reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

No kurcze nie wiadomo nigdy co bedzie kiedys:)Ludzie sie kochają ,pobierają a później zdradzają, rozwodzą...co dopiero współzycie z teściową, która jest z góry przypisana do chłopa hehe

reklama
ale jazda z tą teściową :)

a ja się tak wk..... że szkoda gadać : pojechałam do delikatesów do sąsiedniej wioski na zakupy, tam zawsze kupuję Julce takie dredy serowe jak z białych oscypków, słuchajcie przychodzę do domu a to całe spleśniałe. ja głupia zerknęłam tylko na datę było ok do 13.03 to wzięłam. jak ja to zobaczyłam w domu to wsiadłam w samochód i do tego sklepu- na początku bardzo grzecznie ale jak usłyszałam od pani właściciel że ją to nie interesuję co ona ma na półkach to wpadłam w taką furię że mówię Wam. a na koniec powiedziałam kierwniczce sklepu bo się wtrąciła i mówi mi że ja nie mam prawa - to jej powiedziałam żeby szła do kosmetyczki po kilka rad jak się malować bo wymalowana była jak ostatnia k... z rzęs to aż kipiało tuszem - feee. ale spaliła cegłę a ja miałam taką satysfakcję obróciłam się i wyszłam.

młoda śpi - kurcze jęczy całe popołudnie , idą zęby - wszystko w buzi i to ślininie ach

marela mój M też tak ma że jego rodzice cudo a moi be - ja mam już olewcza na to

nesiaa smacznej herbatki życzę :)

A my juz po polgodzinnym spacerku i robie wlasnie jarzynki na parze a moj synek wybral inaczej.zobaczyl butelke i nic tylko mamo i mamo i patrzy na butelke wiec zrobilam mu mleko a on szczesliwy jakby czekolade dostal.Teraz je w lozeczku a ja druga kawke pije bo cos senna pogoda dzis.No a zaraz zjem jarzynki mojego synka bo potem nie beda sie nadawac jak on zasnie.
Ide jakies przekaski poszukac bo w niedziele goscie na urodzinki przyjda na obiad to cos trzeba zrobic

Witajcie!

polusia super, ze wysypka przeszla!

yra dobre z ta tesciowa...

a film 127 godzin znam, ale jeszcze nie ogladalam, brak czasu na kino-trza poczekac na dvd...

gratulacje dla Wszystkich dzieciaczkow juz chodzacych!!!

Witajcie kochane,
yra ale się uśmiałam:)
polusia cieszę sie, że z Twoim zdrowiem lepiej i to nic poważnego. Aha no i twarda z Ciebie kobietka:)
nesiaa to bliżej wiosny robimy spotkanie na Podkarpaciu;) A na owrlene też poczekamy:)

Dzisiaj moja Lila jadła z nami spaghetti z tuńczykiem, nie wiem czy Wasze dzieci jadały, ale takiego zachwytu u brzdąca dawno nie widziałam:) Śmiałam sie do mojej Poli, ze Lilka to jej wstyd przeynosi, bo Pola makaron tylko z serem białym, a mała pomidory i tuńczyk hehe..
Tak wogóle to Panie w żłobku mnie pytały, czy mogą już zacząć podawać Lilce jedzenie dla starszych dzieci, bo do 1 roku dostają wszyskto zgodnie z normami, a potem menu dla małych dzieci. Ciekawa jestem jak mała będzie reagować. Na razie prosiłam, żeby robiły to stopniowo, abym mogła obserwowac. Wogóle to te Panie są bardzo kochane. Już wymyśliły, ze mam na Lilki urodziny przynieść im aparat, bo chca jej w żłobku roczek zrobic...słodkie:)

Idę czytać Was dalej

Dziewczyny jak ja wypoczęłam 3 godziny moczyłam tyłek w wodzie masaże bąbelkowe sauna łaźnia a na sam koniec 20 minut w glince :)
marela jestem za kiedyś musimy się umówić
Jestem padnięta mam nadzieję że dziś synio pośpi do jutra kolorowych snów:)

yra, az chłopu swojemu pokazałam te przeprosiny, hehe, ostro tam byc musiało ;-)

polusia, ty naprawde się na sołtysa ten swojej wsi nadajesz :-) zdecydowana, ostra i wie, czego chce :-) może startuj w wyborach :-)

justyna, zazdroszczę.

a moja mała wredotka dzis przez cały dzień urządziła strajk głodowy. no mówie wam, normalnie mnie nosiło. teraz na odczepnego wypiła pół mleka. no a ja się ciesze, że w ogole cokolwiek wypiła.
jutro m. w domu, bedziemy się przygotowywać do party :-)

Hejka;-)

Ja wpadam powiedzieć że na 3 dni znikam bo jutro wyjeżdżamy na wieś i wrócimy w niedzielę wieczorem a tam przy lesie i net zasięgu nie ma:szok: Marcel pojeździ sobie na sankach. A w sobotę przyjadą do nas teście i zostaną do niedzieli, wesoło będzie. Także Wam kochane życzę udanego weekendu.

Polusia Bardzo, bardzo się cieszę że to nie półpasiec! A z Twojej przygody to się uśmiałam, pewnie babka będzie miała dziś noc nieprzespaną tak jej w pięty poszło.:-D
Yra Ja pikole , współczuję tej dziewczynie, już widzę jaką ma tą teściową że ją pdczytuje i jeszcze do sądu podała. Maskara:szok:
nesiaa wpisuję filmik do mojej listy do obejrzenia:tak:
Marciaa z każdym dniem bliżej zakończenia studiów, trzymaj się dzielnie;-)
ionka udanego party!:tak:

reklama
ajentka odpocznij coś na wsi :)

ja na sołtysa ha ha - wieś byłaby by biedna bo na każdym kroku pyskowałabym - wywieźli by mnie na taczkach - ja się nie nadaję bo zaraz mnie ponosi i afera na 100 fajerek jest :) ale na starość pomyślę :)

idę poczytać Cwynar głowa anioła

kurcze Pola płacze co 30 min - oby to nic złego nie było tylko ząb

spokojnej nocki życzę :)

Do góry