reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hejka
u nas tez okej noc,pobudka 6.30
tylko rano male spiecie z m bo potlukl mi moje nowe okulary, wypadla szybka wlozylam ale pewnie juz zniszczone, wiem ze nie chcial ale sie nie ucieszylam, ale szybko mi przeszlo i poszedl w zgodzie do pracy :p
maly bawi sie ciezarowka;-)
mroz nie wiem czy bede go brac na spacer bo wczoraj przemarzlismy

marcia
udanej zabawy
madzia no to swietnie, cieszcie sie soba!!

reklama
Cześć ale mrozisko na dworze ja chcę lata!!!
Ja nareszcie się wyspałam bez żadnej pobudki w nocy super oby tak zostało.Teraz kawka i troszkę was poczytam:)

dla Pawełka i Poli buziaki na 11miesiecy

madzia no to pięknie :) cała rodzinka razem !!!

marciaa ale Wam zazdroszczę, miłej zabawy!!!

Zmiana leków działa u mnie cuda!!!
Franko marudzi :(
Dobrze że M.ma urlop.
Miłego dnia życzę:)

W ddtvn będzie o odstawiania od butli.

Ja się bardzo cieszę, że to koniec dnia.
Niki czego nie dostał to wył, krzyczał awantura no szok.
Upatrzył sobie mojego tatę i leci do niego, że hej a jak tata nie może go wziąc to znowu syrene włącza paskud mały. Na koncu dnia to juz mi cierpliwość powoli siadała

Ionka Niko w palmiarni jak zobaczył koguta co sobie łazi to moja babcia uciekła z nim takiego hałasu narobił a ja wracając od ryb to widzialam czerwone oczy:-D

hmm u nas tak samo jest, jak czegos nie dostanie albo nie moze to jest wrzask, i nie wiem jak go tego oduczyc, maly terrorysta sie z tego brzdąca robi

polka zdrówka ;-)

karalajna a Ty okulary nosisz ?

ramari piszę piszę ... aczkolwiek czasu mam niebywale mało więc łatwo nie będzie :( Jak już Mimi zostaje mi z Antkiem to ja do pracy gnam ... a Miły mój cały dzień poza domem. Zatem zostają wieczory i niedziele ... no cóż wiedziałam, że będzie ciężko ;-)

blue nawet nie wyobrażasz sobie jak ja się cieszę na nasz nowy dom :-) Doczekać się nie mogę ! Teraz tylko muszę przekonać do swoich pomysłów ... jak to mój Miły mówi szalonych :-D

Macie laski jakieś namiary na strony z projektami wnętrz ?

Marciaa na czym polega to babymultikino ?

Coffee ... Miś śpi ;)

Pawełek i Polcia samych radości na co dzień ! ! ! :-)

Ciesze sie ze M bedzie bede miała do kogo buzie odezwac jak mały spi,bedzie pomoc i nie bedzie samotnych wieczorów,nocy:)Bartus drzemkuje a ja za chwilke drugą kawke sobie wypije.

n&h potlukl mi nowe przeciwsloneczne ;-)

ale generalnie nosze: do jazdy autem po ciemku i do ogladania tv, mam minusy
ale zakladam tylko w razie potrzeby;-) gdy nie widze wyniku w meczu siatkarskim ;-)

moj mis zasypia, a ja zielona herbatka :)

madzia ja Cię podziwiam, że dałaś radę przez ten cały rok wychowywać Bartusia bez żadnej pomocy ! Super babeczka jesteś ! Pełen podziw :)))

Fajnie że Twój M. ma wolne - cieszcie się sobą

karalajna jakie słoneczne ? ja mam smaka na ray bany, kojarzysz ? Jak przygotowania do ślubu ? Jesteś podekscytowana ?

reklama
nie kojarze ale jesli kosztuja ponad 100 to nie chce wiedziec;-) ja nie moge nosic taak drogich okularow bo u mnie to moment i ich nie ma:-(

przygotowania okej, w tym tyg odbieramy obraczki, suknia jest, w likend ide sie uczesac i pomalowac probnie...

jeszcze wodke trzeba kupic i jakies wina

no i ostatnie nauki w czwartek

na razie spokojnie w miare ale co bedzie dzien przed??:-D

Do góry