reklama
Witajcie kochane
nocka ok ale ranek do bani - mała pokazała co ppotrafi , wyła jakby ją ze skóry obdzierali. czasami to ja wymiękam przy niej. rano pojechałam z Julką na badania- dzielna dziewczyna prawie nie płakała jak pobierali jej krew
teraz obiadek a mała próbuje usnąć - zobaczymy na czym stanie.
Marcia moja młoda też się wydziera jak czegoś nie dostanie
Karalajna buziaki dla Pawełka *)
kurcze Wasz dzień zbliża się wielki mi krokami
n&h fajnie że będziesz miała domek - nie ma jak własne i bez sąsiadów za ścianą
Madzia dzielna babka z Ciebie - szacun
lecę na herbatkę i poczytać inne wątki
nocka ok ale ranek do bani - mała pokazała co ppotrafi , wyła jakby ją ze skóry obdzierali. czasami to ja wymiękam przy niej. rano pojechałam z Julką na badania- dzielna dziewczyna prawie nie płakała jak pobierali jej krew
teraz obiadek a mała próbuje usnąć - zobaczymy na czym stanie.
Marcia moja młoda też się wydziera jak czegoś nie dostanie
Karalajna buziaki dla Pawełka *)
kurcze Wasz dzień zbliża się wielki mi krokami
n&h fajnie że będziesz miała domek - nie ma jak własne i bez sąsiadów za ścianą
Madzia dzielna babka z Ciebie - szacun
lecę na herbatkę i poczytać inne wątki
k_aralajna
Fanka BB :)
to dobrze, że na razie stresu brak Wszyscy mnie straszą, że tuż przez jest hardcore ... ale myślę, że to dużo zależy od oczekiwań młodych.
My gdzieś przed czerwcem też chcemy zrobić chrzciny plus ślub
Ray bany są korekcyjne albo przeciwsłoneczne
Zobacz załącznik 327925
Mega drogie (( ale smakowite
sliczne, ostatnio widzialam w tv u kogos i bardzo mi sie spodobaly ale... moze kiedys...
co do slubu to gratuluje:-)
i bede sluzyc radami na swiezo ;-) jakby co
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Pomoc była ze strony mojej lub M jak chciałam gdzies wyjsc na zakup wiekszy czy cos załatwic.Ale wiekszosc zawsze wszystko sama robiłam i dałam rade i dam z siebie wszystko zeby Bartus wyszedł na ludzi i miał duzo miłosc niczego mu nie zabrakło,M tez nie bedzie wiecznosc za granicą,planujemy nastepne dzieciatko to wtedy bedzie w PL.
naughty&happy
Mama Antoniego :D
polusia a Ty jako doświadczona mamusia powiedz nam ... wyrosną z tego ?
Brawo dla Julki ! zuch dziewczyna ... pewnie po mamie ))
Spadam Laski pod prysznic i ogarnąć mieszkanko dopóki Miś śpi ... na górze sąsiad drzwi wymienia ... albo blok demoluje pewnie obudzi mi Antka i figa z ogarniania (tak tak polusia święte słowa ... brak sąsiadów !!!)
Buuuziak ! Miłego dnia Ladies
Brawo dla Julki ! zuch dziewczyna ... pewnie po mamie ))
Spadam Laski pod prysznic i ogarnąć mieszkanko dopóki Miś śpi ... na górze sąsiad drzwi wymienia ... albo blok demoluje pewnie obudzi mi Antka i figa z ogarniania (tak tak polusia święte słowa ... brak sąsiadów !!!)
Buuuziak ! Miłego dnia Ladies
ionka
Fanka BB :)
witam i ja :-)
od rana ciągle telefony i smsy z zyczeniami miło, szkoda, że Ol jeszcze nie kuma o co cho ;-) chociaz nauczyłam ja pokazywać palcami, ile ma lat, hehe ;-)
ja juz też się nie moge doczekać naszego własnego domku... postawimy huśtawkę w ogrodzie i piaskownicę i psa kupimy... echhh... na razie jesteśmy na etapie kominka i podłóg, jeszcze troche zejdzie. a jesli chodzi o wnętrza, to sami sobie szukamy w necie.
karalajna, stres mnie dopadł przedślubny, jak już wróciłam od fryzjera i jeszcze zostały mi prawie 2 godziny i nie wiedziałam, co z czasem zrobic, bo ubrać się w suknię, to przeciez chwilka... w domu atmosfera grobowa była- nie wiadomo dlaczego ;-)
a moje dziecko samo stoi jaki ładny prezent mi zrobiła na swoje pierwsze urodziny :-)
od rana ciągle telefony i smsy z zyczeniami miło, szkoda, że Ol jeszcze nie kuma o co cho ;-) chociaz nauczyłam ja pokazywać palcami, ile ma lat, hehe ;-)
ja juz też się nie moge doczekać naszego własnego domku... postawimy huśtawkę w ogrodzie i piaskownicę i psa kupimy... echhh... na razie jesteśmy na etapie kominka i podłóg, jeszcze troche zejdzie. a jesli chodzi o wnętrza, to sami sobie szukamy w necie.
karalajna, stres mnie dopadł przedślubny, jak już wróciłam od fryzjera i jeszcze zostały mi prawie 2 godziny i nie wiedziałam, co z czasem zrobic, bo ubrać się w suknię, to przeciez chwilka... w domu atmosfera grobowa była- nie wiadomo dlaczego ;-)
a moje dziecko samo stoi jaki ładny prezent mi zrobiła na swoje pierwsze urodziny :-)
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
gratki dla Oleńki:-)
A ja sie delektuje kawką i poczytam co nieco.
A ja sie delektuje kawką i poczytam co nieco.
reklama