reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Bartus dziękuje za kartke urodzinową Marcelkowi i rodzicom jest śliczna:)

Bartus odsypia nocke,ja kupiłam mi i M piwko na wieczór.Juz sie nie moge doczekac:)

nesiaa miesiąc szybko zleci,u mnie tez półtora miesiąca szybko zleciało.
polusia butki śliczne:)

reklama
Dziewczyny
Ale sie wkurzylam:wściekła/y:
pewnie niektore z Was maja mate edukacyjna fisher price rainforest no i tam jest taka zawieszka z papuga, ostatnio moj Franio sie nia bawil no i jak to Franio wzial ja do buzi i zaczal gryzc. Ja patrze a z tego kolowrotka co jest przy tej papudze zaczyna rdza wyciekac:wściekła/y:
No kurcze, nie wiem czy tego nie polizal, ale wydaje mi sie, ze nie.
Na poczatku chcialam od razu wyrzucic, ale pozniej stwierdzilam, ze chyba do nich napisze albo zadzwonie, bo to jakas kpina, zeby robic zabawki dla tak malych dzieci w taki sposob:angry:
Wiec uwazajcie dziewczyny jesli wasze dzieciaczki sie tym bawia

ps nie wiecie jak sie z ta piep... firma skontaktowac??? Moze ktoras z Was juz miala przeboje z tymi zabawkami??
Ale jestem zlaaaa grrrrr

edit: z tego wszystkiego zapomnialam sto lat polusia dla Poli a no i sliczne buciki;)

a Ol gratuluje postepow :) niedlugo bedzie smigac jak opetana;) znajac jej temperament:D

Ostatnia edycja:
kurde to nie ciekawie :( z takimi firmami ciężko jest się skontaktować bo oni nie podaję danych tak na forum. właścicielem jest firma Mattel. Siedziba firmy:
MATTEL Poland Sp. z o.o.
ul. Chłodna 51
Warszawa
03-738
Kontakt:
Telefon:+48 (22) 210 80 00
Faks:+48 (22) 210 80 01

heja...
juz po spotkanku Ajentka to zajefjana babka!!!! kurcze moglybysmy gadac i gadac ale Niko juz był hałasliwy i do domku:p)
Marcelek jaki słodziak i grzeczniutki za to Niko owsiki w tyłku:)

ide was czytac :)

Witam się dopiero teraz:-)

Mysza no nieźle z tą zabawką , a niby taka super firma a tu coś takiego. Niestety bywa:-(
Madzia bardzo fajnie że mąż przyjedzie, nacieszcie się sobą na zapas:-)
Marcia a na jaki film idziecie? Ja też tak się zastanawiałam ale nie wiem czy repertuar to jakiś ograniczony jest czy bieżące filmy?
Polusia ładne te buciki:-)
K_aralajna to już całkiem niedługo:-) Ale fajnie

Buziaki dla miesięczniaków i jubilatów dzisiejszych:-)

A ja dziś fryzjera zaliczyłam.Bardzo zadowolona jestem :-)

Ostatnia edycja:
Hej witam się po południu :-)

Nosz kuźwa mysza można oszaleć niby taka dobra firma a tu taki badziew :crazy::crazy:

ionka rok temu byłam w ciąży i siedziałam sobie na BB teraz też siedze na BB i też jestem w ciąży :laugh2::laugh2::baffled::baffled:

A ja sprzątam sprzątam i sprzątam i ani przede mną ani za mną poprawy nie widać maskara jakaś:crazy::crazy: Przy trójce dzieci zarosne brudem jak nic:angry::angry:

hej ja tylko na chwike bo Gabek znowu gorączkuje 2 dzień i podejrzewam zęby bo ogólni zdrowa tylko gorączka bo chyba 2 raz 3dniówki nei mozan zaliczyc:)
buziaki

my z M.dziś przemeblowanie i malowanie tzn.odświeżanie zaliczyliśmy :) kurde kupiłam mop z mikrofibry i super sprawa do moich paneli :)

Idę pozmywać i siadam z tylkiem bo już mnie dusić zaczyna.
Marciaa nigdy nie wątpiłam że Ajentka to fajna babka :)

reklama
Dronka dziecko tylko raz przechodzi trzydniówkę i uodparnia się na całe życie

Marcia super że wypad do kina się udał:-) Ale fajnie że mogłyście się z Ajentką spotkać:-)

Do góry