reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam się!
U nas nocka średnia. Moja mama zasugerowała, że może Ola ma łóżeczko w złym miejscu. Wiecie jakaś żyła wodna albo złe moce:p:p Wierzycie w takie rzeczy? Ja nigdy się nad tym nie zastanawiałam ale dziś spróbuję przestawić łóżeczko w inne miejsce.
Była u mnie koleżanka. Troche poplotkowałyśmy. Wychodzi za mąż w lipcu i pokazała mi zdjecie swojej sukni. Piękna! Zazdroszczę dziewczynom, które są przed. Chciałabym jeszcze raz to przeżyć:)
Pawełek i Poleńka 100 lat dla Was!! Buziaki od Oleńki!
Ionka gratki dla Olci:)
Madzia ale masz fajnie. Mój M wraca dopiero za miesiąc:(
Miłego dnia dziewczyny!

witajcie :)Zdycham kobietki:(Dopiero wyszłam z łóżka, bo spałyśmy z córcią.
Składamy zyczenia i slemy buziaczki Poli i Przemciowi:***i o czywiscie roczniaczkom Oldze i Maksiowi:)
Lecę poczytac co tam u Was.Miłego dnia

nesiaa nie wiem czy wierzyć w takie rzeczy jak żyły wodne ale zaczęłam się zastanawiać i coś w tym jest. Przestawiałam łóżeczko w 3 miejsca i faktycznie jak stało pod jedną ze ścian to lepiej sypiał przez co i ja lepiej spałam.Jutro zrobię rewolucję i zobaczymy co będzie.

ja tam nie wiem na temat zył wodnych, ale faktycznie w jednych miejscach śpi się dobrze, a w innych beznadziejnie.
ale fakt, że umiem znaleźć wodę różdżką ;-)

Ol spi, w ogóle mi afere zrobiła, bo ja się nie zczaiłam, że juz prawie 12, a moje dziecko chadza spać o tej porze ;-) no ale zasnęła w minutę. ciekawe, jak długo.
ja teraz kawka i ciasteczko z jabłkiem. i jabłko oddzielnie.

e:
tak sobie rozmyslam o tym, co było rok temu :-)
pewnie o tej porze spałam, a Ol była w inkubatorze, M. koło niej.
rok temu Ol urodziła się w ostatni dzień karnawału (tutaj akurat jest pancake tuesday, czyli taki ichni tłusty wtorek) az sprawdziłam, kiedy to w tym roku ;-)
ostatki w 2011 wypadają w Dzień Kobiet 8. marca ;-) a Tłusty Czwartek 3.03.

Ostatnia edycja:
ionka ale ten czas leci -prawda :)

rok temu mój M zmieniał pracę co chwilę jeździł na delegacje i szkolenia - a ja z brzuchem jeździłam jak szalona samochodem :) do tej pory się śmiejemy że jak wysiadałam to najpierw brzuch, potem cyc a na końcu ja :-)

frotka kuruj się kochana *)

młoda padła :) w locie usypiała jak kładłam do łóżeczka

BUTY BUCIKI BUTKI ROZM.19 (Z METKI 12-18MCY) (1458002402) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy.
jak wam się podobają? zastanawiam się nad kupnem

polusia cudne buciczki!
ionka gratki dla Olci!
madzia fajnie, że mężulek będzie z Wami!

Co do żył wodnych to pojęcia nie mam...

reklama
Do góry