reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

yol ja od rana szkola i praktyki nocka ciezka wrecz koszmarna rano ledwo sniadaniezjadł bo był niewyspany teraz kimnal drugi raz...ale sypie szok zima come back

dostalam ta pake z allegro ale fajne...na 30 sztuk z 3 mi sie nie podobaja i oddam

ide lajsnąć kawę bo umre

reklama
U nas tez sypie od paru godzin ,biało jest zima wrciła wrr:(
Tom kupił krzesła w tesco przecenione jedno z 260 na 75zł .No to wziął jakie były ale fajne ,proste z tapicerowanym siedziskiem beżowy welur a drzewo ciemne cos jak orzech.wazne że jest na czym siedzieć i nikt nie zadzwoni ze musi zabrac bo jego...Wkurza mnie to,ze nie mamy własnego mieszkania:( Kupoiłabym raz porządne meble jakie sie podobaja i cieszyłyby oko.Milenka pomaga tacie skrecać, zabiera srubki albo okulary ściąga:)Jak on stuka to ona tez małpeczka:)Obiad wszamała pięknie barszczyk czerwony:)Później rybke dostanie z fasolką zieloną.Spać powinna ale jak nie to nie.Moze przestawi sie na jedną dłuższą drzemke, wolałabym.:)
Kusi mnie aqllegro:)dzisiaj miałam nie wchodzic ale musiałam przecież komentarz wystawic za sukienke z peppą:)Facet dołozył spodenki krótkie rózowe nexta :)tym sposobem niechcący znalazłam kamizelkę ze spódniczka fajniusia i licytuję:)

A do mnie właśnie przyszłą paczuszka z streetcomu. Pampki, chusteczki i torba:) Super, cieszę się bo wszystko oczywiście się przyda:p Narazie Ola wszystko rozpakowuje, ma przynajmniej dziecko zajęcie.
U nas też jest mega złość jak czegoś nie dostanie, ale ja się pocieszam, że to taki etap i minie. Bo chyba minie???????:)
A w wózku lubi jeździć dopóki wózek jedzie bo jak stajemy to też chce z niego wyskoczyć.
Ionka odpocznij troszkę. Oby szybko przeszło!

Słyszałyście o filmie 127 godzin?

jaka zima co Wy piszecie ? u mnie 5 na plusie i słońce - właśnie wróciłyśmy ze spaceru :)

ionka odpocznij - pamiętasz ja miałam coś takiego i okazało się że to powikłania po grypie

moja młoda też wymusza - ale ja staram się wtedy nie reagować w przeciwieństwie do mojej teściowej która zaraz pędzi jak mała tylko pisknie i teraz widać efekty - jak ja się wtedy wnerwiam

frotka moja Pola uwielbia jak tata coś skręca , składa - ona pierwsza wtedy :)

u nas tez super pogoda, tez dopiero co weszlismy po godzinnym albo i dluzej spacerze, zabieram sie za obiadek i potem nauki juz ostatnie

tez czekam na paczke ze streetcom ;-)

Franko układa się do poobiedniej drzemki z butlą mleka :)
U nas choroba to już przeszłość prawie.
My też paczkę ze streetcomu dostaliśmy, kurde fajnie bo akurat pampki się skończyły :) a budżet też już nieźle nadwyrężony w tym miesiącu :( w niedzielę urodziny Oliwii więc trzeba prezent kupić bo aukcji nie wygrałam na all :( może bratu uda się kupić w Łodzi:)

Kurde tak piszecie że Wasze dzieci wymuszaja i w ogóle a mój to jakoś dziwnie grzeczny. Dziś 3godziny bawił się sam bez jekniecia:) a jak do niego powiem że nie albo nie wolno to rozumie i idzie z małym fochem sobie w "swoją stronę" he he
Aż się martwię czemu on taki grzeczny...
U nas też śnieg rano spadł :) biało było wszędzie a teraz pogoda do doopy :( mokro, wilgotno i nieprzyjemnie :(
Dobrze Polusia że to nie półpasiec :)
Ionka zdrowka!!! może polusia ma rację.

Ostatnia edycja:
hihi moja też rozumie jak powiem nie wolno, ale robi swoje i patrzy czy ja widzę. Śmieje się do tego ze mnie, a jak jej powiem oddaj to mamusi to ucieka.

Ol spała 1.5 godziny, no ale nici z relaksu, bo musiałam posprzątać salon i kuchnie ogarnąć. wzięłam magnez i jakby przeszło. potem Ol wstała, nic nie zjadła, co mnie dobiło.
w końcu zjadła troche kaszki, lepszy rydz niż nic.
pogoda ładna i wypadałoby wyjść, a ja taka nijaka dziś.

w ogole jakby serce mnie boli, nie wiem, jakies nerwobóle mnie dopadły czy co :-( ale az ciężko oddychać. niestety, sama jestem, m. w delegacji. masakra, co ja moge na to wziąć??
Ja miewam takie bóle od dziecka i nic nie biorę, tylko próbuję się porozciągać - np kładę się na brzuchu z rozłożonymi rękami, wieszam się na drążku, jakieś wymachy rękami, itp.

reklama
nesiaa moja też ucieka i to ma wtedy sprinta, a jak jej coś mówię nie wolno to mi grozi palcem i dalej robi swoje :)

Do góry