjadła, humor dopisuje, nie marudzi. macałam jej w buzi ale nic nie czuć, natomiast chodzi i wszysto gryzie wkłada do buzi.
Oby to tylko ząbki. Ale te nasz biebne dzieciątka muszą się ocierpieć:(

nesiaa wpisuję filmik do mojej listy do obejrzenia:tak:
Ajentka ja nie oglądałam tego filmu. Widziałam tylko zwiastun na necie i bardzo mnie zaciekawił. Myślałam że może go już któraś oglądała.
Udanego wypadu i wypoczynku!

Wpadam tylko na chwile pochwalić się że byłam wczoraj na USG połówkowym i wygląda na to że wszystko jest ok. :-)
Jestem szczęśliwa i lekka jak piórko bo strasznie bałam się tego badania. Zobaczyłam buźke mojego słonka na 4D:-):-) Ahh to było przeżycie :-):-)

PS
ramari mój malutki waży dokładnie 400 g

Ide poczytać i zmykam

Miłego dnia:tak::tak:
Super, że maluch rośnie zdrowo! Życzę spokojnych następnych 19 tygodni:)

Witam sie!
Mała szaleje a ja za nią biegam. Straszną ma dziś energię, ciekawe skąd??:) Dała by jej trochę mamusi:p
Obiadek mamy z wczoraj więc dziś leniu****emy. Nie wiem co ze spacerkiem bo narazie sypie mocno.
Miłego dnia!

Do góry