reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
o ła - nieźle z tą teściową ;)

juustyna - może kiedyś się razem wybierzemy ;) ode mnie to ok 15 km ;) a jakoś nie mogę się zmobilizować ;) choć dziś umawiałam się na basen z koleżanką bo sama nie lubie chodzić a ostatnio dawno nie byłam ;(

Dzis poklucilam sie z M , ale nie bede zasmieciac TS - chodzi o to tylko ze co ja przywioze od mojej mamy to popsute zle itp, a od jego rodzicow wszystko najwyzszej jakosci. Robilam mizerie z ogoreczkow ze sloiczka i dowiedzialam sie ze są napewno stare, niestety wybuchłam bo juz za duzo sie nazbieralo , ale szczerze to nie przejmuje sie tylko to olewam.

A i dzis dowiedzialam sie ze zona mojego szefa w ciazy - niestety nie jestem plotkara i dowiedzialam sie jak zwykle ostatnia i do tego przez przypadek w trakcie rozmowy. Wiecie jak sie ciesze :tak:. Kiedys taka informacje wydalaby mi sie normalna a teraz kazdą ciąza sie ciesze. Widze jaki to skarb . A do tego oni bardo dlugo nie mieli dziecka . Nie wiem czy nie chcieli czy nie mogli - fakt faktem najwazniejsze ze sie udalo;) Oby tylko nic złego sie nie stało bo to pierwsze dziecko a oni juz po 20 lat nie mają . A do tego ostatnio jak juz pisalam 3 poronienia w mojej pracy;(, oby zła passa sięskonczyła.

yra :-D:-D:-D dlatego mamy TS ;-)

Miś w swoim jeziorku z Tatusiem a ja coffee ... kwadrans dla siebie :-)

Antko dzisiaj kroczek jeden zrobił i bach na kolanka :laugh2: coraz częściej w pionie się trzyma.

idę na resztę wątków

Ostatnia edycja:
hahah Yra dobre to:)
Moje dziecię już śpi. Oby jak najdłużej:) Ja już wykąpana, robię sobie kolację, włączę tv i podelektuję się mocną herbatą.
Marela bardzo dobrze Cię rozumiem. U nas głownym powodem kłótni było, że tylko jego rodzice pomagają na budowie. A to, że moim byli na każde zawołanie i jeszcze musieli brać urlopy w pracy, dojeżdżać do nas to tego jakoś nie widział:(

Może laska miała jak ja ustawione w szybkim wybieraniu odrazu galeria zalogowana.I teściówka luknęła.Nie znamy sytuaji.Tylko ja nie mieszkam z tesciową i nikt mi nie grzebie w kompie.Ale zmieniłam na codzienne rozmówki tak zeby nie kusić losu:)
Milenka więcej juz na nóżkach jest, puscza sie i robi po pare kroków i pada albo łapie sie czegos:)Nie mogę sie na[patrzec,chciałam nagrrać a tu bateria w aparacie blee.Trzeba na pamiątke uwiecznic te chwile jak drepcze kaczuszka:)

Marela nie przejmuj sie swoim starym.mój takie numery tez odwalał, kręcił nosem na ogóreczki konserwowe z czili.Jak zaprosił kumpli na mecz i piwko to poczęstował i szukał jeszcze bo tak zachwalali. Jak były cienkie dni dwa lata temu zimą to nie pogardzał juz powidłami i dżemami mojej mamy.
Milena jeszcze nie spi. Dzisiaj przez hydraulika nie spała az do 18.Zdrzemneła sie 45min ,teraz nie wiem kiedy usnie...Synek spi od19:)Zajrzę później .miłego wieczorku:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry